nişanı bozmayı düşünüyorum yardım edin lütfen

ayrılmak için beklediğiniz özel bir durum mu var? bana göre daha yaşayabileceğiniz bişi kalmamış... nişan bozmayı düşünmeye zaman harcamayın, hemen bozun...

Evlenince her güz seni dövmeyeceğini nerden biliyorsun, daha şimdiden hakaret, dayak, küfür.
Böyle hayat geçmez canım daha çok pişman olmayasın sonra.
Bunları yapar eder sonra özür diler bu adamlar ama tekrar yapar, insanlar değişmez.
Bakirelik konusunuda kimse bilmek zorunda değil,kimseyide ilgilendirmez ne yaşadığın, Sen canını kurtar önce.

benim anlamadığım konu bu kadar insan size destek verirken siz hala yaptıklarını anlatıyorsunuz burada bu kadar insan size üzülüyor ama siz hala güzel şeylerde oldu diyebiliyorsunuz bence bir bayanın kendisine şiddet uygulanmasına izin vermeside berbat bir durumdur siz bu durumdan kurtulabilirsiniz bütün site size destek veriyor siz hala insanlara anlatıp duruyorsunuz umarım şu andada onunla ayrılmama yollarını düşünmüyorsunuzdur yoksa hepimiz enayi konumuna düşüyoruz:olmaz:

tüm yorumları okudum ve hepsine katılıyorum.ne demek dayak atmak:kızgın: güzelim dünyada tek erkek o değil analar ne yiğitler doğurmuş sen bu mağara adamına kalmadın.yüzük atınca herşeyi döker diye sakın korkma çünkü neredeyse bütün erkekler o iş yapsalarda yapmasalarda kız yüzük atınca hemen namusuna dil uzatıyorlar.artık alışılmış bişey.kimse yadırgamaz.o eğer söyleme cüreti gösterirse seninde inkar etmek en doğal hakkın:teselli:tüm hayatın söz konusu bence değmez en kısa sürede kurtul bu psikopattan

canımm tamam seviyosunda dayak tehdit küfür..... bugün bunları yapan biri yarın karısını dısarı atar ve daha neler neler ....... bencee bunda vardır bi hayır deyip kestir at canım zaten bu etraf ne derle yasıyoruz oysaki insan hayatı böle bu kadar ucuz degilki tatlım yarın evlendiginde sana bile zarar verebilecek bi kapasite bizde nişanlı olduk ve evlendik canım görmedim yani allahım göstermesinde tatlım bu senin hayatın canım elalem ne derle haraket etme bence ve bi an önce yeni bi yol ciz kendine ve o yolda karsına çıkan hayırlı biri seni bekliyo canım bence....yinede karar senin tatlımmm iyi düşün şimdi nişanlısın dönersin ve kim isterse evlenirsin ama yarın evlendiktan sonra ayrılma sansın sıfır ailen bile belki kabul etmek istemicek nolur bunlarıda düşünürek haraket et canım k.çib tatlışımmmm allahım yardımcın olsun bol bol dua et.........

tatlim, etraf ne der diye dusunmektense kendi dusuncelerine, kendine
onem ver.. insanlarin laflari inanki evlensende bitmez, o konusan insanlari
hangi kefeye koymali bilemiyorum ama bu insanlari kaleye almamak gerek.
senden baska onemli varmi bu durumda? ..benim tanidigim bi arkadas vardi,
o da nisanliyken dayak yedi nisanlisindan.. elalem ne der diye, herseye ragmen evlendi.
Ne oldu biliyormusun? uzerinden bir ay ya gecti yada gecmedi, kizi dovmekten ne
hale koymus..kizin basini nerelere vurmus.. Rabbim hic kimseye bunlari yasatmasin.
Kiz annesinin evine dondu.. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin insallah.. :Saruboceq:

cnm herkes kavga eder..bende nişanlıyım kavga ediyorus küsüyorum naslanıyorum falan ama dövmekmiii asla..allah göstermesinde..baştan eger dövdüyse seni sonu nolur bilemiyorum...eger düzelecegini düşünüyorsan bilememde balık baştan kokarmışş iycene düşün en dogru kararı ver cnm..nişanlıyken ayrılan bi sen olmassın..

daha şimdiden gözünde yaş kalmadıysa ağlamaktan evlendikten sonra düşünemiyorum bile neler yapacağını.
nişanlılık cicim aylarıdır ya erkeğe ne yaptırırsan nişanlılıkta yaptırırsın.
ama seninki şimdiden dövmeye başlamış
kaç kurtul hayatını zehir etmesine izin verme

kesinlikle bırak canım şimdiden dövüyorsa küfür ediyorsa evlilikte cicim aylarından sonra ne olur acaba sakın ha bırak gitsin

degisir diye asla beklemeyin .boyle gider ..eger gitmesini istemiyorsan yapman gerekeni biliyorsun
sen kendine kiymet var ..nisanlilik tanisma donemidir ki oyuzden vardir olmuyorsa olmaz ...calisiyorsun bu kendine guven icin buyuk etken geleginin aydinligi senin elinde suan

yaşadıklarına üzüldüm ama daha hiçbirşey için geç değil.nişan bozmak ayıp değilki.senin mutluluğun daha önemli bence.insanlar ne der diye ömür boyu mutsuz olmak yanlış.nişanlılığında seni dövmüş ve küfür etmiş biri evlenince alasını yapar canım.iyi düşün.deneyimli biri olarak söylüyorum eğer kafanda soru işaretleri varsa ve mutsuzsan bitir.hiç korkma...

