• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlanmış, bu kadar kolay mıydı?

matmazell26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
200
113
103
3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.:KK43: Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.

Onun başkasıyla fotoğraflarını görmek beni mahvediyor. Dünya başıma yıkıldı resmen. İnadına mı yaptı, yoksa gerçekten aşık mı oldu? Bu sevgim ne lanet birşey ki geçmedi, bitmedi bir türlü..
İçimde kocaman bir yara var. Onlarla uğraşmak, huzur kaçırmak, kötü şeyler yapmak istiyorum ama Allah korkusu var, yapamıyorum.

Kötüye de hiçbirşey olmuyor onlar mutlu mesut devam edebiliyor. Ya ben napıcam, nasıl unutucam onu, nasıl kafamdan atıcam bu soruları?:KK61:

ekleme: Ortak bir arkadaşımız var, dün konuştular. Öyle kız muhabbeti falan yapmışlar hayatımda kimse yok demiş, nişanlandığını saklıyor. Sonra da beni sormuş o napıyor nasıl demiş.. Kendime araba almıştım onu duymuş arkadaşa sormuş kendine araba mı aldı, kullanıyor mu falan. Yani benimle ilgili şeyler konuşmuşlar. Aklım almıyor nişanlandığını neden saklıyor peki??

Son düzenleme:
3 ay önce nişanımız bozulmuştu, şu an öğrendim ki başkasıyla nişanlanmış. ki ben hala bu psikolojiyi atlamamışken, o ne çabuk atlatmış... Bu kadar kolay mı ya 2.5 seneyi silip unutup, 3 ay içinde nişanlanmak nasıl oluyor, biri açıklasın lütfen mantığım almıyor.:KK43: Hazmedemiyorum olanları. Herşeyde sorun çıkaran annesi bu sefer nasıl oldu da hemen bağladı bu işi acaba? O kadar çok fedakarlık yapmıştım ki vicdanım rahat ama yine de kendimi sorguluyorum sürekli, gerçekten suç bende miydi, keşke şöyle böyle yapsaydım diye.

Onun başkasıyla fotoğraflarını görmek beni mahvediyor. Dünya başıma yıkıldı resmen. İnadına mı yaptı, yoksa gerçekten aşık mı oldu? Bu sevgim ne lanet birşey ki geçmedi, bitmedi bir türlü..
İçimde kocaman bir yara var. Onlarla uğraşmak, huzur kaçırmak, kötü şeyler yapmak istiyorum ama Allah korkusu var, yapamıyorum.

Kötüye de hiçbirşey olmuyor onlar mutlu mesut devam edebiliyor. Ya ben napıcam, nasıl unutucam onu, nasıl kafamdan atıcam bu soruları?:KK61:

Gerçekten üzücü bir durum. Ama illa ki geçecek..
Geçtiğinde iyi ki nişanı atmışım evlenmemişim diyeceksiniz.
Sizin için o 2,5 yılın önemi varken onun için 3 ayda silinip gidecek bir şeymiş.
Her işte bir hayır vardır.

bana göre şuan nişanlandığı kişi sizle nişanlıykende vardı. nişanınız neden bozuldu bilemiyorum ama o kızı yedekte tuttukları belli. yaşadıklarınız tabiki kolay şeyler diil fakat demek ki sizin için hayırlı değilmiş o kişi. değmeyecek insanlar için üzülmeyin.

Allah yardımcın olsun.
Madem bu kadar sevıodun neden bıraktın?
Sonuna kadar koşssaydın peşinden..
Tabıı şimdi değil adam nişanlanmadan önce dıyorum..
Niye kossun pesinden ya. Bir sorun varmis ki hanimefendi ayrilmis. Zaten peslerinden kosa kosa totolarini kaldiran biz kadinlar degil miyiz. Bari iyi birseymis gibi bunu tavsiye etmeyin.
Pesinden falan kosmayin arkadasim. Iyiki ayrilmissin. Her şerde bir hayir vardir. Biz sicagi sicagina bunu goremiyoruz ama inanki var. Biraz uzuleceksin ama gececek. Sana bunlari unutturacak birisi elbette cikacak karsina. Ve sen o insanla evlenmis olacaksin. Evlendikten sonra bircogumuz, iyiki eskisiyle olmamis diyoruz. Sende bunu anlayacaksin ama biraz zaman var. Sabret ve Allaha havale et.

