• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanmış, bu kadar kolay mıydı?

benim için daha bu psikolojiden çıkmak bile bu kadar kolay değilken yeni biri, nişan, düğün falan düşünemiyorum yani..
kadınlar her zaman daha duygusal yaklaşıyolar olaylara..
ama bak o çıkmış o psikolojiden ki başkasını bulmuş, hatta yetmemiş bi de üstüne nişanlanmış..
başka şeylere odaklan.. kendini oyalayacak şeyler bul canım..

kadınlar her zaman daha duygusal yaklaşıyolar olaylara..
ama bak o çıkmış o psikolojiden ki başkasını bulmuş, hatta yetmemiş bi de üstüne nişanlanmış..
başka şeylere odaklan.. kendini oyalayacak şeyler bul canım..

onu arayıp ''gerçekten çok şerefsizmişsin, layığını bulmuşssun'' demek istiyorumo_O amaa zor tutuyorum kendimiiii

onu arayıp ''gerçekten çok şerefsizmişsin, layığını bulmuşssun'' demek istiyorumo_O amaa zor tutuyorum kendimiiii
yapma, sen bişey diyecen o bişey diyecek uzayacak da uzayacak.. sonunda yine üzülen sen olacaksın..
Allahından bulsun de yoluna bak..
bence tabi, karar senin...

yapma, sen bişey diyecen o bişey diyecek uzayacak da uzayacak.. sonunda yine üzülen sen olacaksın..
Allahından bulsun de yoluna bak..
bence tabi, karar senin...

Hala aklı bende diyecek, zorlandı evleniyorum diye, diyecek falan filan.. Biliyorum ama içimin soğuması için başka napabilirim bilmiyorum

Niye üzülüyor sun ki geçmişte kalmış bitmiş bir olay. Ayrıca o ne kadar karaktersiz bir insan ki ayrılır ayrılmaz başka biriyle nişanlanmis. Demekki senin sevdiğin kadar o seni sevmemis değmez uzulmene iki gün sonra bu karaktersiz yüzünden niye üzüldüm diye kendine kizarsin

Niye üzülüyor sun ki geçmişte kalmış bitmiş bir olay. Ayrıca o ne kadar karaktersiz bir insan ki ayrılır ayrılmaz başka biriyle nişanlanmis. Demekki senin sevdiğin kadar o seni sevmemis değmez uzulmene iki gün sonra bu karaktersiz yüzünden niye üzüldüm diye kendine kizarsin

üzüldüğüm nokta yarım kalan hayallerimizi o başkasıyla tamamlayacak ve beni bu kadar üzüp, ağlatan, iftira atan, zorla ayıran aileye hiçbirşey olmamış şu an mutlu mesut, üzgün olan yine ben yine ben..

Dikkate almazdım.. ki başıma geldi dikkate almadım, şu anki eşimin eski eşi, uzun uzadıya mesaj attı sosyal medya hesabımdan mesela, bana zaten eşim tarafından o anlatılanlar kendi gözüyle anlatıldığı için önceden.. o kadının amacının da ara bozmak olduğunu düşündüğüm için hiç kafama bile takmadım uygun bi dille cevabını verdim.. Sonra da güzel güzel evlendim.. ve şu anda çok mutluyum.. Senin başına gelenler onun da başına gelicek diye bişey yok ayrıca.. İnansa bile anlattıklarına böyle düşünecek beni seviyo bana öyle yapmaz diycek.. Her ilişikinin nabzı farklıdır bunu aklından çıkarıyosun..
Buna katılıyorum. Ben olsam bana sevgilimin eski sevgilisinden o tarz bir mesaj falan gelse dikkate almam.

3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.:KK43: Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.

Onun başkasıyla fotoğraflarını görmek beni mahvediyor. Dünya başıma yıkıldı resmen. İnadına mı yaptı, yoksa gerçekten aşık mı oldu? Bu sevgim ne lanet birşey ki geçmedi, bitmedi bir türlü..
İçimde kocaman bir yara var. Onlarla uğraşmak, huzur kaçırmak, kötü şeyler yapmak istiyorum ama Allah korkusu var, yapamıyorum.

Kötüye de hiçbirşey olmuyor onlar mutlu mesut devam edebiliyor. Ya ben napıcam, nasıl unutucam onu, nasıl kafamdan atıcam bu soruları?:KK61:

Offfff yaaaa :'( :'( bende böyle olcam aci çekecem diye kendimi yiyip bitiyorum yaaa :mad::mad::mad:

ben hiçbir zaman pes etmedim, ama o en sonunda vazgeçti. Annem de annem diyordu başka birşey demiyordu. Ya biz ya o dediler, o da seçimini yaptı

annemde annem diye tutturan adamlar evlenmesin zaten şu cümle bile açıklıyor ki iyiki ayrılmışsınız

annemde annem diye tutturan adamlar evlenmesin zaten şu cümle bile açıklıyor ki iyiki ayrılmışsınız

