- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.249
- 168
- 34
Nasıl ya sen 2. Misin yaniTesekkur ederim. Boyle bı yanıt duymak ıyı geldi sagol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ya sen 2. Misin yaniTesekkur ederim. Boyle bı yanıt duymak ıyı geldi sagol
Ş...siz çünküTerk edılmedım terk ettim. Anlatabildim mı. Istesem evlenıncede gorusmeye hazırdı
Sen nişanlı olduğunu bile bile devam etmedin mi?Terk edılmedım terk ettim. Anlatabildim mı. Istesem evlenıncede gorusmeye hazırdı
Okumadan yorum yapıyorsunuz ya. Nısanlı degildi biz basladıgımızdaSen nişanlı olduğunu bile bile devam etmedin mi?
Suçlu olmasan buraya sevgilim aslında nişanlıymış öğrendim ve terkettim diye konu açardın anlatabildim mi?
Valla gayette okudum hepsini dünden beri senin emel olduğunu sanıyordum sen bile kararsızsınOkumadan yorum yapıyorsunuz ya. Nısanlı degildi biz basladıgımızda
O.... Pu demeyi unutmussunvayyy 2. kadın ,metres,hep öyle olacaksınız karakter meselesi çünkü
Ay bırakmsın zaten boynuzlarını cılalasın o
içimden söyledim çoook içtenO.... Pu demeyi unutmussun
______________________Kızlar hepınızden teker teker ozur diliyorum hakkınızı helal edin. Itıraf edeyim evet ben fakeyim ama konu fake degil. Ben dıgerıyım evet maalesef kı dıgerıyım. Biliyorum cok kızcaksanız zamanınızdan caldım. Tekrar ozur diliyorum ama lutfen anlayın. Kız sadece benı suçladı. Obur insan musfettesı sanki sutten cıkma ak kasık. Hakkımda ne dedı kıza ne soyledı de boyle ınandırdı onu kendini affettırdı bilmiyorum. Engelledı beni telefonlarından adı herıf. Bende muhattap olmadım bır daha kendisiyle.