Nişanımla olanlar

Yani nişan bitme süreci diye bir şey yok, ya gelip alacaklar bohçayı ya da siz göndereceksiniz.
Bir de niye insanlara tersleniyorsunuz anlamadım, olayı anlamaya çalışıyoruz. Her nişanlanan da bohça yapmıyor mesela ben yapmadım ayrılsaydık verirdim yüzüğü

Bizde on kere nişanlanmıyoruz hanfendi
Daha üç gün olmuş dur bi sakin ol ortalığı velveleye verme belki bi adım gelecek
3 gün sessizlik normal yani? Tabi ki dediğiniz gibi velveleye verecek halim yok bekliyorum ama belirsizlikte yıpratıyor

29 yaşında kocaman insanların olgunluk seviyesi bu mu? Sizi evlenmeye hazır olduğunuzda dair ikna eden şey neydi?
Beni eleştirin diye konu açmadım hanımefendi bazı şeylerin seviyesi aşıldığı için bu noktadayız zaten

Yardım istediğim konu yaşadığım konu değil hanımefendi nişanlılık sürecinin bitişi nasıl oluyor barışma çabası yok ama 3 gün sessizlik hakim nasıl sonuçlanıyor bitme süreci ilk defa nişanlandığım için
Kimse 15gunde bir nisanlanip ayrilmiyor ki
Yasadiklariniz sizin gibi onu da yipratmis olabilir.
Bazi konularda da ilkiniz ise sizin surec daha da zorlu geciyor olabilir ona gore.
Yanlis birseyde kopruden once son cikistan donmek herzaman iyidir.
Tabiki 3 seneniz bosa gitti gibi dusunebilirsiniz ama vardir bu olayda sizin ve onun icin ogrenilecekler diye devam etmeye calisabilirsiniz.
Umarim daha mutlu olacaginiz bir sekilde hayatiniza devam edersiniz

Yani nişan bitme süreci diye bir şey yok, ya gelip alacaklar bohçayı ya da siz göndereceksiniz.
Bir de niye insanlara tersleniyorsunuz anlamadım, olayı anlamaya çalışıyoruz. Her nişanlanan da bohça yapmıyor mesela ben yapmadım ayrılsaydık verirdim yüzüğü
Estf kimseyi tersleme niyetinde değilim. Konu yanlış anlaşılmış bohça alma süreci nasıl ilerliyor diye merak ettim konu açtım o şekilde bende anlamadım gelen cevapları

Nişan bitirme nasıl oluyor diye ısrarla sormuşsunuz birkaç yerde.
Yahu nişan sizin nişanınız, birileri elinde kırmızı kartla gelmiyor bitiş için, ya da bi pano tabela vs yok.
Siz neye nasıl karar verirseniz öyle bitiyor.
Asıl sorun, dış güdümlü olmanız ve böyle biri için hala ümit beslemeniz.
Adam çatadan bitirebiliyor kız gelmiş burda bitirme nasıl yapılmalı yönergesi istiyor.
Çatadan yapmış işte adam, bitmişi biteceği mi kalmış, şutla gitsin.
Ha usul olarak şu detay önemli, o bitirdiği için hiçbir şey iade etmek zorunda değilsin, o kadar da kârın olsun, sakın vereyim deme bir şeyleri. Yüzüstü bıraktıysa bunu hak etti

Az bi sakin mi olsanız acaba herkesi terslemeler falan hayırdır derler kusura bakmayın da
Ayrıca basit kıskançlıklarda olsa dahi sürekli sürekli olduğu karşı taraf yorulmuş belliki bunda anlamayacak bişey yok bu süre içinde sizde kendinizi biraz öz eleştiri yapın derim hiç bişey sebepsiz değildir

3 gün sessizlik normal yani? Tabi ki dediğiniz gibi velveleye verecek halim yok bekliyorum ama belirsizlikte yıpratıyor
Nişan etraftan duyup gördüğüme göre tam olarak böyle bitiyor.
Bohçaları alalım derken konu açılıp tekrar barışma durumu olmasın diye birkaç ay sessizliğe bürünecek karşı taraf.

