Nişanlanmaktan vazgeçtim nasıl söyleyebilirim:(

Canım benim ona haksızlık yaptığını düşünüyorum ben , hiçte aksi bi durum yok ortada bence kendine gel sevdiğin insanı üzme değmez... Aynı şeyleri bende yaşadım ama hallettim çok şükür geçti gitti , 3 aylık evliyim ve şuan ondan başka kimsem yok , sende bi gün yalnız kaldığında yalnızlığını onunla doldurmak isteyip istemediğini düşü... onsuzluğu düşün bakalım neler hissedeceksinn... Ben bazen bunu kendime yapardım onsuzluğu düşünürdüm asla dayanamazmışım derdim sonra :16:gidip sevgi yağmuruna tutardım eşimi :119:

Anlattığnız olay ve onun gibi şeyler içinse bu düşünceniz ayrılcaksanız bile karşınızdaki bu sebepleri göstermeyin, inanmaz.

Yaşadığınız yoğun tempodan olsa gerek diye düşndüm yoksa neden bunca zaman değilde şimdi bunları hissettiniz?

Sevginizi sınayın eğer gerçekten böyle istiyosanız herkes saygı duyacaktır umarım verceğiniz karardan pişman olmazsnız

Anlattıkların çok küçük şeyler nişan-düğün evresini tamamen sorunsuz
geçiren pek kimse yoktur malesef..
İyi düşün doğru karar ver ama şunu bil ayrılsan da başka bir erkekle de
benzerlerini yaşayacaksın çok yüksek ihtimal.. Erkekler böyle:ssz:

7 yıl görüştükten sonra nişan yaptık bız ve nişan öncesi olmıcak bu iş deme noktasına gelmiştim.ama yapınca rahatladım haa sonrada iyimi oldu erkenmiydi bilmem ne diye takıntılarım oldu.şuan 2 yıllık nişanlıyım ve nişanlım asker arası uzadığı için mi yoksa yıllardır ayrı şehirlerede yaşamamızdanmı bilmem ama gelgitler yaşıyorum.bence seninki nişan stersi.

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süren bi ilişkim var 1-2 hafta sonra istemeye gelecekler nişan yapacaktık altınları aldık nişan alışverişi yaptık
nişan kıyafetimi bile aldık ama ben sanırım istemiyorum 2 gündür konuşmuyoruz mesajlarına cevap veresim gelmiyo istemediğimi nasıl söyleyebilirim
o kadar hazırlık yapmışken herşeyi almışken dalga geçer gibi istemiyorum nasıl diyebilrim:(

Canım benım oncelıkle ıstemıyorsan ılk aılenle konus daha sonra ıse nısanlanıcagın kısı ıle muhakkak

Altını maltını sımdı boswer onlar alındıysada gerı verılır onlr sorun dıl mıllet bosanmak ıcın evlenmıyor sen once dusuncen ve fıkrınde emınmısım hıslerın nasıl acaba stres fılan mı yaptın onun etkısı olmus olmasın sakın !

Mıllet nıkah masasında evlenmekten vazgecıo sen nısan bıle olmamısken nıeye uzuluyosun vazgecmekten kiii

Nasıl ıstıosan onu yap ama gerıldıgın ıcın olabılırmı yada korktugun !!!!!

7 yıl görüştükten sonra nişan yaptık bız ve nişan öncesi olmıcak bu iş deme noktasına gelmiştim.ama yapınca rahatladım haa sonrada iyimi oldu erkenmiydi bilmem ne diye takıntılarım oldu.şuan 2 yıllık nişanlıyım ve nişanlım asker arası uzadığı için mi yoksa yıllardır ayrı şehirlerede yaşamamızdanmı bilmem ama gelgitler yaşıyorum.bence seninki nişan stersi.

İmral yaaaaa nişanızı sende pek uzatmıssın gecenlerde K.K bırınyazdı hayırlı ıslerın arasını uzatmamak gerekıyomus. Sızınkın baya bir uzamıs

evet canım çok erken tanıstık ayrı şehirlerdeydik ve adını koymamız lazımdı artık.6 ay sözlü kaldım ve nişan yaptık sonra.ee şimdide askerlik var olması gereken buydu bakalım yıprattı ama hayırlısı

bence nişan stresinden, delikanlıya biraz kapris yapıyorsun gibi geliyor.

azıcık hoşgörünü arttır derim. yazdığın konu büyütülecek bir şey değil. ayrıca erkekler bayanlar gibi ince düşünceli olmuyorlar. bilgine...

yazacaklarımdan dolayı bana kıza bilirsiniz ya da kızacak arkadaşlar olabilr. Puanda Siz şımarıklık ve kapris yapıyorsunuz. sevgiliniz 50 dk sonra cevap verdi diye nişanlanmaktan vazgeçmek bana çok saçma geliyor. Kaç yaşındasınız. Evlenmeyi düşünen biri için bu tavırlar yanlış. Hem bütün hazırlıklar yapılmış. Nişanlanmktan vazgeçtin diyelim. Karşı tarafın ailesi demez mi . Biz nasıl bir gelin alıyoruz diye. Çok dengesizce tavırlar. Bunlar benim fikrim. Bence biraz büyümelisiniz. Yoksa yazık olur bu ilişkiye.

bu iş çocuk oyuncağı değil ama ne demek istemiyorum mesaj atmak içimden gelmiyor ne demek ?k. bkma ama bu düşünceleriniz çok çok yalnış nişan arifesine gelmişiniz ve istemiyoırsunuz madem öyle neden bu zamanda kadar geldiniz yazık değil mi karşınızdaki kişiye lütfen kendinizi toparlayın bu hissetikleriniz zaman zaman herkez de olur sonra çok pişman olursunuz .

yazacaklarımdan dolayı bana kıza bilirsiniz ya da kızacak arkadaşlar olabilr. Puanda Siz şımarıklık ve kapris yapıyorsunuz. sevgiliniz 50 dk sonra cevap verdi diye nişanlanmaktan vazgeçmek bana çok saçma geliyor. Kaç yaşındasınız. Evlenmeyi düşünen biri için bu tavırlar yanlış. Hem bütün hazırlıklar yapılmış. Nişanlanmktan vazgeçtin diyelim. Karşı tarafın ailesi demez mi . Biz nasıl bir gelin alıyoruz diye. Çok dengesizce tavırlar. Bunlar benim fikrim. Bence biraz büyümelisiniz. Yoksa yazık olur bu ilişkiye.

katılıyorum size gerçetek bu yaptı konu sahibinin şımarıklıktan ve çocukluktan başka birşey değil

Burada kimse sana nişanı atma, ya da nişanı at diyemez. Diyenlere de aldanma. Sonuçta kendi duygularını en iyi sen bilirsin, belki bize anlattığın sadece buz dağının görünen yüzü, belki daha çok sorununuz var. Bana da yaşadığın bunalım stres yüzündenmiş gibi geldi. Ayrıca şu telefona geç bakma olaylarına ben de çok sinir oluyorum yapı meselesi sanırsam. O telefon meşgule atıldı mı sinir tepeme çıkıyor o yüzden sana hak verdim. Bunalımını nişanlına belli etmeden çözmeye çalış ona göre kararını ver derim :31:

arkadasım nişan hazırlıgınız tamamlanmıs her sey hazır sımdıye kadar aklın nerdeydı acaba şımarıklık mı senın kı yoksa stres mı. yaa bu nişan dönemı nıye boyle gergın gecıyor yaaa bende cok korkuyorum huzursuzluktan herkesın bOyle zor mu gecer:26:

Konu sahibine neden kızıyorsunuz?

Ayrıca sırf nişanı atmak istedi diye duygularını elde edince sönen bir hevese benzetmek haksızlık değil mi?

Evlilik zordur. Nişanlısının ilgisiz ve umursamaz davrandığını düşünüp, sonrası için endişelenmesinden daha doğal ne var? Hepimiz yaşayabiliriz bu evlilik korkusunu. Raporlu eğer seviyorsan nişanlını, bu korkularını unutmaya çalış.

Ama endişelerin varsa geleceğe dair, iyi düşün taşın. Belki bu soğukluk hayra alamettir.

bence şunu düşün. nişanlını gerçekten seviyor musun ? eğer sevmiyorsan ya ilerde severim diye düşünme.insan başta sevemeyince sonra sevmesi çok zor.eğer ki seviyorsan da bunun bir nişan stresi olduğunu düşün ve rahat olmaya çalış. kalbinin sesini dinle.sevgi varsa hallolur herşey. ama sevgi yoksa o evlilik uzun sürmez.

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süren bi ilişkim var 1-2 hafta sonra istemeye gelecekler nişan yapacaktık altınları aldık nişan alışverişi yaptık
nişan kıyafetimi bile aldık ama ben sanırım istemiyorum 2 gündür konuşmuyoruz mesajlarına cevap veresim gelmiyo istemediğimi nasıl söyleyebilirim
o kadar hazırlık yapmışken herşeyi almışken dalga geçer gibi istemiyorum nasıl diyebilrim:(
Neden böyle Kanıya vardın Onu da anlat Kendi yaşadıklarımı anlatayım. Strese girdim Acaba iyi mi kötümü yapıyorum diye düşünüyodum Nişan kıyafeti alıcaz eşim yorgunmuş yüzü 5 karış sinirli şekilde yanıma geldi tabi benimde morelim bozuldu Gezmediğimiz dükkan kalmadı ben beğeniyorum yok şurası açık şurası şöyle rengi böyle bir sürü tan tana yaptı ve o an onu orda paralamak geldi içimden çekip gidesim geldi herşeyi bitiresim geldi Gel Oturalım konuşcaz senle dedim ne bu suratının hali sinirli agresif davranıyosun diye bi bağırdım. Uykusuzum gece çalıştım hiç uyumadım kusuruma bakma dedi neyse yaptık alışverişi Nişan günü geldi çattı. Resim Çektirmeye gidicez benim herif ortada yok bi aradım çattım ona Kavga ettik 5 dakka içersinde geldi bi girdik birbirimize bi ton laf söyledim 2 mizde de suratlar 5 karış ailem beni sakinleştirmeye çalışıyo falan nişan oldu bitti rahatldım çok gerildiğimi sıkıntı stres yaptığımı nişandan sonra hissettim evliyim eşimle mutluym arada ufak tefek tartışmamız kavgamız da olsa hiç pişman değilim iyiki evlenmişim diyorum erkenmi diyorum bilmem 2 yıl oldu evleneli.

iyice düşün sonradan pişman olma....
son 2 günde vazgeçmen ilginç yani öyle 2 günde değişmez fikir...

Back
X