- Konu Sahibi superisiii
kızlar çok kötü durumdayım nişanlımla 8 sene bitecek artık düğüne 2 ay var ama kayınvalidemler hiç hazırlanmıyo onu bırak bize gelmiyolar bile.Annem babam bütün eksiğmi tamamlayalım eksiksiz olsun herşey diye didiniyo ama onlarda hiç bi kıpırtı yok..Babam dedi ki olmaz böyle seni çok üzecekler ben böyle insanlar görmedim dedi.bende nişanlıma açtım konuyu bana hakaretler etmeye başladı yok ben çok şımarıkmışım yok herşeyi abartıyomuşum beni ondan başkası istemezmiş ben o olmadan bir hiçmişim daha bir sürü şey saydı.AYrılmayı oda istedi istemiyorum seni dedi bana..
Askerden de yeni geldi 15 ay boşa bekledim ben onu onuda bırak yıllarım çöpe gitti..Benden asla vazgeçmiyceğni bensiz nefes bile alamıycağnı söyleyen adam nerde şimdi
ben okulumu işimi herşeyimi bırakmıştım onun için şimdi devam edemem çünkü çok seneler geçti napıcam şimdi ben

Askerden de yeni geldi 15 ay boşa bekledim ben onu onuda bırak yıllarım çöpe gitti..Benden asla vazgeçmiyceğni bensiz nefes bile alamıycağnı söyleyen adam nerde şimdi
Son düzenleme: