Nişanı attim

kurtulmuşsun benm bi önceki nişanlımda annesinn sözunden çıkmayan biriydi. ana kuzusuydu yani. herkes ana kuzusudur ama öyle böyle değil gezmeye izinsiz çıkamazdık :) cebinde para olmazdı annesi alırdı gezmeye giderkende :)
olgunlaşmamış daha bu yuzden böyle.. zaten aile de sizin istemıyormuş rahat bırakmazdı çünkü herşey erkekte bitiyo aslında kv çağıracak eşiniz hoop oraya kv bişiy diyecek eşiniz hoop oraya. evlensenizde sürmezdi. . bence önunuze bakın ve sakın geri dönmeyin..

Yahu bunlar nasıl erkeğim diye geziyor bir de nasıl evlenmeye felan kalkıyor anlamıyorum :D

Benim bir arkadaşım nişan atmıştı. Karşı taraf altınları isteriz gerisi kalsın demiş. Arkadaşım iğneden ipliğe hediye verilirken yazdıkları notuna kadar yollamış. Bunlar o kadarını beklememiş şok olmuşlar. Verin gidin sizde hepsini fazladan bile olsa başınızın gözünüzün sadakası olsun Allah böyle insanlardan korudu sizi evlilik sonrası kafayı yedirteceklerdi size. Hiç değilse önünüzde kendinize vadedeceğiniz bir hayat var. Daha çok mutlu olun

Evet bir onceki konudaki olsy yüzünden hic bir caba gostermeyen nisanlimla nisan attim.ve bu benim 3 gun sonra ona mesaj atmamla gerçekleşti. Ne aradi ne geldi ne cabaladi bunca yil gitti bosuna. Geri dönüşü yok dedim mesaj bile yazmadi.tek sucum istedigim yerden ev kiralamasi almasi bile değil kira icin bunu yapti allaha havale ettim. Ve kaynatam guyim tarzimi sevmiyor hep laf carpiyor. Asla abes bir giyimim yok asla. Bayramda diz kapagimda elbise giymemle baslamis hersey sanirim.Aileside aramizi yapmak icin hic birsey yapmadi ya istenmeyen gelinmisim haberim yokmus.ailesinin sozunden cikamayan bir sevdigim 6 sene emek verdigim varmış. Bu sureci nasil atlatirim bilmiyorum ama nisan atildiginda neler verilir karsi tarafa bunu sorucam size
bende nişanlımla yeni ayrıldım seni anlıyorum bende istenmeyen gelinmişim ayrıldık ailesi ssanki düşman kesildi bize ve biz kötü bir şey yapmamış olduğumuz halde bizi hiç aramadılar o kadar ağrıma gitti ki bizde ayrılan taraf bir şey talep etmez diye biliyorum nişanlım ayrılmak istedi ve yüzsüz şekilde aracı koyarak eşyaları istediler bizde bana ne alınmışsa hepsini verdik..bence sende ver onlardan sende bir şey kalmasın

alınan herşey geri verilik herşey ki arkanızdan laf etmesinler.kuaforude onlar ödediyse onlar bile geri verilir

Ben şunu anladım ki nişanlı erkek ailesine karşı nişanlısını savunmuyorsa o evlilikten hayır gelmez

Ay sefan olsun gönder ne aldılarsa iğneden ipliğe ben nişan atmıştım ozman aldıkları don hariç herşeyi yolladım🤭🤭 anacı adamdan olmaz benim eski nişanlım da anacıydı kurtuldum diye sevindim kocam anacı değil ama oda narsist megolaman çıktığı için boşanıyorum 😂🤣 erkenden kurtulmuşsun üzülme..

Ne Ailesi ne kendi bir kez bile arayip noldu demedi suan mutlu gibiyim değerimi bilmeyenlere cok deger verdigimi anladim herkesin hakkinda hayırlısını versin allah

Çook daha mutlu olcaksıın. İyiki de böyle olmuş o zmn. Güzel günler seni beklerrr🌸 inşallah herşeyi kat kat güzel yaşadığın kişiler çıksın karşına. 🙏

Eğer arsız insanlarsa iğneden ipliğe her şeyi geri verin.

Evet bir onceki konudaki olsy yüzünden hic bir caba gostermeyen nisanlimla nisan attim.ve bu benim 3 gun sonra ona mesaj atmamla gerçekleşti. Ne aradi ne geldi ne cabaladi bunca yil gitti bosuna. Geri dönüşü yok dedim mesaj bile yazmadi.tek sucum istedigim yerden ev kiralamasi almasi bile değil kira icin bunu yapti allaha havale ettim. Ve kaynatam guyim tarzimi sevmiyor hep laf carpiyor. Asla abes bir giyimim yok asla. Bayramda diz kapagimda elbise giymemle baslamis hersey sanirim.Aileside aramizi yapmak icin hic birsey yapmadi ya istenmeyen gelinmisim haberim yokmus.ailesinin sozunden cikamayan bir sevdigim 6 sene emek verdigim varmış. Bu sureci nasil atlatirim bilmiyorum ama nisan atildiginda neler verilir karsi tarafa bunu sorucam size
canım çok geçiş olsun inan bana ucuz yırtmıssın, sana bu konuda bir olay anlatayım aklın hayalin durar şükür namazı kılarsın şu durumuna vallahi...

Ne aldysalar hepsini ver gitsin. Hakkinda hayirlisi olsun insallah takma demekki boylesi uygunmus

Valla esimin ailesine uyduk onlarin istediği yerden ev tuttuk evleneceğimiz vakit. Sirf ucuz diye!! Hayatimin 8 ayi kabus gibi gecti.
Sobali mustakil bir evdi. Soba bile almamislar,ufo almislar koca ev. Bizde kalirsin kis boyunca arada eve geçersiniz dedi kv. Kabul ettik. Kar hic erimiyor,ufo ısıtmıyor.. kv lerde 10 gun kaldık, laf sokmaya basladilar ince ince.. zaten misafiri bile sevmezler. Elimi ayağımı cektim yavasca,soba kurdum. Kis bitee bitmezde uzaga istedigim eve tasinsim. Cok pismanim onlarin bulduğu eve ilk oturdum diye.. 8 ayimi unutamıyorum.. sizi bastırmalarina izin vermemissiniz,bosverin hayirlisi değilmiş demekki.ayrica Istediginiz ev çokmu yuksek kiraydi ? Belki isteklerinizden dolayidir. Bazilari nisan alışverişinde arifesinde bu yuzden ayrılıyor.

Öncelikle geçmiş olsun üzülme
Hayırlısı böyleymiş en azından yol yakınken gördün gerçek yüzünü
Benim arkadaşım da nişan attı onların takılarını bohçalarını vs yolladı giydikleri kullandıkları eşyaları yollamayıp onların yerine miktarını aşağı yukarı karşılayacak kadar çeyrek /altın verdi

Canim evlenip daha cok aci cekebilirdin bak onden gostermis gercek yuzunu Allah in sevdigi kuluymussun verdigi bohcayi yuzugu falan verirsin onlaeda zaten size getirir bohcanizi

Back
X