Nişanımda olanlar

Empati yapıyorum da, konu sahibi bazı noktalarda haklı, bir adamın ciddi düşündüğü biriyim ki kizkardesinin düğününe davetliyim.

Düğünde güzelliğinden dolayi talipler çıkabilir bu da normal.

Kızın kuzenini eklemesi de normal, arkadaşıymış dersaneden ama ne hikmetse konusmamislar hic düğünde burasi ılginç...

Kizin akli bulanir da abinden ayrilirsa bu da kader artik, gelin ata binmis ya nasip demis, ne diyeyim? Kızın sevgisi iki kuruşluk mu diyeyim?

Kızda kabul etmiş isteği ayrıca abinizin sevgilisi değil arkadaşı. Benim anlamadığım sizinle nişanlınızla bu durumun alakası ne? Birileri instada takipleşti diye nişan atacak duruma gelmek mi 🙈 evlilik kurumuna bi kısıtlama gelmeli 18 yaşını doldurmak bence yeterli değil 😬

Size ne yahu kim kimii eklemiş abinizle kızın bileceği iş bırakın müdahale etmeyin bu kadar kim kimi eklerse eklesin

Sosyal medyada kimler kimi ekliyor, belki bu durumdan ailenin bile haberi yok. Bence biraz fazla anlam yüklemişsiniz. Kız, abinizi isterse bu iş zaten işi zaten olur.

merak edenler için düğündeki kızın bu olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem :P

Eklentiler

• adrii.webp
    adrii.webp
    13 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba herkese.
2 hafta önce nişanım oldu. Abim nişana flört ettiği daha çok beğendiği abimin olsun diye uğraştığı kız arkadaşını davet etti. Sevgilisi değil ama çok istediği bi kız.

Neyse sorun şu, nişanlımın babası geldi bu kız kim ablam kız bakıyor dedi. Bende abimin kız arkadaşı dedim. Sonra nişanlımın eniştesi bu seferde anneme oğlanı ne zaman evlendiriyon dedi salon ortasında anlamsızca. Bu durum beni biraz rahatsız etti babası sordu bilmiyordu tamam ama enişte neden ısrarla anneme soruyor. Neyse nişanlıma söyledim bak ayıp olur abim duyarsa kız arkadaşı dedim niye soruyorsunuz hâlâ dedim oda tamam ben uyarırım dedi.

Bugün abimin konuştuğu kızın sosyal medyasında nişanlımın kuzenini gördüm. Yani kızı bizden habersiz eklemişler. Sordum nerden tanışıyorsunuz diye dershaneden dedi. Meğer daha önceden tanışıyormuşlar ama ikiside vardı nişanda konuşmadılar hiç.

Şimdi ben çok fazla sinirlendim çünkü arkamdan iş çevirir gibi gizlice kıza ulaşmaya çalışıyormuşlar gibi düşündüm.

Neredeyse ayrılık noktasına getirecek bu konu bizi. Sizce haksız mıyım ??
heh benim hissetiğim nişanlının ailesi kızı çok beğendi. Onunla iletişim kurup senden ayıracaklar.
Bu konudan çıkardığım yorum bu benim.

Abine söyle o kız abini fanclub olarak tutuyor. İlişkide zaman demek: seni çok beğenmedim yakışıklılık/tip/ para olarak ama kimseyi bulamazsam sana tamam derim demektir. Yoksa hoşlansa zaman demez direkt sevgili olurdu abinle. Abini yedekliyor.

nişanlının kuzenini de beğenmiş kız. Özgürdür istediğini yapar bişi demiyorum.

Kızın üzerine çok düşmüşsünüz iyice havalara girdirmeyin hem kızı hem nişanlınızın tarafını. Bildiğin tosun paşa filmindeki Leyla karakterine döndürmüşsünüz 😄 bunca kaosa gerek yok. Kızı salın abine daha iyisi nasip olur boşver bu kız yaş. Abini sevmiyor.

Ayrıca abini yedek sevgili yapmaya çalışan kız için nişan atmak da ne bileyim. Kızı iyice nişanlın tarafında değer kazandırmışsın. Çok ezilirsiniz 3. Kişileri bu kadar şımartmayın. Abin vazgeçsin bu işten

bence sen hiç müdahil olma konuya olacağı varsa olur bazı şeyler zaten sen kendi nişanlınla olan iletişimine bak başkaları içinde hayatını etkileme derim bi noktadan sonra çok yıpranırsın gerek yok canım

Bence siz aileden sogudunuz kızı bahane ediyorsunuz:)
Niye siz ayrılık asamasına gelesiniz bunun icin.
AYrıca kıza ekleme atsalar bile,kız da kabul etmis.
Daha söylenecek söz yok.
Demek kız abinizle sevgililik düsünmüyr,kızın etrafındaki bütün kısmetleri engelleyemezsiniz sonucta.

Back
X