öyle tabi. ama hani birsürü hayal var ve evliliğe ramak kala saçma sapan bir konu yüzünden bitmesi bütün emeklerin boşa gitmesini kaldıramıyorum. Yani annesi bize sürekli biraz daha tanıyın birbirinizi acele etmeyin derdi, nasıl oldu da bu kızı hemen aldı, o geçimsiz sorunlu kaynana nereye gitti anlamıyorum

öyle tabi. ama hani birsürü hayal var ve evliliğe ramak kala saçma sapan bir konu yüzünden bitmesi bütün emeklerin boşa gitmesini kaldıramıyorum. Yani annesi bize sürekli biraz daha tanıyın birbirinizi acele etmeyin derdi, nasıl oldu da bu kızı hemen aldı, o geçimsiz sorunlu kaynana nereye gitti anlamıyorum

herşeyde bi hayır vardır zaten o adam sizin kaderinizde olsaydı evlenmiş olurdunuz yenisini kayanana kendi bulmuştur yada nişandan sonra gösterecektir gerçek yüzünü.. bundan sonrasını sorgulamakta sadece kendinizi üzmek olur yapmayın nolur

üzüldüğüm nokta yarım kalan hayallerimizi o başkasıyla tamamlayacak ve beni bu kadar üzüp, ağlatan, iftira atan, zorla ayıran aileye hiçbirşey olmamış şu an mutlu mesut, üzgün olan yine ben yine ben..
Arkadaşım kendin diyorsun iftira attılar,bilmem ne diye şimdiden böyle yapan insanlar hayatı sana zehir zikkim eder be sen kurtulduguna dua et o kizda nasıl bir belaya bulaştığıni anlayınca zaten tekmeyi atar. Hayırlı değilmiş bide burdan bak sen ya evlenip bosansaydin. O zaman daha çok acı cekerdin :KK76::KK76::KK76: verilmiş sadakan varmış bence senin önüne ne fırsatlar gelir. Salla zamanı gelince boşa takmisim diyeceksin

Hayaller eski nişanlı gercekler yeni insan ve yeni hayat sen bence kurban kes hayatını yaşa çok takılma önünde uzun ömür var. Mutlu olmicaksan ne yapacaksın o adamı yah

Kotuye birsey olmuyor demissiniz. Annesi ya da eski nisanliniz neyse de ugrasacaginiz kadinin ne gunahi var?
3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.:KK43: Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.

Onun başkasıyla fotoğraflarını görmek beni mahvediyor. Dünya başıma yıkıldı resmen. İnadına mı yaptı, yoksa gerçekten aşık mı oldu? Bu sevgim ne lanet birşey ki geçmedi, bitmedi bir türlü..
İçimde kocaman bir yara var. Onlarla uğraşmak, huzur kaçırmak, kötü şeyler yapmak istiyorum ama Allah korkusu var, yapamıyorum.

Kötüye de hiçbirşey olmuyor onlar mutlu mesut devam edebiliyor. Ya ben napıcam, nasıl unutucam onu, nasıl kafamdan atıcam bu soruları?:KK61:

Benimde 3,5 yıllık ilişkim hiç yoktan bitti. Yazın başında bitti. Hop aynı yılın aralık ayında kız iştenmiş. Kız istemede bu yok. Gitmemiş bile. Yani bu deme ki annesi istedi koştur koştur istemeye gitti. Ki öyleymiş. Ben bunu kaç sene sonra öğrendim
Sözün kısası adam ister anneye düşkün olsun ister olmasın anne istemiyorsa illa ki birini bulup oğluna alıyor. Ki aldığı kızda dayısının kızı. Yani annesinin erkek kardeşinin kızı :KK57:
Anlıyacağın sen hiç canını sıkma. Şimdi ayrılığının üzerinden 3,5 yıl geçti. Şubat ayında evlenecekler. Artık hiç canım acımıyor tam tersi huzurluyum ve mutluluk diliyorum
Çünkü şu son 1 yıl içinde nasıl bi kaos içinde olduğunu söyledi bana. Çok pişman oldu bi anda onlara tamam diyip bana dönmediği için.. onlarda kız alındı mı geri dönülmez tabii. Ama bizi kırıp yarı yolda bırakmaları umru olmaz. :KK34:

Şimdi iyi ki olmamış diyorum. Sende öyle diceksin inan bana. Onlarda anlayacaklar çünkü o evlilik dış etkenlerle kuruluyor :stop: kendine mutlu olacağına inandır ve onsuz hayata alışmaya başlamalısın :KK39:

Sürekli bunun üzerine konu açıyorsun, senin içini soğutman lazım ama nasıl..
buradaki yorumlar iyi ki bitmiş boşverler sana yetmiyor, farkındayım.
daha başka şeyler yapman lazım.
birileriyle tanışsan,biraz farklı ortamlara girsen biraz acını unutursun aslında.boşlukta olmak da insanı daha beter ediyor.

Back
X