Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dugunume bir ay kala nisanim atildi.annem nisandan sonra biranda degisti pek fazla gindermedi kayinvalidemle inata binince is gerekli zamanlardada gondermemeye basladi. Herseyimizi hazirdi nerdeyse,aaileler aralarindaki sorunlarini gorusmek icin bulustuk,annem biranda bi kavga cikardi kayinvalidemle tartismaya basladilar 10 dk surmedi bianda bitti dediler ve gittiler.ben evi terkedip babamin calistigi sehire geldim hemen,2 gun sonrada bohcalar herseyi getirmisler,biz nisanlimla gercekten cok seviyorduk ikimjzde aşik olmayiz dedigimiz zaman bulduk ve sukrediyoduk tanistiranlara dua edioduk,bianda bitti o kavgadan sonra hic konusmadi benjmle ben israr ettim aklen ve kalben bitti dedi,neredeyse 1 aydir hic konusmuyoruz,ben annemle konusmuyorum konustugumda tartisiyoruz,simdi napacagimi bilmiyorum onsuz nefes alamiyorum hayatimada debam edemiyorum yardimci olur musunuz?
Dugunume bir ay kala nisanim atildi.annem nisandan sonra biranda degisti pek fazla gindermedi kayinvalidemle inata binince is gerekli zamanlardada gondermemeye basladi. Herseyimizi hazirdi nerdeyse,aaileler aralarindaki sorunlarini gorusmek icin bulustuk,annem biranda bi kavga cikardi kayinvalidemle tartismaya basladilar 10 dk surmedi bianda bitti dediler ve gittiler.ben evi terkedip babamin calistigi sehire geldim hemen,2 gun sonrada bohcalar herseyi getirmisler,biz nisanlimla gercekten cok seviyorduk ikimjzde aşik olmayiz dedigimiz zaman bulduk ve sukrediyoduk tanistiranlara dua edioduk,bianda bitti o kavgadan sonra hic konusmadi benjmle ben israr ettim aklen ve kalben bitti dedi,neredeyse 1 aydir hic konusmuyoruz,ben annemle konusmuyorum konustugumda tartisiyoruz,simdi napacagimi bilmiyorum onsuz nefes alamiyorum hayatimada debam edemiyorum yardimci olur musunuz?
aaa taktıgın konuya bak cok seviyosanız kacın gidin ailelerinizden sessizce kıyın nıkah onlarda bohcaları kendılerıne alsınlar.:)hic dert etme eger o kısıyle mutlu olacagını düşünüyorsan dedigimi yap kacın aileniz karıstırmadanDugunume bir ay kala nisanim atildi.annem nisandan sonra biranda degisti pek fazla gindermedi kayinvalidemle inata binince is gerekli zamanlardada gondermemeye basladi. Herseyimizi hazirdi nerdeyse,aaileler aralarindaki sorunlarini gorusmek icin bulustuk,annem biranda bi kavga cikardi kayinvalidemle tartismaya basladilar 10 dk surmedi bianda bitti dediler ve gittiler.ben evi terkedip babamin calistigi sehire geldim hemen,2 gun sonrada bohcalar herseyi getirmisler,biz nisanlimla gercekten cok seviyorduk ikimjzde aşik olmayiz dedigimiz zaman bulduk ve sukrediyoduk tanistiranlara dua edioduk,bianda bitti o kavgadan sonra hic konusmadi benjmle ben israr ettim aklen ve kalben bitti dedi,neredeyse 1 aydir hic konusmuyoruz,ben annemle konusmuyorum konustugumda tartisiyoruz,simdi napacagimi bilmiyorum onsuz nefes alamiyorum hayatimada debam edemiyorum yardimci olur musunuz?