- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
- Konu Sahibi tunahanbozyurek
8 sene tüketmiş zaten sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooooo o zaman hiç pişman olmaz!Öyle değil işte ailesinin dayak attığını zannetmiyorum .kimse benm hayatıma karışamaz diyodu ailm karışamaz bn evlncm derdi s
Evet bnde inanmiyorum zaten yarı yolda bırakıp kaçtı .hep ailm karışamaz bnm hsytm derdi son msjida seni çok seviyorum sana laik olmadım kendimi hiç affetmicm oldu8 sene diyorsun dile kolay.
bunca zaman senden hiç mi haberleri yok tu ailesinin?
veya köyden ayrılma mevzusu hiç mi konuşulmamış ta
pat diye ortaya çıkıverdi.
hiiç inandırıcı gelmadi bana.
Artk farkindayimNe biçin aileleriniz var ya küçük çocuk bile dövülmez siz hele kocaman 20li yaşlarınd a bireylersiniz. Sizin işe gelince kendini yakma kendi kararını kendisi veremiyor evlenseniz bile çok üzülürsün ailesi yüzünden
Kaçtı ya yarı yolda bıraktı bütün hayallerimi çalıp gitti gelinlikler hayaller kurdurdu sonra kactiİnan erkek arkadaşın için 16 desen anlardım da, 26 deyince kalakaldım!
Boş kağıt al ,ismini yaz üzerine de çizgiyi çek,koca 8 yıl kolay olmayacak ama hayatına bak ve asla arkasından ağlama........Kaçtı ya yarı yolda bıraktı bütün hayallerimi çalıp gitti gelinlikler hayaller kurdurdu sonra kacti
Ahimi aldı pişman olsun isterdimBoş kağıt al ,ismini yaz üzerine de çizgiyi çek,koca 8 yıl kolay olmayacak ama hayatına bak ve asla arkasından ağlama........
Çocuk yaştaki duygularla bağlanmışsın,ve çoğumuzun bu yaşlarda bu tür ilişkileri oldu ama hayat ondan ibaret değil,yoluna bak ,yazması kolay biliyorum ama bu adamla olmaz!Ahimi aldı pişman olsun isterdim
Asla ya asla asla giremicek bidaha hayatıma bana çok çektirdi .sadece pişmanlığını gormk istyorumİyi de bu yaşlarda ailelerinize ben bunu istiyorum diyemiyor musunuz? Hadi siz adım atmışsınız bu niye böyle korkak.
Valla zaten evlenme hiç bu adamla yürümez zaten olsa da.
iş ciddiye binince kaçmiş tabi ki.Evet bnde inanmiyorum zaten yarı yolda bırakıp kaçtı .hep ailm karışamaz bnm hsytm derdi son msjida seni çok seviyorum sana laik olmadım kendimi hiç affetmicm oldu
Kusura bakmayında böyle seylerı duydukca hayretler ıcerısınde kalıverıyorum.Yaslarınız gayet kendı kendıne ayakta durabılcek durumdayken aılelerınızı sızı dövmesıne ızın vermekde nedır yaa o ailelerinize ayrıyetten sövüyorum ve bu ılıskıden bır halt olmaz oğlan daha anasının babasının sözünden cıkamıyorken yarın bigün sizide kendi ailesine ezdirmeyeceği ne malum bence hayrlısı olmuş
Haklisin hayatımdan tamamen çıkardım fakat acim çok taze dönsün istiyorum ama affetmek için değil pişmanlığını gormk icin26 yasinda ve kararlarini alamiyor, abi tokat atiyor, erkek arkadasin tirsiyor. Hayatta insanin durusu olmali yoksa nasil mutlu olunur baskalarinin hayatlarini yasarken? Ayagi saglam yere basan biriyle evlenmelisin.