Nişanlanınca Böyle mi oluyor ?

taktığım o değil aslında artık birlikte zaman geçiremiyoruz ondan yana hani bazen görüyorum nişanlısıyla vakit geçinleri felan bizim yaşantımız ailelere dönük oldu burda söylemek istediğim sevgiliyken bu kadar sık görüşüp söz olunca bunun azalması

Boşuna stres yapmamalisin bence zaten sevgililik döneminiz bayağı uzun olmuş maşh, nişanlılığıda hayırlsyla ailelerin gözüne çok batmadan yaşayıp kısa tutmaya çalışın
Düğün hazırlıklarına odaklan nebiliyim kafanı rahat tutmaya bak ilerde en güzel günlerimde başımı ağrıtmşım dersin bak

Yeni
Biz nişanlanınca daha çok görüşmeye başlamıştık normali budur bence yada değişmez ama azalması olmamalı
nişanlım kendisi de sürekli bunu diyor e biz sevgiliyken daha fazla görüşürdük ama çözüm yok

Boşuna stres yapmamalisin bence zaten sevgililik döneminiz bayağı uzun olmuş maşh, nişanlılığıda hayırlsyla ailelerin gözüne çok batmadan yaşayıp kısa tutmaya çalışın
Düğün hazırlıklarına odaklan nebiliyim kafanı rahat tutmaya bak ilerde en güzel günlerimde başımı ağrıtmşım dersin bak
bende öyle yapmak istiyorum ama sürekli bir belirsizlik var ve bu belirsizlik beni tüketiyor hep engeller var ve o engeller bir türlü bitmiyor.

Kpss ye odaklanmanız çok saçma olmuş. Ben kpss ye girdim 1 sene sonra atandım. Bu bi anda olacak bişey değilki. Askerlik iş çok çok uzun süreçler napmışsınız siz öyle.

Kpss ye odaklanmanız çok saçma olmuş. Ben kpss ye girdim 1 sene sonra atandım. Bu bi anda olacak bişey değilki. Askerlik iş çok çok uzun süreçler napmışsınız siz öyle.
evet bende farkındayım o yüzdenbirşey alasım yapasım gelmiyor çıkmaza girdik yolun sonuna geldik gibi hissediyorum bu belirsizlik bizi bitirecek

Biz de nişanlılığımızda eskisi kadar bizbize kalamamıştık. İşler güçler çok artmaya başlıyo, ailelerin kaynaşması bizim önümüze geçiyo, herkes herkesi birileriyle tanıştırmaya götürüyo getiriyo, düğündü, kınaydı, eşya tamamlamaydı, provalardı vs vs vs ... Zaten çalışan insanlarız bi haftasonlarımız var. O kadar iş arasında ohooo sinemalar, gezme tozmalar hayaldi diyebilirim. Ailelerimiz den yana hiçbir pürüz, anlaşmazlık yaşanmamasına rağmen nişanlılığımız zor geçti bizim de. Eşim de bıkmıştı nişanlılıktan ben de. Evlenince düzeldi :KK37: Nişanlılıktan iğrenmiştim gerçekten :KK51:

Biz de nişanlılığımızda eskisi kadar bizbize kalamamıştık. İşler güçler çok artmaya başlıyo, ailelerin kaynaşması bizim önümüze geçiyo, herkes herkesi birileriyle tanıştırmaya götürüyo getiriyo, düğündü, kınaydı, eşya tamamlamaydı, provalardı vs vs vs ... Zaten çalışan insanlarız bi haftasonlarımız var. O kadar iş arasında ohooo sinemalar, gezme tozmalar hayaldi diyebilirim. Ailelerimiz den yana hiçbir pürüz, anlaşmazlık yaşanmamasına rağmen nişanlılığımız zor geçti bizim de. Eşim de bıkmıştı nişanlılıktan ben de. Evlenince düzeldi :KK37: Nişanlılıktan iğrenmiştim gerçekten :KK51:
bizde keşke evimiz için hazırlık yapsak heyacanla mutlulukla o da yok karşı taraf biraz geniş düğün nişan bitmiyor anca onlara git gel :110:

Bizim de ilk aylarımiz da ne olduk biz böyle sorusu olmustu zihnimizde..
Hatta gizli gizli buluşuyorduk alisamadik bir türlü :KK70:
Nisanin hemen ertesinde cok sık gidilip gelinir ya bizim hiç öyle olmamisti.
Bir süre sonra alıştık ailelerle gidip geldik. Nisanlim bize geldi, ben nisanlimlara gittim. Kimi zaman kardeşlerimizle kimi zaman yalnız.. kayinbabam dışarıda bulusmamizi cok istemiyordu niyeyse.. sonra ona da alistirdik. Ailelerde güveni sağlamak gerekiyor ilk asamada. Bizim su isimiz var söyle böyle derken 9 ay bitti cok şükür su an ikimizde cok rahatiz birbirimizle buluşma konusunda.
Sevgili gibi olamiyorsunuz ama böyle de baska tatli oluyor ;)
Nisanlimin bir sözü var biz yillarca tanistik fazlasiyla kaynastik mutlu olduk bir süre aileleri kaynastirip mutlu etmemiz gerekiyor.

Aaaa nişanlımla en son ne zaman sinemaya gittik acaba :ıslık:
Allahtan geçen bi beş dakika evde yalnız kaldıydık da o zaman öptüydüm, yoksa ne zaman öptüğümü de unutacağım koşturmaktan :KK70:
Ama bizim düğün hazırlığı var, siz de o da yok sanırım. Neden sürekli yanınızda birileri oluyor ki? Yalnız görüşmek isstediğinizi söyleseniz aileniz karşı mı çıkar size?

Back
X