nişanı bozmayı düşünüyorum yardım edin lütfen

dün akşam yine kavga ettik.eve geç gittim diye demediği kalmadı.eve girdim.üzürimi değiştirirken ağladım.annem geldi noldu dedi.dedim böyle böyle.ayrılacaksın dedi.seni sokakta bulmadım ben dedi.aynen sizlerin dedeği gibi köpeksiz köyde çomaksız dolaşıyor ben 2 gündür üzüntüden hastayım sen üzüldüğün için dedi.sahipsiz değilsin ne aldışlarsa geri verelim bitsin dedi.cep telimi aldı elimden.konuşmayacaksın dedi.dedimki en kısa sürede kurtulucam söz verdim anneme.söz verdim.üzülmekten canımdan gidiyor.annemden babamdan kardeşlerimden ayrılmaya değermi dedim kendi kendime.tamm çok güzel şeylerde yaşadık şimdi bunlar geliyo aklıma ama.bunlar geride kaldı.daha bana 1 tokat attıgından annemin haberi yok.seni ona emanet edemem.ona güvenmiyorum benim için öldü diyor.bitsin kurtulalım diyor.

bir de dayak yediğini söyle annene..?
niye söylemiyorsun annenin hakkı değil midir evladının dayak yediğini bilmek.
benim çocuğumu dövecek damadım gebertirim..

çok haklı konuşmuş annen.
umarım en kısa zamanda kurtulursun canım.
evlendikten sonra daha beter olur bu inan.
yol yakınken,gerçek yüzünü göstermişken kurtul bu adamdan.

güzelim eminim geçmişte harika şeyler yaşamışsınızdır ama şimdi bu yaşadıklarını düşün en kısa zamanda ailenide kendinide üzmeye son ver... bak anneciğin ne kadar üzülüyor ... anında bitir yoksa dayanamazsın kaldırman zorlaşır anında bitir... daha iyi yönlerini düşünme canım ...Allah yardımcın olsunn...

daha nişanlıyken ağlamalar üzülmeler hayra işaret değildir zaten nişan demek

evliliğe ne kadar uyumlu veya uyumsuzsunuz anlamına gelir yani ikiniz

sürekli kavga ediyorsanız artık o evlilik nasıl olur bilmem

sonrada evlendiğindede boşanmak istiyorum ile karşımıza çıkabilirsin

birde nişanı bozanda ilk kız sen olmayacaksın bu işin neresinden döersen karlı sensin

unutma yarin evlendiğinde dul ve bir çocuklu tabi yüzünde ve vücudunda mosmor dayak izleriyle annenin evine dönmek istemezsin herhalde
:kahve:

gerçek yüzünü göstermiş olması senin için büyük şans...birlikte olduğun için bitirme kararından vazgeçme sakın..evlenseniz ne değişecek? şiddeti, hakaretleri artacak ve yine ayrılmak isteyeceksin...o nedenle, daha fazla seni üzmesine izin vermeden ayrıl kurtar hayatını cnm...
umarım ileride çok daha iyi, değerini bilecek birisi ile karşılaşırsın..

Nişanlıyken kavgalar tartışmalar olabilir.
Anlaşma birbirini tanıma sürecidir bu çünkü.
Fakat saygı sınırlarını aşmadan.
Nişanlınızın size saygısı kalmamış ki ben sevgisindende şüphe ediyorum.
Seven adam nasıl sevdiğine el kaldırır, küfreder olay ne olursa olsun.
Yol yakınken çoluk çocuk olmadan evlenmeden ayrılmak hemde fazla uzatmadan ayrılmak.
Gerçekten aileniz sizi başkaları hırpalasın diye dünyaya getirmedi.
Şanslısınız ki bu adam yüzünü size nişanlılık evresinde göstermiş.

dün akşam yine kavga ettik.eve geç gittim diye demediği kalmadı.eve girdim.üzürimi değiştirirken ağladım.annem geldi noldu dedi.dedim böyle böyle.ayrılacaksın dedi.seni sokakta bulmadım ben dedi.aynen sizlerin dedeği gibi köpeksiz köyde çomaksız dolaşıyor ben 2 gündür üzüntüden hastayım sen üzüldüğün için dedi.sahipsiz değilsin ne aldışlarsa geri verelim bitsin dedi.cep telimi aldı elimden.konuşmayacaksın dedi.dedimki en kısa sürede kurtulucam söz verdim anneme.söz verdim.üzülmekten canımdan gidiyor.annemden babamdan kardeşlerimden ayrılmaya değermi dedim kendi kendime.tamm çok güzel şeylerde yaşadık şimdi bunlar geliyo aklıma ama.bunlar geride kaldı.daha bana 1 tokat attıgından annemin haberi yok.seni ona emanet edemem.ona güvenmiyorum benim için öldü diyor.bitsin kurtulalım diyor.

seni koruyan bir annen var

onu daha fazla üzme de

dediğini yap bir an evvel

Nişanlılık döneminde seni bu kadar üzen , mutsuz eden birinden nasıl bir evlilik bekliyorsun ki. Değişmeyecek ve sen değişmesini istedikçe , bunu böyle yapma üzülüyorum falan dedikçe de , ben böyleydim diyecek. Çarşambanın gelişi belli yani.... Bu zamanda böyle koca çekilmezken sen niye çekiyorsun ki.

