Nişanı attıktan sonra kullanılan eşyalarıda geri vermeli miyim?

bulusis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
602
3
0
İstanbul
kızlar eski konularımdan bilen bilir kısaca nişanlım tarafından aldatıldım cok fena ve bitti..
pazar günü ise esyalar yollanıcak bende suan esyları hazırlıyorum..
nişan bohçası altınlar verililıyor sonra nişan kıyafeti,ayakkabısı çantasınıda kattım ıcıne,onun harııcnde doğum gunumde,yılbasında normal zamanlarda aldgı baya kıyafetler ayakkabılar çantalar var..hepsnide kullandım..onlarıda koymalımıyım sizce..
şimdi kararsız kaldım o pislik benım aldgım kullandgı hediyleride veriyomdur acaba bilemedim soracak kimsede bulamadım,muhattap olmuyorum onlarla koysammı koymasammı ne yapsam yol gösterin:26:

bence kullandıklarını koyma çöpe attığını söyle ve çöpe de at tabiiii

Son düzenleme:
tatlım koymak zorunda değilsin ama bence koysan daha ii olur koymassan bak bak benim aldıklarımı saklıyo hala die düşünebilir :44:

herşeyi geri gönder tozu bile kalmasın

tatlım koymak zorunda değilsin ama bence koysan daha ii olur koymassan bak bak benim aldıklarımı saklıyo hala die düşünebilir :44:

Bence de, beni unutamamış aldıklarımı hala saklıyo diye düşünebilir :44: Ver gitsin canım.

ya kızlar sormamadakı sebep şu elbet aldıklarını giymem ama ben göndersem bu pislik hediye die baska kızlara vericek zaten dini imanı madiiyatmıs malesef cok geç anladım..
sırf içi gitsin diye çöpe attgmımı söylesem bilemedim

Son düzenleme:
bence yolla ve de ki "bu elbiseler gibi sende benim kullanıp attığımsın" felan gibi bişi ayy türk filmi repliği gibi oldu gece gece

bana kalırsa ilk onun gönderdikleri eline ulaştıktan sonra gönder ..
ve yerinde olsam şu mavi çöp poşetleri varya onlara tıka basa doldurup öyle postalardım..
bi de not yazardım çoktan çöpü boylamışlardı ama senin kadar yüzsüz olmadığım için geri isteyeceğini düşünmemiştim,neyse artık layık olduğu yerdeler hayrını gör ...diye..:)

giyilmiş şeyi başkasına nasıl hediye diye veriyoki anlaşılır o bence.çöpe attım de yada geri gönder onunda bi işine yaramayacak emin ol.bence sokaki dilenciye verdim de başının gözünün sadakası olsun sonuçta sana aitti

Çöp poşetine özensizce tıkıp gönderme fikri güzelmiş gerçekten, ne kadar değersiz olduğunu anlar böylelikle :)

Çöp poşetine özensizce tıkıp gönderme fikri güzelmiş gerçekten, ne kadar değersiz olduğunu anlar böylelikle :)
yanii,öyle adama öylesi yakışır..
arkadaşın yerinde olsam kesinlikle öyle yapardım hiç bir güç bu fikrimi değiştiremezdi.
az bile

Son düzenleme:

Hayır kesmesin. O zaman sinirli gibi algılanır.
Çöp poşedi süper fikir.
Sana aldığı ne varsa gönder canım, eline ver. Bunlar bana aldığın hediyeler, geçerken köşedeki çöpe atıver zahmet olmazsa de, çek git.

hımm haklısın hani başkasına hediye veremesin diye öyle düşünmüştüm

çöp posetı fıkrı supermıs
ama gıydıgın kulandıın esyaları gerı gonderme derım .o da
gondermeyecektır buyuk ıhtımal.
ama ben olsaydım sırf uyuzluguna maddı deger tasıyan esyaları gondermezdım.

Bence ihtiyacı olan birine verin de işe yarasınlar.

Ne düşünecekleri çok mu önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…