• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanımı atabilirim :(

canım benm insanlar 10yıllık evlikken beraber yattıgı kocasını tanıyamıyor:S 2 ayda nasıl buna karar verdin.. yagırgamıyorum hani neden ki:S
yaşında küçükmüş:S

bnm zaten ta çocukluktan beri hayalimdi evlilik,ev hayatı falan.zaten yengeç burucuyum.
sadece hep doğru insanı bekledim.
üniv.okumuyorum,hast.de sekreterim.yani işimde yükselicek bir yapım olmadığı için kendi hayatımı kurmak istemiştim.
ailem de bu konularda tutucu olduğu için iş çok hızlı ilerledi.
zaten ilk bize tanışmaya geldiler,babam onlar gittikten sonra artık görüşmek yok dedi.sonra biz onlara gittik oturmaya.
ben sormaya başladım ne zaman istemeye geliceksiniz diye,ta o zamandan BİLMİYORUM diyordu :)))
bu yani.. :/

teşk.ler
hayır ama ben hep soruyorum.
Hiç biryere borcu falan yok.ne kendisinin ne ailesinin
ben nişanlımın sorumsuzluklarına kızıyorum daha çok.
elbette 3 ayda neler olur ama isteksiz.
ben ona yalvardım bile,herhangi bir engelin olursa bana söyle ben anlayışlıyımdır dedim.
ama yine aynıı yine aynııı :50:

Erkek ile kadın hiç bi zaman aynı kulvarda koşamaz neden evi dişi kuş yapıyor tüm detayları düşündüğü için. merak etme bu evreden geçen herkes bunu yaşadı..
Bunları yaşamak kötü değil. ama nişanı atmak bu kadar kolay olmamalı :20::20::20:
Şimdi nişanı atarım diyorsaan evlendikten sonra yaşayacağn her sorunda boşanalım demeye başlayacaksın. :16:

arkadaşım nişanlın ve ailesi biraz sorumsuz gibi geldi evlenince evin sorumluluğunu nasıl alacak bu insan şimdiden her şeyi sen düşünüyosun bide yüzük çıkarmakta ne demek hiç olgun tavırlar değil iyi düşün nişan yaptım dönemem diye bir şey yok ki göz göre göre kendini ateşe atamazsın üstelik daha küçüksün çalışıyorum demişsin mesleğin nedir

marmara üniv.hast.de sekreterim.

Erkek ile kadın hiç bi zaman aynı kulvarda koşamaz neden evi dişi kuş yapıyor tüm detayları düşündüğü için. merak etme bu evreden geçen herkes bunu yaşadı..
Bunları yaşamak kötü değil. ama nişanı atmak bu kadar kolay olmamalı :20::20::20:
Şimdi nişanı atarım diyorsaan evlendikten sonra yaşayacağn her sorunda boşanalım demeye başlayacaksın. :16:

peki tamam,madem yuvayı dişi kuş yapıyor bende şimdi direk gideyim usta tutayım.
gecekonduyu ardiyeye çevirmek için kayınpederime yardım edeyim.
çatı katını temizleyip bir ev haline sokayım,oradaki malzemeleri alıp ardiyeye taşıyayım.
derken çatı katının tavanını çakayım,duvarlarını öreyim,kapısını pencelerini takayım,elektrik-su ve wc giderlerini bağlıyayım.
benim evimdeki eşyaları yukarıya,atılacakları da çöpe taşıyayım.
sonra kendi evime geçeyim,badana boyamı yapayım,temizliğimi yapayım,halılar,perdeler satın alayım.avizeleri bağlıyayım.
mutfak dolapları yapılırken ustaların yanında bekliyeyim.
derken düğün alış verişine çıkayım,tek başıma herşeyimi alayım.
son olarak da balayı için yer araştırayım,sağa sola telf.edeyim..

nasıl?
madem yuvayı dişi kuş yapıyor bayan..
ee siz de böyle yapmadınız mı?

güzelim senin telaşını o kadar iyi anlıyorum ki...aynı şeyleri bir çok genç kız yaşamıştır...eşyalar, ıvır zıvır zamnı gelince inan hallediliyor..belki maddi durumları ii degildir bekle bence bak son 1 ay hala devam ediyorsa bence at nişanı...ama şunu söyleyeyim ben de oturup aglıyordum ne zamn alıncak falan diye..sonra hallettik hoş biz herşeyi kendimiz yaptık borçla...eşimin ailesi dokunmadı hiç bişeye...

güzelim senin telaşını o kadar iyi anlıyorum ki...aynı şeyleri bir çok genç kız yaşamıştır...eşyalar, ıvır zıvır zamnı gelince inan hallediliyor..belki maddi durumları ii degildir bekle bence bak son 1 ay hala devam ediyorsa bence at nişanı...ama şunu söyleyeyim ben de oturup aglıyordum ne zamn alıncak falan diye..sonra hallettik hoş biz herşeyi kendimiz yaptık borçla...eşimin ailesi dokunmadı hiç bişeye...