Boşuna bekleme kapına kimse gelmeyecek ne bohça ne de başka bir şey için.

Artık birkaç ay sonra barışma ihtimali ortadan kalkınca değerli altın takı yüzük vs varsa belki isterler.

Nişan bitirme nasıl oluyor diye ısrarla sormuşsunuz birkaç yerde.
Yahu nişan sizin nişanınız, birileri elinde kırmızı kartla gelmiyor bitiş için, ya da bi pano tabela vs yok.
Siz neye nasıl karar verirseniz öyle bitiyor.
Asıl sorun, dış güdümlü olmanız ve böyle biri için hala ümit beslemeniz.
Adam çatadan bitirebiliyor kız gelmiş burda bitirme nasıl yapılmalı yönergesi istiyor.
Çatadan yapmış işte adam, bitmişi biteceği mi kalmış, şutla gitsin.
Ha usul olarak şu detay önemli, o bitirdiği için hiçbir şey iade etmek zorunda değilsin, o kadar da kârın olsun, sakın vereyim deme bir şeyleri. Yüzüstü bıraktıysa bunu hak etti
Sizde haklısınız gözüken o ama 3 sene var arada ve adam çatadan bitirene kadar benimde sorumsuzluklarım var tabi ki böyle ilişkiden hayır gelir ya da gelmez sevgi olmasa çoktan biter hayırlı olmasa bile sevgi sabrettiriyor. Dışarıdan şutla gitsin diye bende derin ama sevince öyle yapamıyor insan. Zaten ben adım atmıyorum ama belirsizlik yoruyor neden gelip hala almıyorlar diye düşündüm konu açtım. Ama tabi ki dışarıdan bakan gözle yorumunuza da hak veriyorum inanın ama hiç bir şeyde gözüm yok istediklerini alsınlar

Arkadaşlar merhaba 3 senelik ilişkimizi nişanlanarak taçlandırdık kimseden yardım almadan emek vererek. Maalesef benim kıskançlıklarımla nişanlımın düşüncesizlikleriyle ilişkimizi yıprattık. Bir gün öncesinde düğün tarihi alırken ertesi gün kıskançlık yaşadım ve ailesinin önünde bana bağırdı bende ortamı terk ettim. Sonrasında yolda mesajla ayrıldı engelledi nişan fotoğraflarımızı kaldırdı. Bir tek wpta var onu da unuttu sanırım. Ben ilaç alıyorum psikiyatriye gittim. 3 gün oldu. İlk gün annem kızım bohçaları görmeye dayanamıyor gelsinler alsınlar diyor dedi annesi de hayırlısı ne ise o olsun demiş. Şimdi meraktan çatlıyorum özlüyorum barışmak tabi ki istiyorum o kadar emek vermişiz. Mantığımda bu daha hayırlı diyor. Ama beni yoran asıl belirsizlik. 3 gün oldu ne arayan ne soran var. Ne barışma çabası var ne de bitirmeye yönelik bohça alma var. Bizde mesela aile büyüğü alır konuşur o da yok bunlarda nasıl ilerliyor bu iş. Bugün kuzenine yazdım kardeşiyle çok yakın kardeşinin bile bir şeyden haberi olmadığını söyledi belli ki dinlendirmiyorlar ama nereye kadar böyle?
Belirsizliği bitirin o zaman gidin bohcalari siz alın böylece belirsizlikten kurtulursunuz.

Beni eleştirin diye konu açmadım hanımefendi bazı şeylerin seviyesi aşıldığı için bu noktadayız zaten
Maaşlı çalışanınız değiliz isteklerinizi yapacak. Burası bir forum. İstediğimi yaparım.

