Nişanlandım kızlar :) 15.06.2011

tek kelimeyle muhteşemmmm çoookk güzel olmuşsun ve çok yakışmıssınız birbirinize maşallah allah nazarlardan korusun ve tamamına erdirsin mutluluklar dilerim

Son düzenleme:
resimleri görünce kartpostal mı desem,nostalji filmlerinden kareler mi desem,katalog çekimi mi desem bilemiyorum.o kadar orjinal ve hoş olmuş,tebrikler!

Son düzenleme:
maşallah çok hoşsun :)
elbisende çok hoş birşey sorucam bu elbiseler nişan için moda sanırım benım bir arkadaşımda aynı elbiseden nişan için almış :)

maşallah çok hoşsun :)
elbisende çok hoş birşey sorucam bu elbiseler nişan için moda sanırım benım bir arkadaşımda aynı elbiseden nişan için almış :)

Canım moda falan değil benim kendi zevkim ben bu tür elbiselerden hoşlanıyorum :) Hatta giydiğimde görenler aaa ne kadar değişik bir elbise çok hoş düşünülmüş birşey dediler :) Arkadaşınla zevklerimiz uyuyor demek ki :)

evet çok güzelsin masallah elbisen harika bayıldımm boy resmini koyarsan çok sevinirim dikim mi hazır mı çok güzelmiş hazırsa nerden alğını sorsam

resim muhteşem çok şeker ve birbirine yakışan bi çift olmuş
yalnız boydan bi foto olsa da elbsenin tamamını görebilsek çok hoş bi modele benzio üst tarafı falan klasik bi model gibi durmuyo merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…