Nisanlandim ama...

Bu takı mevzusunu anlamıyorum. Bu kadar takılmamak gerek. Biz de düğünde altın takılır. Babam yatak odamın yarısını ödedi, kınanın masrafını karşıladı, 3 bilezik aldı ve bizim taraftan gelen takıları aldı. Kayınvalidem 10 bilezik taktı, düğün salonunun masraflarını ödedi, salon takımımı aldı ve düğünde takılan takıları bana verdi. Eşim ağzını açacak oldu hemen lafı yapıştırdım bence aile asla laf söyletme gerisi mutlaka gelir. Her anne baba evladı için en iyisini yapmaya çalışır kimseye laf düşmez.
Kıyametler koptu zaten ailemi kimsenin ezmesine asla müsaade etmem. Yine bir laf etsin yine çıngar çıkar. Ben bugün varsam onun nişanlısıysam onlar sayesinde. Hatasını anladı diye umuyorum bundan sonra yaşayıp göreceğiz.

canımm bak nişanlın seni sadece ikna etmiş... etmeye çalışmış ve sanırım başarmış...resmen nişanlından bencillik akıyor bencillik kokuyor...İnsan bir insanla anlaşıp anlaşmadığını kültür farkını vs her şeyi kavga anında öğrenir keşfeder...!!! yok öyle öfkelendim de oldu .. iyi düşün derim nişanlın iyi bir insan gibi gelmedi bana sen ne dersen de ne kadar savunmaya calısısan calıs
Asla nişanlımı savunmaya çalışmıyorum ama onun kötü biri olduğunu da düşünmüyorum. 6 buçuk yıldır benimle ağlayıp gülen biri. Aklım karışmadı değil ama aşktan gözü kör de değilim. Bundan sonrasını gözlemleyeceğim, henüz evlenmedik nişanlılık da çiftlerin birbirlerini tanıması için var. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum...

Eşinden , sevgilisinden dert yanan herkesin konularında yorumlar aynı. ''Yol ver , ayrıl , boşan , uzatma''
Bu kadar kolay mı tek çırpıda silip atmak. Aldatılmak , şiddet gibi şeyler için söylemiyorum ama en ufak bir şeyde de nişan atılmaz, evlilik yıkılmaz ki.:KK64:
Ne güzel konu sahibi oturmuş anlaşmış nişanlısıyla. Doğru olan da bu olmalıydı zaten.

sana en net şekilde ayrıl diyorum o kadar.

bir de açtığım "2 aylık evliliğim bitiyor" başlıklı konumu oku. nedenini anlarsın.

erkek bu ya. kadın gibi çeyrek altın kavgası yapıyor. aynı benimkisi gibi. aç gözlülüğüyle hayatımı mahvetti. evliliğimizin ilk dakikalarından boşanmanın son anına kadar altın lafı etti durdu. hakim bile şaşırdı boşarken. ki ben kına günü atmıştım nişanı. "düğünü erkek tarafı yapar o yüzden takılar anneme verilecek" demişti. biz düğün yapmıyoruz ki dediğimizde aval aval yüzümüze bakmıştı sade bi nikahla evlendik çünkü. nişan atıldı ama geldi bir şekilde ailemi de beni de ikna etti kandırdı evlendik ve hayatımın hatası oldu. at o nişanı sana bu kadar içim rahat söylüyorum. at ve kurtul.

he bir de bazı arkadaşlar "ayrıl demek o kadar kolay mı" demiş. o medeni tavırlar malesef ki hayatımızda her zaman işe yaramıyor. emin ol boşanırken çok güzel anlaşırsınız. iki medeni insan gibi. çünkü böyle kadın gibi erkek ömrünü törpülüyor ömrünü..

Eşinden , sevgilisinden dert yanan herkesin konularında yorumlar aynı. ''Yol ver , ayrıl , boşan , uzatma''
Bu kadar kolay mı tek çırpıda silip atmak. Aldatılmak , şiddet gibi şeyler için söylemiyorum ama en ufak bir şeyde de nişan atılmaz, evlilik yıkılmaz ki.:KK64:
Ne güzel konu sahibi oturmuş anlaşmış nişanlısıyla. Doğru olan da bu olmalıydı zaten.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Biz bu ilişki için çok emek verdik birlikte büyüdük diyebilirim. Bu zamana kadar birbirimize tek saygısızlığımız olmadı. Hiç ayrılmadık. Olanlara şaşırdım, kırıldım, üzüldüm ama onca emek biranda söküp atılmıyor sevgi de var. Hatasını anladığını umuyorum bundan sonra hakkımızda hayırlısı...

sana en net şekilde ayrıl diyorum o kadar.

bir de açtığım "2 aylık evliliğim bitiyor" başlıklı konumu oku. nedenini anlarsın.