hadi yaa :43:
peki sözünü dinliycem,1 ay kalana dek sabırla sorgusuz sualsiz bekliycem bakalım nolucak.

yazılarınızı okudum çok güzel paylaşımlar olmuş içini rahatlatan yazılar.... benim de durumum sizin gibi.
2010 ekim ayında nette tanıştım hoşlandım aramızda 10 yaş vardı belkide olgun oluşundan dolayı çok çekici geldi ailesiyle tanıştım herşey hoş göründü ailesi devamlı gidip geliyordu aralar olsun falan diye. ailem bana bıraktı ve nişanlımı sevdiler. 4 ay önce nişanladım. Nişanlanmadan önce işte birikimim var şunum bunum var dedi zorluk çekmeyiz yaparız dedi herşeyi sordum sigara alkol var mı dedim yok dedi nişanlandıktan sonra kırk yılda birde olsa varmış. Artı 33 yaşında hiçbir birikimi yok 10 senedir aynı yerde çalışıyor nasıl birikimi olmaz kafam karıştı.. Hiçbişeyinin olması önemli değil çalışılır olur ama bana bunları yalan söylemesi evlenince de yalan söyler mi kuşkularım olmaya başladı. Ayrılmak istediğimi söyledim çok üzüldü sabaha kadar konustuk yalanlarla olmayacağını söyledim o günden sonra 5 gün geçti ailesinden tek bir kişi bile aramadı ne oldu ne bitti diye kendisside hiç düzeltmek için çaba bile göstermedi. dün aradım hakkını helal et dedim helal olsun dedi herşeyi sen yaptın dedin kapadı yuzume ama hıcbır çaba yok. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki arkadaşlar böyle bi durumda ne yapmam lazım ama geri dönüşüm yok ona karşı kesin kararlıyım. çokta üzülüyorum siz olsaydınız yalanlar dolu evlenseniz her lafından şüphe duymazmıydınız

hadi yaa :43:
peki sözünü dinliycem,1 ay kalana dek sabırla sorgusuz sualsiz bekliycem bakalım nolucak.

ama sakın kendini fazla üzme çünkü üzüleceğin günler çok olacak şimdiden yıpratma:) o eve girdikten sonra ilk tartışmamızda dediğim laf şuydu "şu eşyalar ev bark gözümde değil, önemli olan huzurmuş."

ve herşeyimizi kendimiz yapmamıza ragmen düğünümü burnumdan getirdiler...ve eşim için sevdiğim için psikolojk destek alıorum...ve hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum...yazsam roman olcak ama...böyle söyledikçe hatırlayıp sinirlerim harap oluyor...boşver...üzme kendini...hakkında hayırlısı olsun

yazılarınızı okudum çok güzel paylaşımlar olmuş içini rahatlatan yazılar.... benim de durumum sizin gibi.
2010 ekim ayında nette tanıştım hoşlandım aramızda 10 yaş vardı belkide olgun oluşundan dolayı çok çekici geldi ailesiyle tanıştım herşey hoş göründü ailesi devamlı gidip geliyordu aralar olsun falan diye. ailem bana bıraktı ve nişanlımı sevdiler. 4 ay önce nişanladım. Nişanlanmadan önce işte birikimim var şunum bunum var dedi zorluk çekmeyiz yaparız dedi herşeyi sordum sigara alkol var mı dedim yok dedi nişanlandıktan sonra kırk yılda birde olsa varmış. Artı 33 yaşında hiçbir birikimi yok 10 senedir aynı yerde çalışıyor nasıl birikimi olmaz kafam karıştı.. Hiçbişeyinin olması önemli değil çalışılır olur ama bana bunları yalan söylemesi evlenince de yalan söyler mi kuşkularım olmaya başladı. Ayrılmak istediğimi söyledim çok üzüldü sabaha kadar konustuk yalanlarla olmayacağını söyledim o günden sonra 5 gün geçti ailesinden tek bir kişi bile aramadı ne oldu ne bitti diye kendisside hiç düzeltmek için çaba bile göstermedi. dün aradım hakkını helal et dedim helal olsun dedi herşeyi sen yaptın dedin kapadı yuzume ama hıcbır çaba yok. kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki arkadaşlar böyle bi durumda ne yapmam lazım ama geri dönüşüm yok ona karşı kesin kararlıyım. çokta üzülüyorum siz olsaydınız yalanlar dolu evlenseniz her lafından şüphe duymazmıydınız

ooo :53:
seninki daha bi kötüymüş cnm yaa
inan çok üzüldüm.ama geç de olsa ortaya çıkmış dürüst olmadığı
sanırım nişanı attınız,bence en doğrusu.
ya evlenseydin ve sonradan duysaydn..daha kötü dimi :44:
off bu erkekleeeeer :43:

