Nişanlanmaktan vazgeçtim nasıl söyleyebilirim:(

raporlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
103
0
26
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süren bi ilişkim var 1-2 hafta sonra istemeye gelecekler nişan yapacaktık altınları aldık nişan alışverişi yaptık
nişan kıyafetimi bile aldık ama ben sanırım istemiyorum 2 gündür konuşmuyoruz mesajlarına cevap veresim gelmiyo istemediğimi nasıl söyleyebilirim
o kadar hazırlık yapmışken herşeyi almışken dalga geçer gibi istemiyorum nasıl diyebilrim:(

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süren bi ilişkim var 1-2 hafta sonra istemeye gelecekler nişan yapacaktık altınları aldık nişan alışverişi yaptık
nişan kıyafetimi bile aldık ama ben sanırım istemiyorum 2 gündür konuşmuyoruz mesajlarına cevap veresim gelmiyo istemediğimi nasıl söyleyebilirim
o kadar hazırlık yapmışken herşeyi almışken dalga geçer gibi istemiyorum nasıl diyebilrim:(

Önce gerçekten isteyip istemediğine karar ver. Belki de bir bunalım yaşıyor olabilirsin. Ama cidden istemiyorsan uygun bir dille anlat tabii ki. Ama seni buna iten şeyi söylersen daha rahat yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.

Önce gerçekten isteyip istemediğine karar ver. Belki de bir bunalım yaşıyor olabilirsin. Ama cidden istemiyorsan uygun bir dille anlat tabii ki. Ama seni buna iten şeyi söylersen daha rahat yardımcı olabilirim diye düşünüyorum.

Bilmiyorum heyecanım yok örneğin geçenlerde bi dk ara bişey söylicem babam aradı dedim tabi bizim nişan işiyle ilgili mesaj atmış 2 dk sonra arıcam tam 50 dk sonra aradı bilgisayarına format atılıyomuş oda başında duruyomuşş ben heycanlanmışım 2 dk ara söyle aricam diyip 50 dk sonra aramak nedr tüm heyecanım hevesim gitti sinirlendim bağırdım çağırdım . Sonra yumuşatmaya çalıştı mesaj falan atıyo ama istemiyorum cevap vermek sinir oldum evlensem onla mutlu olurmuyum diye şüphe duymaya başladım nişan falan hiç hevesim yok ondan iyisini bulamam bununda farkındayım ama bi tuaflık var bence çok heycanlı olmam gerekmiyor mu?

Nişan döneminin stresiyle böyle düşünüyor olabilir misin diye düşündüm ben de...
Sorun edilecek birşey değil yaşadığınız..
O değil de nişan öncesi insanın kafası çorba gibi oluyor gerçekten..
"Doğru mu yapıyorum? Ya kararım yanlışsa? Ya mutsuz olursam?" lar havada uçuşuyor..
Yine de Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah...

Bilmiyorum heyecanım yok örneğin geçenlerde bi dk ara bişey söylicem babam aradı dedim tabi bizim nişan işiyle ilgili mesaj atmış 2 dk sonra arıcam tam 50 dk sonra aradı bilgisayarına format atılıyomuş oda başında duruyomuşş ben heycanlanmışım 2 dk ara söyle aricam diyip 50 dk sonra aramak nedr tüm heyecanım hevesim gitti sinirlendim bağırdım çağırdım . Sonra yumuşatmaya çalıştı mesaj falan atıyo ama istemiyorum cevap vermek sinir oldum evlensem onla mutlu olurmuyum diye şüphe duymaya başladım nişan falan hiç hevesim yok ondan iyisini bulamam bununda farkındayım ama bi tuaflık var bence çok heycanlı olmam gerekmiyor mu?

İlişkilerin en sıkıntılı dönemidir nişan-düğün evresi. Eğer gerçekten istemiyorsanız ayrılın, yok 50 dk sonra aradı, aradım dönmedi vs gibi basit seyler yüzündense biraz sakin olun.

Nişan döneminin stresiyle böyle düşünüyor olabilir misin diye düşündüm ben de...
Sorun edilecek birşey değil yaşadığınız..
O değil de nişan öncesi insanın kafası çorba gibi oluyor gerçekten..
"Doğru mu yapıyorum? Ya kararım yanlışsa? Ya mutsuz olursam?" lar havada uçuşuyor..
Yine de Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah...

