Nişanı attım

sadecemelo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
2.236
5.505
108
32
Evet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Evet bunu yaptım dün perde bakılmaya gidildi annesi ve oğlu renk beğenmişler bizde annemle oruç halimizle bizede danışacaklar hep birlikte alacağız herşeyimizi hayaliyle gittik tabiki öyle olmadı ben yine perdeci de ses çıkarmadım hatta perdeyi diken abi sen mi kullanacaksın bırakta gençler seçsin dedi orda yüzüğü eline tutuşturacaktım ama eve gelip telefonda kıyameti kopardım salak nişanlımda bizde son sözü gelin söyle herşeyi kız kendi yapar falan dedi ki ben nişanlığımı bile kendim seçmedim sonra dedim ki ben seninle çok mutlu olurdum ama iş sadece seninle bilmiyormuş dedim eşyaları topluyorum babam getirecek dedim ve evde zerre eşyaları kalmadan hepsini gönderdim içim buruk çok canım acıyor ama geçecek Allahın izniyle bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Hepimizin gözü aydın.

Şimdi canınız acıyordur ama hayatınızı kurtardınız resmen, tebrik ederim.

Çok rahatladım.

Rabbim karşına inşallah seni uzmeyecek gerçekten sevecek değer verip saygı gösterecek birini çıkarsın . Bu arada çok çok zor bir dönemden geçeceksin millet konuşup duracak ama takma sen bol bol duani oku. Ben böyle atlattim

Benim de nişan nikah düğün burnumdan geldi ama eşim hep sabret bu günler geçecek sonra her şey sen nasıl istiyorsan öyle olacak dedi ve de oldu. Enteresan olanı nişanlınız sahip çıkmıyor. Yoksa sabredin derdim.
Bana da tan tersi bi bez parçası için herşeyi mahvettin dedi ve bidaha mesaj atma dedi ömrümün sonuna kadar seni beklerim diyordu bana

Eski konunu biliyorum bi gün patlak vereceği belliydi kaynanaya sasirmadim o yapar ama nisanlin aradaki dengeyi saglayip annesine sus sen karisma demesini bilcekti o kadin sizlede yasardi evlenip bosancagina en iyisini yapmissin geri adim atma sakin bi bez parcasiymis pisirik adam ay yazdikca sinir oluyorum medeni cesaretinden dolayida tebrik ederim düğün arifesi herkes yapamaz bunuEn Büyük KK

Bana da tan tersi bi bez parçası için herşeyi mahvettin dedi ve bidaha mesaj atma dedi ömrümün sonuna kadar seni beklerim diyordu bana
İlk konunuzu okuduğumda çok üzülmüştüm. Nişanlınizin sizi ikna ettiğini görünce keşke bitirseydi bu insanlar değişmez diye düşündüm. Evlilik hiç kolay değil. Maalesef ailelerle de evleniliyor. Daha çok gençsiniz bir ömür kendi isteklerinin zerre kadar onemsenmedigi bir hayatı yaşamak ister miydiniz? İçinde oturacağiniz eşyaları secemedikten sonra o evin bir kıymeti kalır mı? Nişanlıniz sizden taraf olsa annesine biraz olsun sizi desteklese yine de umut ışığı olurdu bir nebze. Sizi birey olarak görmeyen resmen kendine ve oğullarına hizmetçi almaya çalışan bir aile vardı karşınızda. Yarın öbür gün çocuğunuz olsa onu da istediğiniz gibi yetistiremezdiniz. Huzurunuz olmazdı değersizlik hissi de cabası. Siz çul çaput için değil zerre kadar onemsenmediginiz için bu ilişkiyi bitirdiniz. Eşyalar alındı hazırlıklar yapıldı elaleme ne deriz diye hiç düşünmeyin. Satarlar her şeyi zararlarını karşılarlar. Aileniz zaten arkanızda. İçiniz ferah olsun geleceğiniz için en doğru olanı yaptınız. Lütfen geri dönmeyin.

Okudum eski konunuzu
Şu kv ler herseye karısmalasalar olmayacak sanki
Nefret ediyorım artık erkek annelerinden cidden

Bi bırakın evelenen insanları
Evlenecek insanları ne bu yapısıklık , baskı kurma halleri falan
Ne kadar gereksiz ya
İyi yapmıssınız inş cabuk atlatırsınız ama malesef ülkemizdeki erkek annelerinin yüzde doksanı böyle
Kimi eve alınacak esyalara karısıyor
Kimi eşinle gtttiğin yerlere
Kimi harcadıgın paraya , yasadığın şehire falan
Karısmayanı , kıskanmayanı , müdahele etmeyeni yok bence

Back
X