• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanim atildi 1,5ay once barisir miyiz sizce?yada ne yapmaliyim?

ailelerin anlaşması maalesef çiftlerin anlaşması kadar önemli..dua et evlenmeden olmuş bu olaylar..herşeyin hayırlısı...

9 ay nisanli kalınmaz. İş uzatınca moka sarar. Nişan yapıldıktan sonra 6 ayı geçmemeli.

Hiç üzülmeyin gercek yüzünü gormus oldün annesi için nişanı atan adamdan bi cacık olmaz

Dugunume bir ay kala nisanim atildi.annem nisandan sonra biranda degisti pek fazla gindermedi kayinvalidemle inata binince is gerekli zamanlardada gondermemeye basladi. Herseyimizi hazirdi nerdeyse,aaileler aralarindaki sorunlarini gorusmek icin bulustuk,annem biranda bi kavga cikardi kayinvalidemle tartismaya basladilar 10 dk surmedi bianda bitti dediler ve gittiler.ben evi terkedip babamin calistigi sehire geldim hemen,2 gun sonrada bohcalar herseyi getirmisler,biz nisanlimla gercekten cok seviyorduk ikimjzde aşik olmayiz dedigimiz zaman bulduk ve sukrediyoduk tanistiranlara dua edioduk,bianda bitti o kavgadan sonra hic konusmadi benjmle ben israr ettim aklen ve kalben bitti dedi,neredeyse 1 aydir hic konusmuyoruz,ben annemle konusmuyorum konustugumda tartisiyoruz,simdi napacagimi bilmiyorum onsuz nefes alamiyorum hayatimada debam edemiyorum yardimci olur musunuz?

bi abla tecrübesi sevseydi bırakmazdııı demekki eksik seviyormus erken kurtulduguna sevinmelisin

sevıyorsanız bılemem..
bu tarz olaylar yasanınca ıkılı arasında da ask bıtıyor sankı.
yanı bızım oyle olmustu.
gercı artık her sey ıcın cok gec..:KK51:
oyle ıste..

Bizm de aileler pek hoslanmadi birbirinden.. Tartismalar bi laf batrmalar vs oldu. Biz onlara bakip atmadik nisan falan..
Dugunde kavga cikti hatta. O gun bugundur aileler hic gorusmuyor. Ben annesiyle bi iki yuz yuze geldim ama smdi ben de hic biriyle gorusmuyorum.
Olaylar karsisinda dik durmak onemli. Ama bunu yapan taraf erkek olursa isler daha saglam oluyo. Cunku biz zaten elimizden geleni yapmaya hazir oluyoruz. Kurtarmak istyoruz. Ama erkek ailesnin agzina bakarsa olmuyor iste...Nisanlin senin yaninda olacakti. Yok olmuyosa evlenmesin de zaten...
Bence seviyosaniz konusun. Dediklerimi ona da de.Sen bastan yaratabilirsin,istersen olur cunku ben zaten istyorum. Bundan sonra da hic biseylerine karismayalim birbirlerini yesinler gerekirse falan filan soyle iste....

birbirinizi gerçekten çok seviyormuşsunuz, birbirinizi bulduğunuz için şükrediyormuşsunuz vs…
demek ki bunlar gerçek değilmiş. gerçek olsa nişanlınız anneler kavga etti diye sizden ayrılmazdı

Hiç anneni suçlama. Nişanlın seni sevseydi konuşmak istediğinde aklen ve kalben bitti demezdi. Annenin kıymetini bil. Seni sevilmeyeceğin bir evlilikten kurtardı.

Atilan nisan sizinki degil ki. Kv ve annenizin nisani atilmis;) bence nisanlinizla yeniden oturup konusmalisiniz

ay bu kadar da yalvarmayın adama ya hu. azıcık gururlu olun. ewt anneniz çok suçlu . sizi kandırmış, özür dileyeceğim diye ama olay çıkarmış. amacı sizi ayırmakmış biraz başarmış.

biraz diyorum geri kalanı da kv adayında ve büyük oranda nişanlınızda. çünkü siz zaten kabul etmişsiniz annenizin sorun çıkardığını ve babanıza kadar arattırmışsınız. ki bu da çok abes bişey. kız babası arayıp oğlanı ikna etmeye çalışıyor.
ee nişanlınızda diyor ki bitti, aklen ve kalben. koşa koşa bohça bırakılıp, alınıyor. yolunuza bakın. o adam sizi yeterince sevmemiş belli.