evlilikte güven sadakat önemli...bunların altında ise yalan söylemek vardır..yalan oldugu zaman güven biter...netten birisine nasıl güveniyorsunuz onuda aklım ermiyor...ben olsam güvenmezdim resti çekerdim...kızlar inanın size gerçekten deger veren tabir yerindeyse agzının içine bakan birini bulunca geçmişi unutuyorsunuz ve mutluluk herşeye rağmen (eşini ailesinin yaptıgına ragmen mutlu olabiliosun...çünkü seviliorsun ve deger görüyorsun)

ama sakın kendini fazla üzme çünkü üzüleceğin günler çok olacak şimdiden yıpratma:) o eve girdikten sonra ilk tartışmamızda dediğim laf şuydu "şu eşyalar ev bark gözümde değil, önemli olan huzurmuş."

ve herşeyimizi kendimiz yapmamıza ragmen düğünümü burnumdan getirdiler...ve eşim için sevdiğim için psikolojk destek alıorum...ve hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum...yazsam roman olcak ama...böyle söyledikçe hatırlayıp sinirlerim harap oluyor...boşver...üzme kendini...hakkında hayırlısı olsun

çok sağol.
elbette ben zaten gösterij meraklısı değilim..
ama diğer abilerine yapıldı da bize neden yok?
millet duysa üstümüze güler.
ben zaten cartonpier,boya,lavabo,banyo yapılsın diye tutturmadım.
sadece gerekli olan şeyler..ilerde kendi imkanlarımızla yapıcaz
off varya 2 gündür ilacımı ikişer ikişer alıyorum.
insanalrın beni aptal yerine koymasından bıktım usandım artık

peki tamam,madem yuvayı dişi kuş yapıyor bende şimdi direk gideyim usta tutayım.
çatı katını temizleyip bir ev haline sokayım,oradaki malzemeleri alıp ardiyeye taşıyayım.
derken çatı katının tavanını çakayım,duvarlarını öreyim,kapısını pencelerini takayım,elektrik-su ve wc giderlerini bağlıyayım.
sonra kendi evime geçeyim,badana boyamı yapayım,temizliğimi yapayım,halılar,perdeler satın alayım.avizeleri bağlıyayım.

nasıl?

Ya canım dur bir sakin ol arkadaş sana yardımcı olmak istemiş ne saldırganlık bu
İkinizinde yaptığı tuaf bence senin nişanı atmak istemen onun en ufak olayda yüzüğünü çıkarması
Herşey zamanla hallolur bencede
3ayda sen anlamadan herşey olur biter
Bir başlasalar bişeyler yapmaya devamı gelir yani çok sıkma kendin
i

Kesinlikle bence hevesli görünme. Nikah işlemlerini bile ben yaptım koşuşturdum diyorsun. Bırak onlar uğraşsın herşeyle bundan sonra umursamaz davran hiçbirşeye karışma ve bu neden olmuyor böyle olması lazım ben bunu istiyorum vs cümleler kurma. Ev için son zamanlara kadar bekle. Ama ayrı eve çıkabiliyorsa çıksın yoksa evlendikten sonra kaynana problemlerini fln yazmaya başlarsın. Allah korusun. Oluruna bırak kız tarafısınız siz kendinizi ağırdan satın.
İnşallah herşey senin için iyi olur.

çok sağol.
elbette ben zaten gösterij meraklısı değilim..
ama diğer abilerine yapıldı da bize neden yok?
millet duysa üstümüze güler.
ben zaten cartonpier,boya,lavabo,banyo yapılsın diye tutturmadım.
sadece gerekli olan şeyler..ilerde kendi imkanlarımızla yapıcaz
off varya 2 gündür ilacımı ikişer ikişer alıyorum.
insanalrın beni aptal yerine koymasından bıktım usandım artık

ne ilacı???? sen böyle üzülüyorsun onların ruhu duymuyor...bak ben yaşadım inan kendime ettim...bildiğimden söylüyorum sen bari yıpratma kendini...dediğimi yap sabret bekle..olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil...gerekirse ailen bastırsın damadı alıp karşılarına konuşsunlar..."hani oğlum eşyalar ev ne oldu " diye...sen ailene bırak nişanlınla tartışma..ve üzme kendini

nasıl?

