• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanın ertesi günü aldatıldığımı öğrendim

emel00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
47
5
1
35
nasıl anlatsam ne desem bilmiyorum.6 yıllık erkek arkadaşımın 1 yıldır beni başka bir kızla aldattığını öğrendim.hemde sözümüzün ertesi günü.napmalıyım nasıl davranmlıyım bilmiyorum.akıl verin lütfen

bir anlık birşey de değilmiş yani bir sene dile kolay. en uygun şekilde intikamını almalısın bence. hem nasıl öğrendin bunu ?

nasıl anlatsam ne desem bilmiyorum.6 yıllık erkek arkadaşımın 1 yıldır beni başka bir kızla aldattığını öğrendim.hemde sözümüzün ertesi günü.napmalıyım nasıl davranmlıyım bilmiyorum.akıl verin lütfen

Oyle yasamaya devam et
Evlen bacım
Ne de olsa
6 yılını cöpe atamıyorsun

Ha anneme ne dıyecegım.dersen
Bır de bır de evlendıgını duşün
Ya bosanırsan annen nenyapacak?

Nasıl öğrendiniz acaba ?

Tabiki de affetmeyin. Gün gelir ' zaten en başında kabullenmeseydi evlenmezdi' der tekrar tekrar aldatır.[/Q

kız kendi söyledi.nişanı tesadüfen öğrenmiş ve beni uyarmak için mesaj atmış bir kaç tanede fotoğraf göndermiş.biz bir dönem ayrılmıştık 2 ay kadar geçen yıl.o dönem ona aşık olduğunu söylemiş çıkmaya başlamışlar.ve erkek arkadaşım bir daha bırakmamış onu.ne kadarı doğru bilmiyorum.

Back
X