• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlanmak üzereyken hiç yarı yolda bırakıldınız mı ben bırakıldım ve pişman olacağı günü bekliyoru

Pişman olsa ne olmasa ne.. Belli ki adam bahaneler uydurup kacmis. Ana babasının lafına bakan adam üç beş ay içinde anasinin bulduguyla evlenir.

Bildiğiniz gibi deil işte benm ailm en büyük engeldi.o ailem bana karışamaz bu benim hayatım diyodu hep ailesinin istediğini kararina saygı duyduklarını söylüyordu şimdi niye böyle oldu hiç bilmiyorum bir gün öncesine kadar evimizin hayalini kuruyorduk
Bence dayak yemedi o ailesinden ama sana oyle soyluyor yedim diye. Zora girecek diye korktu kacti. Sen de ailene aciklama yaptigin icin normal yoldan ayrılalım dememek icin kendi ailesini ileri sürmüş. Allah böylelerini karsimiza cikarmasin hiç.

Sen ondan daha erkekmişsin. iyki bu olmuş da nasıl bir koca olacağını görmüşsün, sende bi adam için ailene bu derece karşı gelmemeyi öğrenmişsindir umarım. Allah kurtarmış, seni hakeden bir erkekler mutluluklar..

arkadaşlar merhaba benim 8 senelik bir birlikteliğim vardı ve bunu resmiyete donusturmek istedik. neden bunca sene sonra diyeceklere aile engeli vardi ailem onaylamiyodu ama ben bir şekilde abilerimi ikna ettim , abilerim de hafta sonu babamı ikna edeceklerdi. sevgilim pes etme gerekirse dayak ye babandan ama vazgeçme çünkü ben vazgecmicem seni almama hiçbir şey engel olamicak dedi. bende dediğini yaptım her şey yolundayken mesaj atti ailem köyden ayrilmami istemiyor ayrı eve çıkmama ikna olmuyor abimden tokat yedim dedi bnde dik dur böyle olcgini biliyorduk pes etme ailem öğrendi beni rezil etme dedim. mesaj atmış ailem gitmemi istemiyor beni anlamıyor dedi bnde babam senin icin beni dövdü dedim , benim için mücadele etmicksn sevgine sahip cikmicsksan biter dedim adam yerine koyupta cvp bile vermedi rezil oldum aileme nolur söyleyin hiç mi pişman olmaz hicmi vicdani sizlamicak
Ailen onaylamiyormus zaten sen de Ailene doğruyu anladım ayrıldım de gitsin

ya Allah aşkına böyle olay mı olur

8 yıl bekledik abilerim ikna oldu babam ikna olmadı, o da tam o gün gidip ailesine söyledi

beni babam dövdü onu da abisi dövmüş vs vs

dizi senaryosu bile olmaz böyle

24 yaşında birisi 8 yıllık ilişkisi var bu kadar katı ailesi var haberi yok vs vs

hadi onu geçtim ailenin tepkisini biliyormuşsun zaten önce hazırlığını yapar sonra ben evleniyorum dersin onlar istemezlerse peki der çıkar gidersin

çok dramatize edilmiş gibi

Arkana baka baka yürürsen düşersin, bitmesi hayırlı olmuş bence aileler bu kadar çok istemiyorsa vardır bir bildikleri, önüne bak, düşünüp durma.

Back
X