• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanınca içim sıkıldı ne oluyor bana?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
bunca yıldır sevgilimle beklediğimiz nişanlanalım evlenelim dediğimiz günler sonunda geldi. 7 yıllık bir beraberlik sonrası şartlar uygun olunca nişanlandık.

ne var ki tam mutlu hissedemiyorum kendimi. evlenicem diye içim daralmaya başladı. daha sorumluluk almamışken bir de evlenince alışır mıyım bilmiyorum.

bir de acaba ilk zamanların heyecanı mı kalmadı ki diye korktum. sanki tüm gerçekleri görmeye başladım bir aydınlanma yaşadım.

bunca yıldır sevgilimle beklediğimiz nişanlanalım evlenelim dediğimiz günler sonunda geldi. 7 yıllık bir beraberlik sonrası şartlar uygun olunca nişanlandık.

ne var ki tam mutlu hissedemiyorum kendimi. evlenicem diye içim daralmaya başladı. daha sorumluluk almamışken bir de evlenince alışır mıyım bilmiyorum.

bir de acaba ilk zamanların heyecanı mı kalmadı ki diye korktum. sanki tüm gerçekleri görmeye başladım bir aydınlanma yaşadım.

Nişanlanınca başın göğe mi ercek sandın ki 😀

Yedi yıl sevgililik mi olur bu arada ya , bu kadar beklediğim bu mu yani demen çok normal 🥳

7 sene uzun bir zaman flört ve sevgililik için. Sonuçta bir süre sonra rutine döner. Heyecanı tekrar yakalamak sizin elinizde. Yeni şeyler deneyin, yeni hobiler , yeni insanlar , yeni bir iş vsvsvs.
Hayatınıza yenilik katın.
7 senenin sonunda o sevgi ve aşk yerini mantığa bırakmıştır. Sevgiliniizde mantığınza yatmayan davranışlarda şimdi gözünüze daha çok çarpıyordur.
Ve mantığınıza yatmayan bir ilişkiyi evlilik yoluna götürmeyin

Evlenene kadar ben de çok bunalıyordum.

Hayatım sonsuza kadar değişecek , bir sorumluluk altında olacağım, babamın evinden çıkacağım diye o kadar bunalıyordum ki...

Burda bir arkadaş benimle aynı şeyleri yaşadığına dair konu açmıştı.

Onunla konuşmuştuk. Ikimiz de yengeç burcuyduk. Duygusal bakıyorduk. Alıştığımız düzenden ayrilmaktan korkuyorduk filan...

O benden 3 ay önce evlendi.

Şimdi ikimiz de 3 senelik evliyiz.

Iyi de arkadaş olduk. Hala dertleşmek istersem ona yazarım. O da bana❤

Bir derdimiz yok.

Yani demem o ki...( eğer nişanlinda aksi bir durum yoksa ) evlenmek ve nişanlanmak büyük kararlar olduğu için insanın endişe etmesi normal.

Nişanlılık tanima sürecidir. Yani evlilik kadar ciddi bir adim olmadığı icin rahatlamaya çalış.

Bekarlıktan cok da farkı yok. 2 yüzük haricinde.

Zaten olmazsa da o yüzükler kolay çıkıyor parmaktan.

Hiç-bir şeyin sonu değil.

Korkma 😊

Valla ben hic bir sey hissetmiodum.Sizin gene iciniz sıkılmıs bende o da yoktu.Hatta gelinligimi giydim gelin basi yapilirken kuafor hic geline benzemiosunuz bu ne heyacansizlik diodu.Esimi seviyor cok da istiodum ama donuktum.Galiba sonralari hissettim🤣
Not:Aklinizda tek acaba varsa sakin evlenmeyin

Ben de 5 yıllık sevgilimle nişanlamdım ve istemeden sonra nişandan sonra bende de tedirginlikler oldu doğru mu yapıyorum düşüncesi oldu içim sıkılıyordu ama bence bu hayatım değişiyor düşüncesinden geliyor sevgililikten daha farklı sorumluluklar biniyor üstümüze bunlardan kaynaklandığını düşünüyorum ve iki üç ay sonra geçiyor ve sevgililikten daha iyi olduğunu anlıyorsun nişanlı olmanın 😊

Olur öyle. Evlenince sıkılacak bir iç de kalmıyor zaten. Kuruyor hep. En azından hala sıkılacak bir iç var. Olumlu düşünün.
Kahkaha attım 😂 yumurtalıkta kuruyan limon geldi gözümün önüne. Bir zamanlar oda suluydu falan, içi vardı...

Kahkaha attım 😂 yumurtalıkta kuruyan limon geldi gözümün önüne. Bir zamanlar oda suluydu falan, içi vardı...

Ahajajaja ben o limona çok benzetiyorum kendimi zaten. Yeri orası değil, neden orada bekliyor o da belli değil. Portakal tek seferde yiyilecek bir meyveydi, peki ya limon? Diyerek bihter ağzı ile konuşuyorum bazen onunla. Sonra da küflenip çöpe gidiyor zaten. Allah sonumuzu benzetmesin.

Demek ki evlilik çokta sana göre değil ne dersin? Bu fikri de yabana atma hani? Beyin fırtınası yaparken uçları da hesaba katmak gerek imza öncesi..

Ahajajaja ben o limona çok benzetiyorum kendimi zaten. Yeri orası değil, neden orada bekliyor o da belli değil. Portakal tek seferde yiyilecek bir meyveydi, peki ya limon? Diyerek bihter ağzı ile konuşuyorum bazen onunla. Sonra da küflenip çöpe gidiyor zaten. Allah sonumuzu benzetmesin.
😂 Aynı aynı, biz şuan kuruma aşamasındayız. Alıp şöyle bir kase salataya sıkılsak, çaya tat versek süper olacak ama değerlendirilmiyoruz. Oysaki en rafine lezzetler için ne kadar gerekliyiz. İnşallah küflenmeyiz...

😂 Aynı aynı, biz şuan kuruma aşamasındayız. Alıp şöyle bir kase salataya sıkılsak, çaya tat versek süper olacak ama değerlendirilmiyoruz. Oysaki en rafine lezzetler için ne kadar gerekliyiz. İnşallah küflenmeyiz...

Suluyduk oysa ki eskiden. Kapaklı saklama kabında özenle saklansa idik, belki kurumazdık o vakit. En azından kurumamız daha çok zaman alırdı. Yumurtaların yanına konduk da, ne yumurta olmayı başarabildik ne suyumuzu koruyabildikajjsejhdjendhf.

Suluyduk oysa ki eskiden. Kapaklı saklama kabında özenle saklansa idik, belki kurumazdık o vakit. En azından kurumamız daha çok zaman alırdı. Yumurtaların yanına konduk da, ne yumurta olmayı başarabildik ne suyumuzu koruyabildikajjsejhdjendhf.
Saklama kabı,özenle saklanmak, özen! 😔
Tapır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X