nişanı gelmesine rağmen ağrısı açılması olmayanlar...

karakedi_

meleğim gel artık :(((
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.261
10
158
Merhaba hanımlar

Benim 2 gün önce 1-2 damla akıntıyla beraber kanamam oldu miktar olarak çok çok azdı herkes nişan olduğunu 1 yada 2 güne sancı olacağını yada kanamamin cogalacagini söyledi ancak benim 40 haftam dolmasina rağmen 2 gündür hala bir gelismem yok ne ağrı ne kanama ne de su gelmesi.sadece arada yoğun akıntı oluyor iç camasirimda ıslaklık görüyorum ama o da su gelişi gibi değil. Böyle birşey yaşayan varsa nolur yardım edin çok stresliyim sonum sezeryann olsun hiç istemiyorum

Benim nişanım gece 3:30 da geldi doğum ertedi gün sabah 11 de oldu. Nişan sonrasında 5 dk da bir sacılarım başladı. Ve kişiden kişiye değişiyor mudur bilmiyorum ama bende nişan kanamadan daha çok sümüksü bir şeydi. Hatta korktum noluyor diye...

Aynı durumu bende yasamistim ağrım sizin açılmam suyum hiçbişey yoktu sadece nisan gelmisti haftamda 1 hafta geçti en sonunda tansiyondan sezeryana alındım sen bebis ini çoktan kucağına almissindir Allah analı babalı büyütsun yazını şimdi gördüm hem tebrik etmek istedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…