- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Direk söyle diyecektim de
Arkadaşın yaptığı yorumu gördüm
Hala bu adamla nişanlanmayı nasıl düşünürsün ya
Hem gurur denen bişey var hem de bu adam kilon için seni beğenmiyosa zaten sevmiyordur
Mutlu olmanız mümkün değil yani anlatabildim mi
Yol yakınken vazgeçmen lazım ne nişanı
Kör kütük aşık tanımı sana tam uyuyor..açtığın konuları bir oku önce sonra bu kararını gözden geçir desek olmaz sen bildiğini okuyan bir insansın..
Neyse..... annene söylersin böyle böyle biri var diye o da babana söyler bu şekilde gelişir olaylar..
ben önce babama söyler,onun annemle konuşmasını beklerdim herhalde
sevgilini sevmemesi değil bence mesele.
Daha yaşın çok ufak.Karşıdaki ideal damat adayı bile olsa ailen seni vermek istemez,tereddüte düşer.
gel 2015 demişsin iletinde,demekki evliliği iki sene sonra düşünüyorsunuz,hemen işleri resmileştirmek yerine zamana yayabilirsin.En ufak bi sorunda annenin dizinin dibinde ağlamaz,yaptığı sadece güzel şeylerden bahsedip annenin sempatisini kazanmasını sağlayabilirsin...Daha çok küçüksün,hayat kısa kuşlar uçuyor <3
ne bu acele??
Ayaz iki farklı yere aynı konuyu açıyorsun ikidir, yasak diye biliyorum.
Zayıflamazsan seninle evlenmem diye tehdit eden sevgilini ailen kabul etmemekte haklı bence ki bilmedikleri kısımlar da var bence büyük sözü dinlemelisin, vardır bi'bildikleri.
Ayrıca daha 18 yaşındasın, okumuyor musun?
Bu forumda başka işiniz yok mu anlamadım yani sürekli benim konularımı takip edeer gibi bi haliniz var sizin yorum sayesinde konu da caydı yani . Genel olarak da merak ettiğim için açmıştım bu konuyu . Burda açtım ama konu ilk bi 1 saat falan görünmedi bende olmadı diye orda açtım ikidir böyle oluyo o yüzden iki ayrı yerde açmış bulundum . Nişanlanmayı sevgilim istedi kendisi dedi annene söyle diye . Kendisi ailesine söyledi annesine dedi babasına söylemesi için .
Ayrıca 2 senedir düzgün bi dille lütfen zayıfla diyor hatta benimle birlikte bi ara o da diyete girdi kilo verdi falan . Ben üniyi bırakmadan önce 1 hafta orda kaldım yine o kadar uğraşı 8 kilo vermişken 2 kiloyu geri almışım . O yüzden tartıştık bianda patladı o yüzden oldu bunlar . Hiçbi şekilde savunmuyorum tabiki kimse kimseye kötü söz ya da hakaret etme hakkına sahip değildir ..
Sorunuza gelirse de Okuyacağım açıktan ve çalışacağım bayramdan sonra da. Bu ne acele falan da diyenler olmuş da zaten 2 seneyi geçkindir çıkıyoruz
Ayaz burda konu açıyorsan okurken senden izin almam komik olmaz mı?
Doğruları söylüyorum diye mi bu kadar tepkilisin?
Daha yeni kendin açtın üzüldüğün için şimdi sevgilin melek oldu ben cümleleri tekrarladım diye tü-kaka
Millet eski konularına bakıyor illaki soruna net cevap verebilmek için, senin cümlelerini okuyoruz ve yorumluyoruz birin yanına iki katıyormuşum gibi cevap veriyorsun. İnsanlar 5-10 yıl çıkıyor 2 yıl ne yahu. 14 yaşında çıkmaya başlasanız 2 yıl oldu diye 16nda evlenmek mi isteyeceksin?
Madem öyle annene söyle, o babana söyler bu hep böyledir zaten. İyiliğine yazıyoruz ama hep dikine gidiyosun işine gelmediğinde de cevap vermeyin diyosun.
İzin al gibi bişey söylediğimi hatırlamıyorum zaten . 5-10 yıl çıkmak aşırı saçma yani zaten .Bundan sonra benim konularıma yorum yapmazsan çok mutlu olurum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?