Lütfen bu kadar saygısızlığa boyun eğmeyin.Elalem ne der ne demek,nişan zaten birbirinizi tanımak için süreç,olmuyorsa bitecek elbet.Elalem ne diyebilir ki anlaşamadılar olmamış der en fazla.Hem ne derlerse desinler daha nişanlıyken size el kaldıran birisi evlendiğinizde kimbilir daha neler yapacak.Her gün aynı evin içinde,aynı yatağı paylaştığınız insandan hakaret duymak,dayak yemek emin olun içinizde sevgi sandığınız o ufak şeyide hayalkırıklığına bırakacak.Hem siz nişanlıyken daha ne yaparım elalem ne der diye düşünüyorsunuz,ya evlenince hiç bırakamazsınız bu düşünceyle.
Kendinize bu kötülüğü yapmayın lütfen,emin olun sizin tek bir damla gözyaşınızın akmaması için kendini heba edecek insanlar çıkıcak karşınıza.

ama siz ne düşünyorsunuz bu kadar beklemişiniz sizinde kararınız önemliiohaoldumsmile
annennizi dinleyin derim bu buğünüz olarak

Benimde arkadasimi tarif ettin sanki..

Okadar dil dökmeme ragmen yinede ayrilmiyor, hicbirimiz, kendi kiz kardesi bile onaylamiyor beraberligini ama tutturmus ben onunla berbaer oldum evlenmem lazim diyor.

Oglanda okadar eminki ayrilmaya cesaret edemeyeceginden cok rahat davraniyordu..derken bizimki ayrilmak istedigini søyleyince bunun eli ayagina dolandi.. sok gecirdi, ve bambaska biri oldu birdenbire.. ama yemezler tabi =)

Ya hayat evlilikten evlenmekten bir erkekten ibaret degil, insan yeterki istesin daha neler yapabilir, örnegin okula baslanabilir, kurslara gidilebilir, daha cagdas bekareti önemsemeyen insanlarla tanisilabilir.. herkes sana bekaretini sormaz korkma..

Hemen ayril aileni kendini kurtar

daha ayrılmadığın hata. elalem yesin senin yerine dayakları küfürleri madem çok düşünüyosun elalemin ne diyeceğini.

Ailenin sözlerini kulakardı etme..Onların tecrübeleri çok doğrudur..
Kesinlikle ayrılmalısın..hayatının baharındasın..Yeni hayatlar yaşayabilirsin..

arkadaşlar siteyi yazılarınızı takip ediyrum uzun zamandır.ben 1 senedir nişanlıyım.ama nişanlımla aramda inanılmaz problemler var.iş mevzunu 2 senedir bekliyruz tayini çıkacak sınav kazanacak diye.hala tık yok.birde önceki tartışmalarımızda beni dövdüğü oldu.ama affettim geçti dedim.bana diyoki ben elimden geleni yapmıyormuyum görüyosun işte anla ltfn diyor.kavga ettiğimizde tehtih bütün aileme küfür.geçen gece 4 e kdr kavga etttik telefondan.okdr çok ağladımki annemler duymuş sesimizi.annem ne bu böyle sen onun karısı değilsin olmuyosa olmasın diyo.2debir ne bu üzülüp durma diyor.ama hala biyerlerde azda olsa seviyrum.sonra ailemin karşılaşacağı muamele ne olur etraf ne der nişan bozuldu diye.o kdr çok üzülüyrm ki anlatamam.gözümde yaş kalmadı ağlamaktn.ne yapıcam diye düşünmekten.

merhaba 16 yıllık evliyim kardeşim diyeyim yol yakınken dönnn herşey çok açıkk meydanda zatenn sevgiyi sil attt zatenn..böyle sorunlarla evlendikten sonra sevgide kalmayacakkk geç kalmadan hayatına yeni bir yön çiz bence yanılıyorsam özürr. ama son pişmanlık fayda etmiyor sonra

Bazı durumlarda ( işte tam bu durumlar) sevgi falan herşey çok boş oluyor,mantığını kullan..Hiçbir şey senin geleceğinden,sağlığından,ruhundan önemli değil.

gözüme batan dayak ve aileye küfür olayı oldu öncelikle...
ne hakla size el kadırıyor kim oluyor???
ailenize küfür ediyor sizde bunu sineye çekip yutuyorsunuz öylemi pes valla bu adamda ne kendine ne size ne sizin ailenize saygı yok ki sevgi olsun...
yeterince açık oldu mu???!!!

Nişanlıyken bu şekilde sana davranıyorsa evlenince ardı arkası kesilmez emin ol..
Sana bunları yapmaya hiç hakkı yok,yazık günah sanada annende kim bilir nasıl üzülüyorsunuz.
Hele ortada tokat,hakaretler varken hiç düşünme bile kim ne derse desin,senin hayatın söz konusu..
ailen arkanda,annen ayrıl diyosa uzatma artık daha fazla canım,bitir bi an önce..

Back
X