- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi tunahanbozyurek
Pişmanda olmayacak,ahında tutmayacak...
Olmuş bitmiş ne uzatıon ki..
Olmuş bitmiş ne uzatıon ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu döndü mü sonra pekiaynısı bir arkadaşımın başına geldi,sevınmelisin bence
Kaç yaşındasınız??arkadaşlar merhaba benim 8 senelik bir birlikteliğim vardı ve bunu resmiyete donusturmek istedik. neden bunca sene sonra diyeceklere aile engeli vardi ailem onaylamiyodu ama ben bir şekilde abilerimi ikna ettim , abilerim de hafta sonu babamı ikna edeceklerdi. sevgilim pes etme gerekirse dayak ye babandan ama vazgeçme çünkü ben vazgecmicem seni almama hiçbir şey engel olamicak dedi. bende dediğini yaptım her şey yolundayken mesaj atti ailem köyden ayrilmami istemiyor ayrı eve çıkmama ikna olmuyor abimden tokat yedim dedi bnde dik dur böyle olcgini biliyorduk pes etme ailem öğrendi beni rezil etme dedim. mesaj atmış ailem gitmemi istemiyor beni anlamıyor dedi bnde babam senin icin beni dövdü dedim , benim için mücadele etmicksn sevgine sahip cikmicsksan biter dedim adam yerine koyupta cvp bile vermedi rezil oldum aileme nolur söyleyin hiç mi pişman olmaz hicmi vicdani sizlamicak
Noldu döndü mü sonra peki
Hayr söyleyin bi döndü muDonse hemem kollarina ki atlayacaksiniz?
Ne dersin pişmanlığını gorur muyum ?Modern çağın Romeo Juliet'i misiniz yav aileler düşman filan
16 yaşından beri de bu adamla çıkman...
Sıkılmıyor musunuz aynı adamla 10 yıl çıkmaktan işin sonu b.k yoluna gidiyorsa neyse...
Yarına kalsa da yanına kalmaz...
İntikaaam intikaaam ben en çok intikamı severim kanki öyle karmayı bekleyene kadar imanım gevriyor be ama karmayı da görürüm ben geneldeNe dersin pişmanlığını gorur muyum ?
İntikaaam intikaaam ben en çok intikamı severim kanki öyle karmayı bekleyene kadar imanım gevriyor be ama karmayı da görürüm ben geneldeikisi birden iyi oluyor
![]()
Anlamadım valla bacım döner mi demk istedin anlmdm ki hem intikam almk gibi niyetim yok kiİntikaaam intikaaam ben en çok intikamı severim kanki öyle karmayı bekleyene kadar imanım gevriyor be ama karmayı da görürüm ben geneldeikisi birden iyi oluyor
![]()
Dönerse senin biz pide söyledik...Anlamadım valla bacım döner mi demk istedin anlmdm ki hem intikam almk gibi niyetim yok ki
Blöf deilBence ikiniz de dayak yememissiniz birbirinize blöf yapmissiniz yanlışsa duzelt sonra konuya gircem :)