Nişanlanmak ne zor şeymiş

Evlenmeyi gerçekten istiyor musunuz. Sizin aslında şu anda mutluluktan uçuyorum demeniz gerekirken bunları yaşamanız çok can sıkıcı. Sizin yerinizde olsaydım biraz daha düşünür ve erteler miydim acaba diyorum

aslında istiyorum ama işte bunlar olunca insan üzülüoo ister istemez.. çok düşündüm ama işte benden önce olduğu için bazı şeyler o biraz engel oldu ama yinede onu çok seviyorum

güven sorununuz var sanırım. ayrıca agresif bi erkek.
evlenmek için acele etme derim ben canım.

canım senin aklın baya bir karışmış en azında bu fkirle sağlıklı bir evlilik olmaz biraz erteleyin bence ama kimse mükemmel olamaz nışanlında kötü bişey görmedim

sorsanız bana güveniomusun die çok güveniorum ama işte biraz sinirli ve hani durduk yere falan sinirlenmez öyle anca ben bişey yapıcam ve onun damarına basıcam o zaman oluoo yoksa anlayışlı esprili ve iyi birisi..

onunla mutlu olacakmısın en iyi sen bilirsin en doğru kararı sen verirsin ama ben bi şeye takıldım onun için okumadım demişsin neden ?

yani şimdiden kimse bilemz ama inanıyorum mutlu olacağıma evet o istemdi okumamı ben sensiz nasıl yaşarım falan filan dedi acıdım üzüldüm ama söz verdii evlendikten sonra ünv. açıktanda olsa okucamm inşallah

bazı sorunlarımz aynı seninle bnde nişanlanmaya hazırlanıyorum askerdn gelmesini bekliyorum o da beni okutmadı çok savaş verdim ama bırakmadı bnde seviyorum diye kabul etim onun sevgisine çok güveniyorum ama bu kadar takma çünkü çoğu erkek bi anda ağzından çıkanı sinirle duymuyo sonra özürler başlıyo benimkinde şu anda yok öle bişi ama ilerde görücezz

Keşke okusaymıştın canım hiçkimse baki değil hayatta herşey oluyor burdada okuyoruz ama koluna takacağın altın bilezik herzaman baki ve sana en büyük kudret dik durmanı sağlayan en büyük güç. Yinede geç kalmış sayılmazsın bence açıktan okumak için evlenmeyi beklemene gerek yok nasılsa oturduğun şehirde olucaksın. Bir an önce öğrenimine devam et

sinir konusunda da haksız yere tepki gösterdiğini düşünüyorsan hemen affetme sen hemen affettiğin için nasıl olsa ben istediğimi yaptığımda alttan alıyor deyip aynı şekilde devam eder ve üzülen yine sen olursun. Süründürmek lazım bazen değer bilmeleri lazım onun siniri varsa sende çelikten değilsin ya seninde sinirin var bunu anlamasını farkettir gözünü korkut biraz. kaybetme korkusu olması lazım nişanlısın daha evli değilsin ayrılmak bi yüzüğü atmaya bakar bunu kavga ettiğinde nişanı at diye demiyorum yalnıs anlama ama bitmesinin çok zor olmadığını hissettir korksun biraz

Son düzenleme:
evet canım öyle sevgiliyken bana hiç lan bile demedii şimdide demioo dediğim gibi anca onun damarına basınca yapıo yinede onu çok seviyorum hele askere gittiğinde nasıl ağlamıştım onun içinn inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur..

okumak tabikii çook güzel allah isteyen herkeze nasip etsin bu sene bu sebeplerden ötürü giremedim sınava ama bu her zaman içimde 30 da olsam ünv. okucam canım bu yüzdenn nişanlımdan bile tam destek aldımm inşallah yapacağım ilk işim bu..

İnşallah canım okulun bittiğinde emin ol kendine olan özgüvenin artacak belki ozaman eşinde bu davranışları sergileyemeyecektir..

öncelikle gerçekden zor olduğunu belirtmeliyim hepimiz geçiyoruz bu yollardan,bende nişanlıyım,yok dağlar aştıkda aileler işin içine girdimi her kafadan bir ses çıktımı aştığım dağlar devede kulakmış diyorsunuz..

kimse içinde istikbalinizi çöpe atmayın inanın bende buna benzer şeyler yapıp günleri ayrılık acısıyla heba ettim..hiç deymiyormuş..hakkınızda hayırlısı olsun

yalnız kafama bişey takıldı,benim yanımdayken hiç bi kıza bakmaz diye bir tabir kullanıyorsunuz..bu bir lüks mü yani,yanında olsada olmasada bakmaması lazım tabii..bide baksa bari..olağan bişeymiş gibi şöylemişsinizde tuhafıma gitti..

simdi derdiniz ne? ben anlamadim aslinda.
bi yandan bazi syelerden sikayet etmissiniz ama bi yandan da bunlari hafifletecek seyler soyluyosunuz.

sanirim nisanliliktan dolayi biraz karistiniz, evlilik de yakin olunca..

ama bazi seyler o kadar da ciddi degil gibime geldi, sonucta kenidniz yazmissiniz ben damarina basinca sinirleniyor felan diye. Herkes oyle zaten

Çok şekersin,yazdıkların o kadar masum ve çocukça ki,gülümsedim okurken

Ben pek bir sorun göremedim.Mail olayları filan gayet masumane görünüyor,hele burada okuduklarımıza nazaran,sütten çıkmış ak kaşık gibi.
Biraz sinirliymiş nişanlın ama bana sanki fazla alınıp abartmışsın veya anlık kırgınlıkla yazmışsın gibi geldi.Bu sinir meselesini azıcık gözle bakalım,sana saygısızlık etmesine sakın izin verme.
Bir de eğitimine devam edebiliyorsan buna gayret et.En azından çalışmak konusunda diret.
Gerçekten emin olmadan asla evlenme,içine sinene kadar ertele.İnşallah hakkında hayırlısı olur.

"damarına basınca sinirleniyor" u biraz açsanız. her insanın damarı farklı.. bazılarının ufacık bişeyden damarına basılmış olur, bazıları ise sabırlıdır.. biraz da kendisi alttan alır. mesela damarına bastığım dediğiniz bir olayı anlatsanız

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. aslında şöyle bi durum var kavga yapsak tartışsak ben hep en kötüyü düşünüyorumm sanki hayatım mahvolmuş gibi.. ama bi gün güzel geçse yani iyi olduğumuz zamanlardada kendimi dünyanın en mutlu insanı olarak görüorum artık evlilik stresindenmi bu kadar alınganım bilmiorum.. inşallah sonumuz iyi olur aslında biz onla evlenebilmek için çok çabaladık sonucuda hayırlı olur inşallah. yani ayrılmakta istemiorum çünki gerçekten seviorum onunlayken mutluyum ama böyle tartışmalar olunca hep kötü düşünüorum buda normal sankii:97:

yani iyi yönlerinide söyledim o yüzden yazdım bi kızada bakmıo yanımda die evet olağan bişey çünki görüoruz yanında bi bayan varken başka bayana bakan erkekleri o yüzden söyledim arkadaşm yoksa tabikidee bunu yapmak onunn kuralı değil mecburiyeti zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…