erkek bu ya. kadın gibi çeyrek altın kavgası yapıyor. aynı benimkisi gibi. aç gözlülüğüyle hayatımı mahvetti. evliliğimizin ilk dakikalarından boşanmanın son anına kadar altın lafı etti durdu. hakim bile şaşırdı boşarken. ki ben kına günü atmıştım nişanı. "düğünü erkek tarafı yapar o yüzden takılar anneme verilecek" demişti. biz düğün yapmıyoruz ki dediğimizde aval aval yüzümüze bakmıştı sade bi nikahla evlendik çünkü. nişan atıldı ama geldi bir şekilde ailemi de beni de ikna etti kandırdı evlendik ve hayatımın hatası oldu. at o nişanı sana bu kadar içim rahat söylüyorum. at ve kurtul.

he bir de bazı arkadaşlar "ayrıl demek o kadar kolay mı" demiş. o medeni tavırlar malesef ki hayatımızda her zaman işe yaramıyor. emin ol boşanırken çok güzel anlaşırsınız. iki medeni insan gibi. çünkü böyle kadın gibi erkek ömrünü törpülüyor ömrünü..
Kötü şeyler yaşamışsınız sizin adınıza üzüldüm bundan sonra inşallah çok mutlu olursunuz... Daha önümde 9 ay var eğer dediğiniz gibiyse zaten rengini belli edecektir daha beyaz eşya alınacak mobilyalar alınacak elbet bir yerde falso verir. Gözüm kapalı seviyorumm diye naralar atmıyorum ben gözlemleyeceğim...

Kötü şeyler yaşamışsınız sizin adınıza üzüldüm bundan sonra inşallah çok mutlu olursunuz... Daha önümde 9 ay var eğer dediğiniz gibiyse zaten rengini belli edecektir daha beyaz eşya alınacak mobilyalar alınacak elbet bir yerde falso verir. Gözüm kapalı seviyorumm diye naralar atmıyorum ben gözlemleyeceğim...

sağ olun inşallah siz de yol yakınken dönersiniz. yorumlarınızdan anladığım kadarıyla, önceden böyle değildi sendromu yaşıyorsunuz. ben tecrübelerimden şunu çok iyi anladım ki bir insanla 30 yıl flört etsen ve hiç sorun olmasa, ailelerin devreye girdiği ilk günden itibaren gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor. bu flört dediğimiz olay bu yüzden çok tehlikeli. recep ivedik filmlerinin fragmanı gibi. bütün komik sahneleri fragmanda verip geriye hikayesini izliyorsun. flört de tam böyle bir şey. o yaşadıklarının hepsi oyundu. tabi ki de o aşamada sana kendini belli etmeyecek. bak ilk çeyrekte nasıl ortaya çıkmış. gözlemlemeye devam et elbet ama, oynamaya devam edebilir. inşallah en doğru kararı alırsın da benim yaşadığm iğrençlikleri yaşamassın.

canım bazı insanlar göründükleri gibi ya da davrandıkları gibi gerçek değildir. hani köprüyü geçene kadar denir ya aynen onlar için geçerli bu laf. ne kadar süre görüştünüz ve ne zamandır nişanlısınız.?

Ben cok paragoz olduğunu dusunmedim acikcasi özellikle ona sormamaniza kızmış gibi tersinden dusunursek bize sormadan kaynanaya para verseydi bu konu böyle acilsaydi ayril denilecekti size. Tabiki babaciginiza verdginiz ceyregin lafi bile edilmese iyiydi ancak anladgim kadaryla paradan cok haber vermemek uzmus nisanlinizi bi de stres sıkıntı etkilemistir. Gozlemlek en iyisi bu seklde devam edin bence

canım bazı insanlar göründükleri gibi ya da davrandıkları gibi gerçek değildir. hani köprüyü geçene kadar denir ya aynen onlar için geçerli bu laf. ne kadar süre görüştünüz ve ne zamandır nişanlısınız.?
6 buçuk yıl sevgililik dönemimiz oldu 9 günlük nişanlıyız.

Ben cok paragoz olduğunu dusunmedim acikcasi özellikle ona sormamaniza kızmış gibi tersinden dusunursek bize sormadan kaynanaya para verseydi bu konu böyle acilsaydi ayril denilecekti size. Tabiki babaciginiza verdginiz ceyregin lafi bile edilmese iyiydi ancak anladgim kadaryla paradan cok haber vermemek uzmus nisanlinizi bi de stres sıkıntı etkilemistir. Gozlemlek en iyisi bu seklde devam edin bence
O da sizin gibi söylüyor. Gözlemleyeceğim paragöz ise ki bunca sene böyle bir şey görmedim, elbet bir yerde falso verecek. İnanın çok üzüldüm ailem duysa kahrolur.