Anneler çok suçlu evet,peki yaa nisanlı niz hadi sizin annenize sabredemiyor oturup konuşur bir yol bulurdunuz, en kolayı seçip "aklen ve kalben bitti" demiş yani ben sizinle uğraşamam o kadar sevmiyorum demiş belkide hakli insan hayata birkez geliyor ne deyim....

Karşındaki bu kadar kolay vazgeçebiliyorsa aklen ve kalben olay zaten bitmiştir.
Bu yüzden evi terk etmeye annenizin kalbini kırmaya değmez!

Annem beni çok sıkı yetiştirdi ama nişanlanınca 2 hafta Ankaraya gitti beni de nişanlıma bıraktı. Aynı evde yaşayabiliyo musunuz bi bakın dedi ama tabi ben 31 yaşındaydım. Işıklar içinde uyusun şunu da isterim bunu da yapın demedi, zaten kayınvalidem de bi şey lazım mı falan demeyince kendisi yaptı yapacağını. Annen iyilik değil kötülük yapmış ama nişanlın da sütten çıkma ak kaşık değil, ne nişanlar var. Bizim işyerinde bi çocuk var nişanlısına giderken meyve çerez almadan gidemiyo, abla en az 200 lira tutuyo diyo şaka gibi. Ayrıca bittiyse de bitmiş boşver önüne bak sen, sakın arayıp affet beni gibi şeyler söyleme ilerde çok çekersin.

Kavgayi edenler anneler ama adamin sana sevgisi bitiyor. Hani aileler boyleyken yapamayiz falan dese neyse. Yapacagin bi sey yok onune bak. Cok zor olur artik barissaniz bile.

Dugunume bir ay kala nisanim atildi.annem nisandan sonra biranda degisti pek fazla gindermedi kayinvalidemle inata binince is gerekli zamanlardada gondermemeye basladi. Herseyimizi hazirdi nerdeyse,aaileler aralarindaki sorunlarini gorusmek icin bulustuk,annem biranda bi kavga cikardi kayinvalidemle tartismaya basladilar 10 dk surmedi bianda bitti dediler ve gittiler.ben evi terkedip babamin calistigi sehire geldim hemen,2 gun sonrada bohcalar herseyi getirmisler,biz nisanlimla gercekten cok seviyorduk ikimjzde aşik olmayiz dedigimiz zaman bulduk ve sukrediyoduk tanistiranlara dua edioduk,bianda bitti o kavgadan sonra hic konusmadi benjmle ben israr ettim aklen ve kalben bitti dedi,neredeyse 1 aydir hic konusmuyoruz,ben annemle konusmuyorum konustugumda tartisiyoruz,simdi napacagimi bilmiyorum onsuz nefes alamiyorum hayatimada debam edemiyorum yardimci olur musunuz?

inan üzüldüm annen ve kaynanın kaprisleri yüzünden ayrılmana

ama söyle bir şey var nişanlın etkin biri olsaydı annesinin ağzının payını verirdi,,,

kararlarından,sevgisinden,kendinden emin insan bunu yapardı
sana sunduğu gerekçe nedir kalben ve aklen bittiğine dairr

aaa taktıgın konuya bak cok seviyosanız kacın gidin ailelerinizden sessizce kıyın nıkah onlarda bohcaları kendılerıne alsınlar.:)hic dert etme eger o kısıyle mutlu olacagını düşünüyorsan dedigimi yap kacın aileniz karıstırmadan

Ben annene hak verdim nedense. Baksana sonuçta da ufacık bir kavgada sana olan bütün sevgisini bitiren bir adam var o yüzden ısrar etme kendini küçük düşürme nisan sevgililer gibi değil bitince bitmesi gerekiyor. Bende nisanlimdan ayrıldım çok zor ama alisacaksin zamanla.

Seven adam bukadar kolay pesetmez,seninki bu ani bekliyomus resmen bitirmek icin..

Annen normal değil. Hatta haksız.
Ama nişanlın da normal değil ki.
Onda da tonla absürdlük var.
E bitti de diyor.
Zorlama.

Back
X