kızlar eski konularımdan bilen bilir kısaca nişanlım tarafından aldatıldım cok fena ve bitti..
pazar günü ise esyalar yollanıcak bende suan esyları hazırlıyorum..
nişan bohçası altınlar verililıyor sonra nişan kıyafeti,ayakkabısı çantasınıda kattım ıcıne,onun harııcnde doğum gunumde,yılbasında normal zamanlarda aldgı baya kıyafetler ayakkabılar çantalar var..hepsnide kullandım..onlarıda koymalımıyım sizce..
şimdi kararsız kaldım o pislik benım aldgım kullandgı hediyleride veriyomdur acaba bilemedim soracak kimsede bulamadım,muhattap olmuyorum onlarla koysammı koymasammı ne yapsam yol gösterin:26:
tatlım koymak zorunda değilsin ama bence koysan daha ii olur koymassan bak bak benim aldıklarımı saklıyo hala die düşünebilir :44:
ya kızlar sormamadakı sebep şu elbet aldıklarını giymem ama ben göndersem bu pislik hediye die baska kızlara vericek zaten dini imanı madiiyatmıs malesef cok geç anladım..
sırf içi gitsin diye çöpe attgmımı söylesem bilemedim
herşeyi geri gönder tozu bile kalmasın
yanii,öyle adama öylesi yakışır..Çöp poşetine özensizce tıkıp gönderme fikri güzelmiş gerçekten, ne kadar değersiz olduğunu anlar böylelikle :)
bana kalırsa ilk onun gönderdikleri eline ulaştıktan sonra gönder ..
ve yerinde olsam şu mavi çöp poşetleri varya onlara tıka basa doldurup öyle postalardım..
bi de not yazardım çoktan çöpü boylamışlardı ama senin kadar yüzsüz olmadığım için geri isteyeceğini düşünmemiştim,neyse artık layık olduğu yerdeler hayrını gör ...diye..:)[/QUOT
esyalar aynı anda verilecek yanı öyle bi şansım yok
aynen dedğini yapıyorum sşmdi harika bi fikir oldu bu=)
bana kalırsa ilk onun gönderdikleri eline ulaştıktan sonra gönder ..
ve yerinde olsam şu mavi çöp poşetleri varya onlara tıka basa doldurup öyle postalardım..
bi de not yazardım çoktan çöpü boylamışlardı ama senin kadar yüzsüz olmadığım için geri isteyeceğini düşünmemiştim,neyse artık layık olduğu yerdeler hayrını gör ...diye..:)[/QUOT
esyalar aynı anda verilecek yanı öyle bi şansım yok
aynen dedğini yapıyorum sşmdi harika bi fikir oldu bu=)
Süpersin..kesinlikle yap..hangi erkek olursa olsun buna fena bozulur içinden atamaz..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?