nişanda takılan paraya karışmak onun ne haddine ?
hiç mi usul adap bilmez..
bu nişanlılık süreci en çetrefilli yol derler..insanlar bu dönemde cismini rengini belli eder.
bakın evlendiğinizde de bu 2,3 çeyreğin lafı edilecek demedi demeyin..bunu hep başınıza kakacak.
sakın altta kalıp susmayın ezmesine müsade etmeyin..nişanda takılanlar zaten kızın çeyizine harcanır..
sizin paranızla telefon almakta neymiş mal mı bu?

olay para değil ki para süsü bence. böyle düşünen biri olması sorun. bunları demesi daha sonra bana sormadığın haber vermediğin için böyle bir tepki verdim demesi onun böyle düşünmediği anlamına gelmiyor. ya da ben çok şüpheciyim zor güvenirim insanlara

bende eşimle 6 yıl çıkarak evlendim.
sen ona inanmak istersin elbette belki de inanmalısın sonuçta bizler dışardan yorum yapıyoruz. bizim dediklerimize sende yorum yapar öyle karar verirsin. her zaman böyle sorunlar olur olmayan istisnadır. mantığınla ve yüreğinle dengeli bir şekilde düşün zamana bırak düğün yakın değilse bence

Ona danışmadan karar almam zoruna gitmiş. Sen bana söyleseydin yine verseydin diyor, ben kendimi adam yerine konulmamış hissettim tepkim bundandı diyor. Çirkinleştiği için özür diliyor. ben öfke patlaması yaşadım böyle olmamalıydı diyor.
anladığım kadarıyla ilk olayda bu kadar öfke patlaması yaşaması bana garip geldi. o kadar uzun bır ilişkiniz var niye hemen bu kadar öfkenıyo oturup sizinle neden verdin diye sakınce konusmuyo ben bunu anlamadım..6 yılda insan birbirini tanır bu kadar öfkenlenip kavgaya birbirini kırmaya ne gerek var,sizin bu kadar üzüleceginizi bilmiyor mu bu yaptıklarına? sanırım arkadasların dediği gibi altında kendi isteğinin olmaması mı yanı nikahın hemen yapılmaması mı yatıyor acaba?öyleyse her istediği olmadıgında öfke patlaması mı yaşayacak, ona danıştıgında aynı kararı vermezsenız gene ailene saracak mı, merak ettim açıkçası...

9 çeyrek değil 90 çeyrek olsa buna karışamaz onlar senin ne istersen onu yaparsın ister gider bozdurur istediğin bi takıyı alırsın ister çeyizini tamamlarsın ister ailene verirsin
Ama ona bunun için hesap vermezsin
Ailen kötü durumdayken sen altınları yastık altı yapıcan o telefon alıcam onlarla mı dicek ?

bende eşimle 6 yıl çıkarak evlendim.
sen ona inanmak istersin elbette belki de inanmalısın sonuçta bizler dışardan yorum yapıyoruz. bizim dediklerimize sende yorum yapar öyle karar verirsin. her zaman böyle sorunlar olur olmayan istisnadır. mantığınla ve yüreğinle dengeli bir şekilde düşün zamana bırak düğün yakın değilse bence
Böyle biri değil paragöz biri değil asla. Bilmiyorum zamana bıraktım gözlemleyeceğim eğer öyleyse elbet falso verir.

anladığım kadarıyla ilk olayda bu kadar öfke patlaması yaşaması bana garip geldi. o kadar uzun bır ilişkiniz var niye hemen bu kadar öfkenıyo oturup sizinle neden verdin diye sakınce konusmuyo ben bunu anlamadım..6 yılda insan birbirini tanır bu kadar öfkenlenip kavgaya birbirini kırmaya ne gerek var,sizin bu kadar üzüleceginizi bilmiyor mu bu yaptıklarına? sanırım arkadasların dediği gibi altında kendi isteğinin olmaması mı yanı nikahın hemen yapılmaması mı yatıyor acaba?öyleyse her istediği olmadıgında öfke patlaması mı yaşayacak, ona danıştıgında aynı kararı vermezsenız gene ailene saracak mı, merak ettim açıkçası...
Normalde öfke patlamaları da yoktur aksine ben çabuk sinirlenen ve kırıcı olanımdır ilişkide. Çok sabırlıdır. Nişan stresi ve nikah etkili olmuş olabilir diye düşünüyorum ben de.

nasol bi adam nişanlın onun düşünmesi lazım ver babam sıkışmasın diye bu ne 2 ceyreğin peşine düşecek kadar şeymi yani hem takılar senin iter atarsın ister satarsın neymiş ilerde telefon alırmış yok canım asıl göz göre göre babana vermezsen en büyük ayıbı ailene sen yapmış olursun

Back
X