Hepsini okyamadım yorumların , sonuç nereye vardı bilmiyorum ama eğer hala berabersen yazık diyebileceğim sadece.

Nişanlıyken böyleyse, evliyken daha beteri olur buna emin ol. Hiç birini çekmek zorunda değilsin. Yazık etme hayatına. Böyle birinide sevemez insan. Kendini kandırma. Şimdi nişanlıyken ayrılınca ne olacak diyorsun, ya evlenince nolacak. Kimse kimse için yaşamıyor, kim ne derse desin. Ayrıca nişanlılık zaten tanıma süresidir, olmadı mı çokta kolay ayrılacaksın tabi. Hele böyle bir insandan çok rahat ayrılacaksın.

başlık sahibi yok uzun zamandır umarım bizim düşüncelerimizi önemsemiştir, çünkü bu evliliğin sonu zaten ayrılık:hulya:

Bir saniye bile bekleme at o nişanı...
Çevre ne der diye düşünme, ilerde sen acı çekerken çevre gelip seni kurtarmayacak.
Daha babanın evinde dayak, küfür....
Söyleyecek söz bulamıyorum, kurtar kendini bu adamdan yazık çok yazık olur sonra sana...

arkadaşlar siteyi yazılarınızı takip ediyrum uzun zamandır.ben 1 senedir nişanlıyım.ama nişanlımla aramda inanılmaz problemler var.iş mevzunu 2 senedir bekliyruz tayini çıkacak sınav kazanacak diye.hala tık yok.birde önceki tartışmalarımızda beni dövdüğü oldu.ama affettim geçti dedim.bana diyoki ben elimden geleni yapmıyormuyum görüyosun işte anla ltfn diyor.kavga ettiğimizde tehtih bütün aileme küfür.geçen gece 4 e kdr kavga etttik telefondan.okdr çok ağladımki annemler duymuş sesimizi.annem ne bu böyle sen onun karısı değilsin olmuyosa olmasın diyo.2debir ne bu üzülüp durma diyor.ama hala biyerlerde azda olsa seviyrum.sonra ailemin karşılaşacağı muamele ne olur etraf ne der nişan bozuldu diye.o kdr çok üzülüyrm ki anlatamam.gözümde yaş kalmadı ağlamaktn.ne yapıcam diye düşünmekten.

bu nasıl bişi arkadaşım, anlayamıyorum ben sizi??
az da olsa seviyorum diye dayak yenir mi??
deli gibi sevsen, uğrunda ölsen yine küfür dayak tehdit asla kabul edilemez..

nisanlin sana bu kadar eziyet ediyor ve sen hala ona katlaniyorsun oyle mi?
yazik sana canim yazik, insan evladisin sen kendine eziyet cektirme de bas totosuna tekmeyi nisanlinin kötükedihüso
ilerde karsina cok guzel seni bebekler gibi el ustunde tutan insanlar cikar karsina. bu adamla evlenirsen hayatini mahvedeceksin. simdiden evliliginizin ne olacagi belli, gelecegini nasil goremiyorsun anlamis degilim canim???????
daha cok dayak yiyip hastanelik mi olmayi bekliyorsun anlamadim ben?????

Allah sana gör demiş, bak demiş
Tüm sorularının cevaplarını ben sana nişanlınla gösteriyorumm demiş
Ona bak ne yapıcağına karar ver demiş..
Sen hala ne yapiyim, ne ediyim diye düşünüyor buraya konu açıyorsun :olmaz:

küfür saygısızlık dayak varsa sen evlendiğinde neler olabileceğini tahmin edebiliyormusun
sonuç belli aslında ama son karar senin

ya sonradan pisman olacaginiz seylere niye kalkisirsiniz anlamiyorum

iste hal öyle olunca dayakta yersiniz küfürde , sonrada yasamis oldugunuz cinsellik yüzünden aman aileme laf gelirse diye icin icinizi yersiniz

he bir de artik yok seviyorum yok aliskanlik , bu caniyle evleninde görün o zaman dünyanin kac bucak oldugunu

bir an önce kurtarin kendinizi o konuscaksada konussun dursun it ürür kervan yürürmüs

İnsan önce kendisi için yaşamalı yaşlandığında o etraf dediğin kimse kalmıyacak yanında sen ve acıların kalacak. Ayrılırsan herkes en fazla herşeyi 3 ayda atlatır ve sen sadece 3 ay üzülürsün, bahsettiğin kadar kötü bir insanla evleneceksen sırf başkalarını düşündüğün için ömür boyu üzülürsün. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun.

Back
X