Teşekkür ederim aynen hislerime tercüman oldunuz demek nişan dönemine özgü bişey bu.ama hiç konuşmak gelmiyo içimden anlamadım:(

bence sen nişan yaklaştığı stresten ne hissettiğinden emin olamıyorsun. şöyle düşün bir şeyi çok istersinnn istersinnn oluncada bu muymuş dersin şimdi havalara uçman gerekir gibi geliyor ama nişana karar vermek kolay değil hislerin bu yüzden bence. sözlünün sana geç dönüşü sinir bozucu ama en azından nişan zamanı yaşanan nahoş olaylar gelmemiş başına bunlar (eğer emek verdiysen ilişkine ve sevdiysen) vazgeçmek için büyük sebepler değil bence.. ayrılırsan mutlu olacak mısın karar verip ona göre sözlüne kararını bildir acele etme, bu kadar da mesafe koyma o da senin hislerine kapılırsa tereddüt etmeye başlarsa dönüşü olmayabilir sevgiler...

yeni bi hayata başlıyorsun kolay değil karşındaki adamı ne kadar tanısanda kafasında insanın birsürü soru işaret oluyor, bende nişanlanıcağam zaman annem demişti ki sen bu adamı pek sevmiyor gibisin neden nişanlanıyorsun demişti ki yok öyle birşey gayette seviyorum, işte kafa karışıklığı ve belirsizlik, güzel düşün güzel olsun

İlişkilerin en sıkıntılı dönemidir nişan-düğün evresi. Eğer gerçekten istemiyorsanız ayrılın, yok 50 dk sonra aradı, aradım dönmedi vs gibi basit seyler yüzündense biraz sakin olun.
Gerçekten isteyip istemediğimi bilmiyorum birlikteyken gayet iyiyiz ama bazı haraketleri çok sinirime gidiyo iş yerindeyken çok aramıyo neymiş yoğunmuş bilgisayarı başkası yapıyo ne yoğunluğuysa ararsın 2 sk bilgisayar yapılıyo başındayım sonra ararım de 2 dk sonra arıcam 5 dk sonra arıcam nedir yani bende toplantıda falan zannediyorum yok bu erkekler hakkaten donuk düşüncelerde problem var.Ne biliyim bunlar önemsiz şeyler ama bana inci set aldılar ben istemedim altın kibar bi zincir istiyodum 3 bilezik yüzük bide inci set aldı e bende bi zincir istemişim 250 tl bişey alsan ne olur bilezikler kendinin inciyi annesi istedi. Alışverişe gittik annesi ve o hiç bişeye bakamadım istediğimi alamadım kıyafet almaya gidiyoruz yok bunu mu beğendin çabuk ol 2 hafta alışveriş yaptık bunalıma girdi sıkılmış gerilmiş gıcık oldum anlayacağınız..

Teşekkür ederim aynen hislerime tercüman oldunuz demek nişan dönemine özgü bişey bu.ama hiç konuşmak gelmiyo içimden anlamadım:(

Ben görücü usulü evlendim..
Evlenmek istemiyordum aklımda yoktu..
Zorlama falan yok, babacım ikna etti tanışmaya..
Sonra onu tanıdıkça kaybetmek istemedim benim olsun dedim :16:
Çok hızlı oldu herşey 15 günde tanışıp nişanlandık...
Hızdan mıdır değil midir bilemem ama nişan dönemi yine istemedim vazgeçeyim dedim...
Bıraksam mı? Kafama silah dayayan yok ya! Olursa kısmet dediler zaten?
Uçuştu durdu kafamda...
Şimdi mi?...
O zamanları atlatınca her şey öyle güzel ki :16:
Rabbim hiçbirimizin mutluluğunu, huzurumuzu bozmasın inşallah..
Herkesi daha da mutluluk ve huzurla doldursun :16:

Bunları gerçekten göz önüne al..
Ama gerçekten istemiyorsan.. Onu sen daha iyi bilir anlarsın emin ol :)

Düğün ve nişan arifesinde herkes yaşıyor sanırım bu durumu :) ben etrafımdakilerden çok duydum.Neden oluyor bilemiyorum ama hemen karar verme bence.

bencede nişan döneminden kaynaklanıyor ufak şeyleri bile sorun haline gelmiş acaba yanlış birşeymi yapıyorum mutlu olabilirmiyim evlenince değişirmi gibi sorular oluyor kafanızda buna en iyi karar verecek olanda sizsiniz

gerçekten isteyip istemedigini bilmek zor bişey :/tamammen kararsızsın çok iyi düşünememişsin..ama sevmedigini istemedigini düşünüyosan istemiyorum diyip atarsın daha sonra çok geç olabilir iyi düşün arkadaşımmmm

bende sizin gibiydin düğüne bir gün kala evlenince ayrılıyor insanlar olmazsa olmuyor ama bence fevri davranmayın pire yüzünden yorgan yakmayın zamana bırakın

