Nişanim geldi bayanlar

maşallah bir bir doğum haberleri alıyoruz daha da heyecan basıyor beni :) inşallah istediğin gibi normal olur bebişin seni üzmez canım iyi ve hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle

maşallah bir bir doğum haberleri alıyoruz daha da heyecan basıyor beni :) inşallah istediğin gibi normal olur bebişin seni üzmez canım iyi ve hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarım seninle
Canim seninde gunlerin azaliyor.kasilmalarimiz oluyorduya demekki onemli degilmis yoksa erken dogum belirtisi olsaydi simdiye dogurmustuk.rahmimiz kendini doguma hazirliyor.ben hala gun icerisinde cogunluklada gece kasilma oluyor.artik eskisi kadar endiselenmiyorum.sende durumlar nasil

aynı durumdayım canım doktorumla da konuştum bu durumu, bundan sonra hep böyle olacak merak etme dedi erken doğum riski görünmüyor su anda dedi bebeğin başı aşağıya dönmüş her şey yolundaymış çok şükür ben de doktorla konuştuktan sonra rahatladım yavaş yavaş çantamı hazırlayıp kenara koymaya başladım heyecan ve mutluluk bir arada bi garibim bu günlerde

canim ben dogum yaptim darisi başina :) onerebilecegim tek şey nefes egzersizleri sanci cekerken cok yardimci oluyor

Hayırlı olsun canım sevindim adına merak ediyordum seni :) ben daha dogurmadim evdeyim bakalım nolacak hiç belli değil belki sezeryan da olabilir. Senin normal yolla oldu dimi.

Arkadaşlar saolun mesajlarınızı tek tek cevaplayamiyorum ama hepsini gördüm. Durum şimdilik evdeyim . Hafif hafif sancılarım d3vam ediyor ve nişan gelmeye azar azar devam ediyor. Doktorum yürü yarın sabah yine gel dedi. Yine açıklığa bakar heralde eğer açıklık artmissa suni sancı verip deneyecek galiba . Ama ben suni sancı almak istemiyorum çok zor çünkü suni sancı biliyorum yaşadım normal sancım la doğurmakistiyorum. Bebisim kafası buyukmus doktor da çok beklemek istemiyor bu sebepten. Böyle kararsız kaldım napıcam bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Canim eger acilma olmazsa cokda riske atma bebek kakasini yutarsa tehlikeli doktoru dinle normal olmuyorsa sezeryan ol okadarda kotu bsey degl sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…