- Emoji Skoru
- 65
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi gunesligunlere
Toksik bir ailem var ve ben artık onlardan bunaldım nefes alamıyorum resmen yanlarında. Annem tarafından fizikselde psikolojik olarakta şiddet gördüm aynı şekil babam tarafından da. Bıcak bile cekti ve ben artik onlardan yoruldum bosanmıyorlarda. En ufak söylediğim söz onlara dokunuyor bir seyi yanlis yapsam beğenmiyorlar moralim bozuk olsun ya umursamıyorlar yada farkında değiller. 5 yaşında kücük kardesim var ona kıyamıyorum dayanamıyorum ben gittikten sonra ona sararlarsa diye korkuyorum ama yapacakları seyleri bana yapıyorlar zaten . 16 yasında bir kardesim daha var ve internette cok zaman geciriyor ileride oradan basina bir sey gelirse beni suclu bulurlar sen gittinde ilgilenmedin ondan yapti diye ve ben gelecekte olacakları cekmemek icin bile gidemiyorum. Daha önceleri annem sana üniversite okutmayacağım iste kazanda cocuklari sana birakip bosanacağım üniversite okuyabileceğini mi sanıyorsun demisti bu aralar demiyor ama ondan bile travmam olustu.22 yasinda bekar bir kızım üniversite okumuyorum ilk sene rahatsızdım giremedim daha sonra 3 kere girdim ilkine hic calismamistim onun sonucu kötü geldi mezuna kaldım bayada cektim ama ailemin manipülasyonuna uğradım bir sene daha kaldım en sonda gecen hafta girdim gecen seneden cok daha iyi gecti yalniz ailem yine mezuna kalmami istiyor iyi bir sıralama bekliyorum yalnız onda da yaşadığımız şehri secmemi istiyorlar. Ne yapmam gerek hic bilmiyorum bir tarafım kacıp kurtulup nefes almak istiyor bir tarafım ileride bir şey olurda pisman olurum diye korkuyorum . Dis teli takilmasi lazimdi 15 yıl kadar önce söyledi doktor ve umursamadılar bile onun üstüne kac kere tatile gidildi yada babam dislerine benim dis tutarinin 3 4 katı pahalı implant taktirdi beni hic umursamadılar bile söyleyince de sen gençsin bir sey olmaz dediler. Kadın doğuma gittim ve amh değerimin düsük olduğunu yumurta dondurmam gerektiğini söylediler onu da umursamadılar sevildiğimi önemsendiğimi hissetmiyorum