Nişanlandım, ailemi bırakacağım için üzgünüm:(

sevgimsin12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
31
3
36
31
Merhaba kızlar ben nişanlayım ama şimdiden çok kötüyüm aileme her baktığımda kötü oluyorum nişanlımda sevdiğim insan ama ben böyle beklemiyordum çok tuhaf hissediyorum annemin gözlerine bakamıyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
Şartlarınız çok mu değişecek ailesi mi kötü sizinkiler gönüllü mü değildi nişanlınızdan mı tedirginsiniz çok mu erken çok mu aceleci ya da siz çok sevmiyor musunuz? Bilemedim ki

Kaç yaşındasın?yuvanı kuracaksın tabiki tatlım,kardeşlerin de orada ilelebet kalmayacak.bu duyguların geçici..

Ailenden uzak kalacağın için üzgünsun herhalde. İnan bana zamanla insan alisiyor.
Aynen katılıyorum bende cok ana kuzusuydum anamın bi kızıydım gerçi 10da olsa farketmez ya alışıyor insan ilk bir yıl sanki tatıldeymişsin heran tatil bitecek geri döneceksin gibi geliyor ama alılıyorsun zamanla mühim olan eşinin sana değer vermesi ikinizin mutlu olması

Evlenmeyin o zaman, evlendikten sonra ailemi ozledim onlarsiz yapamiyorum diyerek surekli onlarla kalmamak icin iyice dusunun.

Evlilik oncesi bu duygu yogunlugu normaldir. Hatta evlendikten bir sure sonra da devam edecek bu duygularin. Ama bir sure sonra alisiyorsun. Merak etme. Bir de ailenin yaninda boyle uzgun durup onlari da uzme. Allah ferahlik versin yuregine.

Bende aileme çok bağlıydım, bende bunları çook düşündüm.
Ayrılamam yapamam dedim ama hayatı bir şekilde öğrenmek gerekiyor
Bir tarafta da sevdiğin adam var. Yeri geliyor annen baban oluyor.

Maalesef hepimizin basina gelen birsey..izde uzule uzule aglaya aglaya evlendik.
Eskiler bosa dememis. hem aglarim hem giderim diye

Hepimizin basina gelen birsey.
Caresi yok. ic güvesi olmali ancak.

ben evleneli 7 ay oldu ama hala annemi çok özlerim ona gidince kendi evime gidesim gelmez

Ben 1.5 yillik evliyim hala ailemin yanina gittigimde donmek istemem ama eşimede bu durumu yansitmam 12 saatlik uzak bir yere evliyim ama cok sukur esim surekli ucakla yollar simdi cocuk olacak ins.ama yinede yollamam demez sagolsun. 2 saatlik uzaklikta bir 15 saat uzaklikta kocanla anlastiktan sonra çok sukur

Canım sen sevdiğin adamla aynı hayatı paylasacaksin bu duyguların geçici inan sonra anne evinde rahat edemiyceksin Allahım mutlu yuva nasip etsin bugünkü düşüncene gülerek bakacaksın şimdi yeni kuracağın hayatın her anın tadını çıkararak yasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…