:52::52::52: sabret ve acele etme yeter. yada nasıl biliyorsan öyle yap en iyisi :32:

canım malesef bazı erkekler böyle. benim eşimde çok seviyor beni. severken ağlıyor bile. ben üzüldüğümde benimle birlikte sabahlara kadar uyumuyor telefonun ucundan beni dinliyor. düşün yani. ama iş bazı şeylere gelince hiç sormuyor. daha doğrusu yapılır edilir diye ince düşünmüyor. onları sen düşüneceksin. işin içine aile ve maddiyatı hiç karıştırma. ben ilk gelin olacağım. bana eşimin ailesi bir çorap bile almadı. herşeyi eşimle ben yaptım. benim kredi kartlarımın limiti yüksek olduğu için onlardan harcama yaptık. ben bundan hiç rahatsız olmadım. ilerde ailesi bana bizde sana bunu yaptık diye bir laf edemez. nişanlınla büyük işler için konuş. eğer maddi olarak sıkıntısı yoksa sevdiğin bir arkadaşını al. git düğün alışverişini yap. erkekler sevmezki alışveriş işini ince şeyleri. usta filanda ayarlayabilirsin bunlar zor şeyler deil. artık kadın erkek diye bir ayırım kalmadı. herşeyini kırmadan nişanlına anlat. evlendikten sonra evde bir eksik problem olduğu zamanda sorumsuzsun boşanalım mı diyeceksin . bunu çok iyi düşün

ooo :53:
seninki daha bi kötüymüş cnm yaa
inan çok üzüldüm.ama geç de olsa ortaya çıkmış dürüst olmadığı
sanırım nişanı attınız,bence en doğrusu.
ya evlenseydin ve sonradan duysaydn..daha kötü dimi :44:
off bu erkekleeeeer :43:

Evet daha bohçalar gelmedi ama bitirdik ne arıyor ne soruyor nişanlım. sanki başka şeyleride var onların çıkmasından korkuyor. hani çok seviyordun neden telafi etmeye çalışmıyorsun değil mi :( çok zor günler geçiriyorum her gece rüyamda görüyorum hatalarını gördüğüm halde yine de üzülüyorum

evlilikte güven sadakat önemli...bunların altında ise yalan söylemek vardır..yalan oldugu zaman güven biter...netten birisine nasıl güveniyorsunuz onuda aklım ermiyor...ben olsam güvenmezdim resti çekerdim...kızlar inanın size gerçekten deger veren tabir yerindeyse agzının içine bakan birini bulunca geçmişi unutuyorsunuz ve mutluluk herşeye rağmen (eşini ailesinin yaptıgına ragmen mutlu olabiliosun...çünkü seviliorsun ve deger görüyorsun)

Evet netten olduğu için hata oldu ders aldım ama güvendim sevdim herşey hoş geldi ailemin içine soktum. Beni üzmemek için mutlu etmek için belkide yalan söyledi ama bunları duyunca tamamen güvenim sarsıldı evlenince neye güvenicem :( ailemi üzdüğüm için üzülüyorum çok masraf yapıldı ama herşey boşmuş kafamdan atmaya çalışıyorum ama zor

evet netten olduğu için hata oldu ders aldım ama güvendim sevdim herşey hoş geldi ailemin içine soktum. Beni üzmemek için mutlu etmek için belkide yalan söyledi ama bunları duyunca tamamen güvenim sarsıldı evlenince neye güvenicem :( ailemi üzdüğüm için üzülüyorum çok masraf yapıldı ama herşey boşmuş kafamdan atmaya çalışıyorum ama zor

her yazılanlarda kendımde yasadıgı seylerı okudum.demekkı herkes bu durumları yasıyo bendede elti belası var ..nişanlım aılesıne cok duskun pek laf söletmıyo..ama ınan kendını ve nısanlını yıpratmaktan baska bıseye yaramıyo ..ben dün yıne kavga ettım 3. şahıslar yuzunden sımdı küs duruyoruz.bakalım ne olucak ..bu donemler gercekten zor..aılenı masrafı fln dusunme ömur boyu sıkıntı cekıcegıne sımdı cekersın.ailen sonucta bı gun unutulur bu gunlerde..şu cok önemlı maddı manevı ne olursa olsun katlanılır ama nişanlı eşin hep senınle yanında destek oldugu surece herseyı atlatabılırsın ama tam tersı olursa dağ gıbı buyuyo ınsanın gozunde ...

Ya canım dur bir sakin ol arkadaş sana yardımcı olmak istemiş ne saldırganlık bu
İkinizinde yaptığı tuaf bence senin nişanı atmak istemen onun en ufak olayda yüzüğünü çıkarması
Herşey zamanla hallolur bencede
3ayda sen anlamadan herşey olur biter
Bir başlasalar bişeyler yapmaya devamı gelir yani çok sıkma kendin
i

:)) ya artık o kadar doldum ki 5 aydır.
ben sanki kendi kendime evleniyorum.
çevremdeki hemen hemen herkes belli etmemeye çalışsam da suratımdan anlıyor canımın sıkkın olduğunu.
herkes farklı bir yorum da bulunuyor ve hemen hemen hepsi at nişanını diyor.
sinirlerim larç oldu :))

Back
X