Gerçekten isteyip istemediğimi bilmiyorum birlikteyken gayet iyiyiz ama bazı haraketleri çok sinirime gidiyo iş yerindeyken çok aramıyo neymiş yoğunmuş bilgisayarı başkası yapıyo ne yoğunluğuysa ararsın 2 sk bilgisayar yapılıyo başındayım sonra ararım de 2 dk sonra arıcam 5 dk sonra arıcam nedir yani bende toplantıda falan zannediyorum yok bu erkekler hakkaten donuk düşüncelerde problem var.Ne biliyim bunlar önemsiz şeyler ama bana inci set aldılar ben istemedim altın kibar bi zincir istiyodum 3 bilezik yüzük bide inci set aldı e bende bi zincir istemişim 250 tl bişey alsan ne olur bilezikler kendinin inciyi annesi istedi. Alışverişe gittik annesi ve o hiç bişeye bakamadım istediğimi alamadım kıyafet almaya gidiyoruz yok bunu mu beğendin çabuk ol 2 hafta alışveriş yaptık bunalıma girdi sıkılmış gerilmiş gıcık oldum anlayacağınız..

erkeklerin normal davranışı o. unutuveriyorlar... iş yerinde rahat konuşulmuyor. müsait olmayabilir. illa konuşmamasını gerektiren toplantılar olmak zorunda değil. yanında biri vardır. telefon çalmıştır vs... bunları normal karşılamak lazım...

nişan alışverişindede gerilmişsin. herkezin az çok yaşadığı şeyler. ama istediklerini açıkça ifade etmen önemli. susmak çözüm olmuyor. dahada çok birikim yapıyorsun benden demesi. benim yaptığımı sen yapma. ne istiyorsan, içinden ne geliyorsa iste... kibarca... abartıya kaçmadan...

Merhaba arkadaşlar,

cocuk oyuncagı değil böyle şeyler,istemiyordunuz madem nişan alıiverişine kadar aklınız nerdeydi,ve bence bir anda istememenızın sebebı manidar

Son düzenleme:
bende nişan döneminde çok sıkıntı yaşadım. şimdi evliyiz. ama keşke evlenmeseymişim demiyorumda değil. ama bizim başka problemleirmiz var. keşke evlenmeseymişizde olmasaymış. söyleyecek yer arıyormuşumki alaksız bi şekilde buraya yazdım.

birden kendi konumu okuyormuşum gibi oldum :)
bende bir ay önce nişanlandım aynen senin hissettiğin gibi hissediyordum istemiyordum nişan olmasını o gün geldi nişanım oldu herşey çok güzeldi.
ertesi gün iyiki nişanlanmışım dedim merak etme geçici bir durum bu keyfini çıkartmaya bak herşey çok güzel olacak :16::16:

bilmiyorum heyecanım yok örneğin geçenlerde bi dk ara bişey söylicem babam aradı dedim tabi bizim nişan işiyle ilgili mesaj atmış 2 dk sonra arıcam tam 50 dk sonra aradı bilgisayarına format atılıyomuş oda başında duruyomuşş ben heycanlanmışım 2 dk ara söyle aricam diyip 50 dk sonra aramak nedr tüm heyecanım hevesim gitti sinirlendim bağırdım çağırdım . Sonra yumuşatmaya çalıştı mesaj falan atıyo ama istemiyorum cevap vermek sinir oldum evlensem onla mutlu olurmuyum diye şüphe duymaya başladım nişan falan hiç hevesim yok ondan iyisini bulamam bununda farkındayım ama bi tuaflık var bence çok heycanlı olmam gerekmiyor mu?

ama anlattığın kadarıyle çokta büyük bir sorun göremedim ben, sana çok değer veriyor anlaşılan ama en ufak hatasında sinirleniyorsun, bence anlattığın kadarıyle erkek arkadaşın normalin üstünde iyi, benimkinin nişan döneminde senin gibi olduğunda bırak 50 dk'yı o gün arayamayacağım, misafir var ev kalabalık yarın konuşuruz ya da mesajla söyle dediğini biliyorum canım, daha büyük bir sorun yoksa bunu takma derım

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok yok seninki gerçekten stresten güzelim sakin ol. Çocuk ne yapsa batıyor belli ki sana.
Dur biraz, bir nefes al yahuu. Karar aşaması zordur. Ama bak emin ol onun için de zordur. Böyle davranma tek başına nişanlanmıyosun sonuçta. Bak kendin diyorsun ''ondan iyisini mi bulucam?'' diye...

Back
X