Estf kimseyi tersleme niyetinde değilim. Konu yanlış anlaşılmış bohça alma süreci nasıl ilerliyor diye merak ettim konu açtım o şekilde bende anlamadım gelen cevapları
o zaman şöyle yazardınız

"nişanlımla kavga ettik, yüzüğü attı, beni engelledi, ama bohçaları almadı, bundan sonra ne olacak? annem bohçaları alın da dedi ama gelmedi kimse, ses yok, bohçayı ben mi göndermeliyim?, kiminle göndereyim?"
vs vs
sizin konunuz öyle değil

zaten keşke bohçayı almaya değil de arayı yapmaya biri gelse istiyor gibisiniz

Belirsizlik istemiyorsanız alırsınız bohçaları, yüzüğü yollarsınız gider.
Siz ayrılmak istemiyorsunuz ama sizle ilişki yaşanmaz. Erkek tarafını bilemeyeceğim ama bu kadar ailelerin müdahil olduğu bir kavga var ortada ve küsülüyor. Bundan sonrası zor döner. Kuzene falan sordurmaya gerek yok yollayın eşyaları bitsin. Azıcık gurur varmış derler en azından.

Konuyu bilmeden nasıl yorum yapalım hanımefendi,haksızsanız karşı taraf neden barışma çabasında olsun ki?
Barışma çabası yok zaten ama barışmayacaksa neden bohça alma verme olmadı bu beni umutlandırdığı için ne zaman nasıl olur bu işler diye sormak istedim

Merhaba, bence aile büyükleri henüz olay sıcak bazı şeyler öfkeyle söylenmiş ya da yapılmış olabilir, belki bir geri dönüşü olur diye bu kadar çabuk hamle yapıp müdahil olmak istememişlerdir. Nişanlınızla kararınız netse ve bu bekleme süreci sizi yoruyorsa nişanlınıza söyleyip bohça işini bir an önce hallettirmesini isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Az bi sakin mi olsanız acaba herkesi terslemeler falan hayırdır derler kusura bakmayın da
Ayrıca basit kıskançlıklarda olsa dahi sürekli sürekli olduğu karşı taraf yorulmuş belliki bunda anlamayacak bişey yok bu süre içinde sizde kendinizi biraz öz eleştiri yapın derim hiç bişey sebepsiz değildir
Ya yanlış anlaşıldım galiba neden tersleyeyim estf. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Tabi ki kavgalar yordu yoksa seviyoruz birbirimizi sevmediğini düşünsem neden hala ses yok demezdim belki de çoktan alan alır veren verirdi bohçaları.

Sizde haklısınız gözüken o ama 3 sene var arada ve adam çatadan bitirene kadar benimde sorumsuzluklarım var tabi ki böyle ilişkiden hayır gelir ya da gelmez sevgi olmasa çoktan biter hayırlı olmasa bile sevgi sabrettiriyor. Dışarıdan şutla gitsin diye bende derin ama sevince öyle yapamıyor insan. Zaten ben adım atmıyorum ama belirsizlik yoruyor neden gelip hala almıyorlar diye düşündüm konu açtım. Ama tabi ki dışarıdan bakan gözle yorumunuza da hak veriyorum inanın ama hiç bir şeyde gözüm yok istediklerini alsınlar

Muhtemelen o üç yıl da siz idare etmişinizdir, karşı taraf değil. Oldurmaya çalışmışsınızdır.
Ve insan güvensiz ortamda kıskançlık krizi yaşar, demek ki flörtöz fingirdek bi tip.
Hangi ilişkide kıskanan kadın görsem haklı sebepleri vardı.

Adım atmıyorlarsa da maddi zararı vs düşündükleri için emin olamamışlardır.
İstediğiniz kadar güzelleyin, bi cacık olmaz o adamdan.
Gurur falan da yapmayın, kalan kalsın sizde. Çaldığı 3 yıla saysın.

o zaman şöyle yazardınız

"nişanlımla kavga ettik, yüzüğü attı, beni engelledi, ama bohçaları almadı, bundan sonra ne olacak? annem bohçaları alın da dedi ama gelmedi kimse, ses yok, bohçayı ben mi göndermeliyim?, kiminle göndereyim?"
vs vs
sizin konunuz öyle değil

zaten keşke bohçayı almaya değil de arayı yapmaya biri gelse istiyor gibisiniz
Evet yanlış yazmışım tabi ki sevdiğim için bir aile büyüğü gelse arayı yapsa isterim ama 3 gün gelmediyse daha da gelmez diye düşünüyorum

Back
X