Nişanı attıktan sonra kullanılan eşyalarıda geri vermeli miyim?

ahah çok güldüm çöp poşetine koyma fikrine bayıldım bende..yani ona ait herşeyi yolla ne işine yararki oda yollasın sonra ihtiyacı olana dağıtırsn onunkini de bi erkeğe verirsin senn aldıklrını filan işte..nişanda takılan takı vs tabi vericen oda yüzüğü sizaa almışsanz gönderick..öle..

Normal bir ayrılık olsa,karşı taraf bu denli çirkinleşmemiş olsa
tabiki de vermen ayıp olur.Ama konunu biliyorum ve yanılmıyorsam eşyaları onlar istemişti.
Bu durumda çöp poşetine koyup gönderme fikri çok mantıklı.
Bir iğnesi bile kalmasın,yazık ihtiyaçları var belli ki.

Senin kullandigin esyayi baskasina nasil hediye edebilirki cantalari falan deforme et kimseye hediye edemesin hepsini ver ondan hicbirsey kalmasin bu seni daha guclu gosterir cop poseti iyi fikir ama not yazip muhattap almana gerek yok bence

bence hepsine bi zarar ver ki başkası kullanamasın.. mesela çantaların sapını kes, bluzları vs. keserek gönder. hem içine otursun hem de başkasına veremesin.

Kesinlikle çöp poşetine koy,üzerine de şimdi layık oldukları çöplüğe gidiyor yaz

bence not yazma ama onun farketmeyeceği bir yerlerine zarar ver hediye etmeye kalkarsa rezil olur çöp poşeti fikride ayrıca çok iyiymiş keşke eski sevgilime aldıkalrını geri verirken böyle birşey yapsaydım

ben çöp poşetine doldurmuştum. aldığı kuru çiçeği, ayakkabı vs. altınıda içine atmıştım. mavi ince kocaman bir poşetti.. aramıştır artık içinde altını

nişanda gelen hediyeleri ver gerisini vermene gerek yok bence sonuçta kullanmışsın...

neyi varsa gönder,öyle kesip biçme, not yazma da falan hiç bulunma..
hazmedememiş derler..doldur bir poşetin içine gitsin..

çöp poşeti +1
harikasınız kızlar, çocuğun helvasını ne zaman yicez

Alemsin ya

Benim kuzenim boşandı eşinden.
Ertesi gün aramış eski eşini hıncını almak için aldıklarını geri istemiş bir akıllı bizim ki ya sanmış ki sinir olur (araları bir tuhaf kız buna demediğini bırakmadı,arama boşver dedik ama dinletemedik)
Kız toplamış hepsini basmış çöp torbasına, atmış kapının önüne gel, al demiş.
Bizim ki gitmiş evde kimse yok kapının önünde çöp poşetinde aldığı eşyalar
Bir erkek için bu hareketin ne kadar can yakıcı olacağını bizzat gördüm yani

canım konunu biliyorum bence kullandığın ya da kullanmadığın ne varsa katla hepsini alelade bi gazete kağıdına sar ve yolla...çöpe attım diye falan muhatap bile olma.....bu ona yeter..tabi anlarsa!başka kıza verir vs demişsin bırak verirse versin canım ya..tozu bile kalmasın hayatında seni haketmediği için...boşver ha çöpe yollamışsın ha ona ikisi de çöplük yani!!!ama direkt çöp niyetine ona yolla !!

ÇÖP POŞETİ!!!
harikasınız kızlar ya evet bence çöp poşetine koy bu daha etkili olurDDDD

Değil kullandığın iğnesi çöpü bile kalmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…