- 24 Ağustos 2018
- 4.296
- 10.957
- 208
Sozlunle konuş derim canım.Tam olarak nasıl olmasını istiyorlar? Gonullerinden geçen nişanı ertelemekse "Ama salon tutuldu " bile deme ertele..sonuçta zorla nisan yapacak değilsin ."yok biz tarihde değişiklik veya nisan iptal olsun istemiyoruz ama evde yapılsın " diyorlarsa önceden davet edilmiş o kadar kişiyi nasıl eve sigdiracaginizi onlara da sor belki akillarina gelen mantıklı bir cozum önerileri de vardır.Ben evde olması taraftarıyım bu arada sözlüm uzman cavus izinlerini Nişan ve düğüne göre hazırladı gelme ihtimali sıfır onlardan baska
Böyle durumda bence anlayış göstermelisiniz onlar icin cok üzücü bi durumKızlar iyi akşamlar bir derdim var fikirlerinizi merak ediyorum
Sözüm oldu ocak 22 ye salon tuttuk Nişan için davetiyeler basıldı Nişan süsleri hazırlandı altınlar ve yüzükler her şey hazırlandı sözlümün dedesini yoğun bakıma aldılar beyin kanamasından aynı apartmanda oturuyorlar fakat aynı evde degiller. Adam kendine geldi bilinci acık ve konusuyor doktorlar bir ihtimal eve cıkarabiliriz diyorlar bir aydır orda fakat belli değil diyorlar sözlümün ailesi napıcagımız konusunda kararsız annesi biraz daha bekleyelim kızım diyor eger yogun bakımda yatmaya devam ederse pek salonda yapma taraftarı degiller benim ailemin dediğide salon tutulmuş davetiye basılmış bu tarz riskler hep vardır biz herkese haber verdik diyorlar evimiz çok küçük evde yapalım desek üst üste olamayız diyor babam karşı tarafın bizide düşünmesi lazım diyor cok kararsız kaldık basına böyle bir durum gelen var mı bir fikriniz varmı hepinize şimdiden teşekkür ederim
Bizden kimse gelmez herkes ayıplar diyende var ama sözlümün izin tarihleri sıkıntılı
Insanlar beni gerçekten şok ediyor bazenBenim arkadaşımın başına geldi nişana 1 hafta kalasıya babası hastaneye kaldırıldı ama herşey hazır diye iptal edilmedi içi ne kadar kan ağlasa da yapıldı nişan
Yanı herkes sizin ailenizi hatalı bulmuş ama bence sizin aileniz haklı. Adam yaşlı yani düzelecek tamamen iyi olacak halide yok. Bari o ölmeden yapılabilir. Bak ölse müzik dahi çalınmaz bizde 1 sene de birsey yapılmaz. Ama daha ölmemiş yapılabilir bence ertelerseniz ya adam ölürse daha çok ertelenecek bana saçma geldi ölse hadi ama hasta yani olanla ölene çare yoktur ki abartmış bence kaynananKızlar iyi akşamlar bir derdim var fikirlerinizi merak ediyorum
Sözüm oldu ocak 22 ye salon tuttuk Nişan için davetiyeler basıldı Nişan süsleri hazırlandı altınlar ve yüzükler her şey hazırlandı sözlümün dedesini yoğun bakıma aldılar beyin kanamasından aynı apartmanda oturuyorlar fakat aynı evde degiller. Adam kendine geldi bilinci acık ve konusuyor doktorlar bir ihtimal eve cıkarabiliriz diyorlar bir aydır orda fakat belli değil diyorlar sözlümün ailesi napıcagımız konusunda kararsız annesi biraz daha bekleyelim kızım diyor eger yogun bakımda yatmaya devam ederse pek salonda yapma taraftarı degiller benim ailemin dediğide salon tutulmuş davetiye basılmış bu tarz riskler hep vardır biz herkese haber verdik diyorlar evimiz çok küçük evde yapalım desek üst üste olamayız diyor babam karşı tarafın bizide düşünmesi lazım diyor cok kararsız kaldık basına böyle bir durum gelen var mı bir fikriniz varmı hepinize şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?