- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
merhabalar burayı uzun süredir takipteyim üyelik alıp konu açmakta varmış.. ben erkek arkadasımla 6 ay tanışıklık ardından nişan taktık. ilgi alakası eksik olmaz. ama bir kaç sorunumuz var. Ona göre sadece kendini ailesi var. Yani benim aileme hiç fikir danışıldığı yok. ama onun ailesine danışılıyor. O la ki babama bır seye yardım edeyim herseye kendini kahraman gibi atama dediği bile oldu oysa ben ailesine el pençe durdum. Bunu da geçtim 15 yaşında erekk kardeşim var ola ki bir keresinde takılmak amaçla çocuk hevesle bende geleyim mi abla sizle dedi gelecegınden değil ha. Nişanlıma dedim gelsin mi diye kabul etmedi. Neyse bunu da geçtik kavgamız olunca benim dediklerimi yapacaksın işte sen sinsisin sizin oraya çekmeye çalışıyorsun beni kendin ise isteyerek bize gelmiyorsun diyor ki bu tamamen kurduğu bir sey kafasındaa ve okulum işim vaa<r biliyor bunu da. çok çok agresifleşti düğün tarihini biled tek başına gelip ailemle konuşuyor aile büyükleri yok ortada sadece damat bey var. Buluştuğumzda ise sürekli öpmek falan istiyor farkındayım ahatsz oluyrıum bende bunu gizlice denemek istedim sahte bir telefon numarasından whatsaptan gayet güzel bir rwim falan koyup duyduklarım şok ettti beni evliykende ilişki yaşayacagını o işle sevmenın farklı olduğunu tek kadınla yapamayacağını yazıyordu. Hatta bana şişko yaşlı fark etmez çok kotuyum bile dedi yanı o sahte telefon numarasına. Şok oldum ben ınanmak istemedim. acaba evlenince bu düşüncesi gecer mi ki bu saçma bir soru ama. Güvenim de gitti zaten iyice agresif oldu korkuyrum hakaret bile ediyr salak vs. diye gerçi o bunları hakaret kapsamında görmüyr ama siz olsanız ne yapardınız arkadaslarım ??
güncelleme; arkadaslar dun aksam giremedim cevap veremedim. Bu sabah butun mesajları tek tek okudum herkese yürekten tesekkur ederim. Bitti benım için bu akşm bulusacagız elıne yüzüğü verecegım herks cok cok haklı aldtama artı saygısızlık da var yurumez yurutemıyorum hasta oldum zaten psikolojik olarak bunaldım zaten herkese cokkk tesekkur ederim
güncelleme; arkadaslar dun aksam giremedim cevap veremedim. Bu sabah butun mesajları tek tek okudum herkese yürekten tesekkur ederim. Bitti benım için bu akşm bulusacagız elıne yüzüğü verecegım herks cok cok haklı aldtama artı saygısızlık da var yurumez yurutemıyorum hasta oldum zaten psikolojik olarak bunaldım zaten herkese cokkk tesekkur ederim
Son düzenleyen: Moderatör: