Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süren bi ilişkim var 1-2 hafta sonra istemeye gelecekler nişan yapacaktık altınları aldık nişan alışverişi yaptık
nişan kıyafetimi bile aldık ama ben sanırım istemiyorum 2 gündür konuşmuyoruz mesajlarına cevap veresim gelmiyo istemediğimi nasıl söyleyebilirim
o kadar hazırlık yapmışken herşeyi almışken dalga geçer gibi istemiyorum nasıl diyebilrim![]()
7 yıl görüştükten sonra nişan yaptık bız ve nişan öncesi olmıcak bu iş deme noktasına gelmiştim.ama yapınca rahatladım haa sonrada iyimi oldu erkenmiydi bilmem ne diye takıntılarım oldu.şuan 2 yıllık nişanlıyım ve nişanlım asker arası uzadığı için mi yoksa yıllardır ayrı şehirlerede yaşamamızdanmı bilmem ama gelgitler yaşıyorum.bence seninki nişan stersi.
yazacaklarımdan dolayı bana kıza bilirsiniz ya da kızacak arkadaşlar olabilr. Puanda Siz şımarıklık ve kapris yapıyorsunuz. sevgiliniz 50 dk sonra cevap verdi diye nişanlanmaktan vazgeçmek bana çok saçma geliyor. Kaç yaşındasınız. Evlenmeyi düşünen biri için bu tavırlar yanlış. Hem bütün hazırlıklar yapılmış. Nişanlanmktan vazgeçtin diyelim. Karşı tarafın ailesi demez mi . Biz nasıl bir gelin alıyoruz diye. Çok dengesizce tavırlar. Bunlar benim fikrim. Bence biraz büyümelisiniz. Yoksa yazık olur bu ilişkiye.
Neden böyle Kanıya vardın Onu da anlat Kendi yaşadıklarımı anlatayım. Strese girdim Acaba iyi mi kötümü yapıyorum diye düşünüyodum Nişan kıyafeti alıcaz eşim yorgunmuş yüzü 5 karış sinirli şekilde yanıma geldi tabi benimde morelim bozuldu Gezmediğimiz dükkan kalmadı ben beğeniyorum yok şurası açık şurası şöyle rengi böyle bir sürü tan tana yaptı ve o an onu orda paralamak geldi içimden çekip gidesim geldi herşeyi bitiresim geldi Gel Oturalım konuşcaz senle dedim ne bu suratının hali sinirli agresif davranıyosun diye bi bağırdım. Uykusuzum gece çalıştım hiç uyumadım kusuruma bakma dedi neyse yaptık alışverişi Nişan günü geldi çattı. Resim Çektirmeye gidicez benim herif ortada yok bi aradım çattım ona Kavga ettik 5 dakka içersinde geldi bi girdik birbirimize bi ton laf söyledim 2 mizde de suratlar 5 karış ailem beni sakinleştirmeye çalışıyo falan nişan oldu bitti rahatldım çok gerildiğimi sıkıntı stres yaptığımı nişandan sonra hissettim evliyim eşimle mutluym arada ufak tefek tartışmamız kavgamız da olsa hiç pişman değilim iyiki evlenmişim diyorum erkenmi diyorum bilmem 2 yıl oldu evleneli.Merhaba arkadaşlar,
Uzun süren bi ilişkim var 1-2 hafta sonra istemeye gelecekler nişan yapacaktık altınları aldık nişan alışverişi yaptık
nişan kıyafetimi bile aldık ama ben sanırım istemiyorum 2 gündür konuşmuyoruz mesajlarına cevap veresim gelmiyo istemediğimi nasıl söyleyebilirim
o kadar hazırlık yapmışken herşeyi almışken dalga geçer gibi istemiyorum nasıl diyebilrim![]()