Niye kossun pesinden ya. Bir sorun varmis ki hanimefendi ayrilmis. Zaten peslerinden kosa kosa totolarini kaldiran biz kadinlar degil miyiz. Bari iyi birseymis gibi bunu tavsiye etmeyin.
Pesinden falan kosmayin arkadasim. Iyiki ayrilmissin. Her şerde bir hayir vardir. Biz sicagi sicagina bunu goremiyoruz ama inanki var. Biraz uzuleceksin ama gececek. Sana bunlari unutturacak birisi elbette cikacak hayatina. Ve sen o insanla evlenmis olacaksin. Evlendikten sonra bircogumuz, iyiki eskisiyle olmamis diyoruz. Sende bunu anlayacaksin ama biraz zaman var. Sabret ve Allaha havale et.
Ozaman ağlanmıcak burda ..
Okadar çok sevıyorsa koşucak peşinden!
Hiiçte ayıp bişey değil.
Ama artık iş işten gecmiş bu saatten sonra koşmasın zaten.
Kimsenın yuvası yıkılsın ıstemem..
O sızın görüşünüz bu benım görüşüm.
Görüş ayrılığına saygı duy canımmm..

ben hiçbir zaman pes etmedim, ama o en sonunda vazgeçti. Annem de annem diyordu başka birşey demiyordu. Ya biz ya o dediler, o da seçimini yaptı
Ozaman ağlanmıcaksın canım .
Bak senden vazgeçmiş.
Herşeyde bi hayır vardır de zaman herseyın ılacı zaman.
Zamanla unutacaksın. İnşallah karşına hakettığin birisi çıkar..

ailesi istemedi zaten 2,5 sene bu yüzden savaştım düğüne 1 ay kala ayırdılar zorla.

Evlendiğinizi düşünsene. Sürekli istenmeyen gelin. Annesini el üstünde tutan hep haklı gören bir eş. Bir de çocuk olur iyice unutur. Valla hiç çekilmezdi.
Hep derim. Bu durumlarda şükretmek lazım.

Ozaman ağlanmıcak burda ..
Okadar çok sevıyorsa koşucak peşinden!
Hiiçte ayıp bişey değil.
Ama artık iş işten gecmiş bu saatten sonra koşmasın zaten.
Kimsenın yuvası yıkılsın ıstemem..
O sızın görüşünüz bu benım görüşüm.
Görüş ayrılığına saygı duy canımmm..
Saygi duyarim duymasina ama siz gorusunuzu dillendirdiginizde baskalarini yanlis yonlendiririyorsaniz, saygi duyamam ben o goruse. Ne demek aglamayacak burda? Burasi sizin tekelinizde de bizim mi haberimiz yok? Istedigi gibi aglayabilir. Kotu bir olay yasamis ve burda anlatiyor ne var bunda. Zaten cani yaniyor kadinin, birde sizin yanlis yonlendirmelerinizle yanlis yapsa daha mi iyi. Ve ya yanlis mi yaptim acaba diye iyice uzulse daha mi iyi?
Ayrica birinin pesinden kosmak ayip demedim ben. Bunun yanlis bir davranis bicimi oldugunu dusunuyorum.

bana göre şuan nişanlandığı kişi sizle nişanlıykende vardı. nişanınız neden bozuldu bilemiyorum ama o kızı yedekte tuttukları belli. yaşadıklarınız tabiki kolay şeyler diil fakat demek ki sizin için hayırlı değilmiş o kişi. değmeyecek insanlar için üzülmeyin.

Her ihtimal geliyor aklıma ama o da zorla evlendirilecek değil ya niye kabul etti diye soruyorum sürekli? yani hiç mi etkilenmez insan bu olanlardan, zaman vermez mi kendine

Saygi duyarim duymasina ama siz gorusunuzu dillendirdiginizde baskalarini yanlis yonlendiririyorsaniz, saygi duyamam ben o goruse. Ne demek aglamayacak burda? Burasi sizin tekelinizde de bizim mi haberimiz yok? Istedigi gibi aglayabilir. Kotu bir olay yasamis ve burda anlatiyor ne var bunda. Zaten cani yaniyor kadinin, birde sizin yanlis yonlendirmelerinizle yanlis yapsa daha mi iyi. Ve ya yanlis mi yaptim acaba diye iyice uzulse daha mi iyi?
Ayrica birinin pesinden kosmak ayip demedim ben. Bunun yanlis bir davranis bicimi oldugunu dusunuyorum.
Niye konu sahıbının aklı mı yok hemen benım dediğimi yapıcak?
Ki benim için öyle ben koştum peşinden ve Allaha şükür mutluyuzzz......
Neyse daha fazla senle polemiğe girip ceza alamıyacağımm.. :63: :KK47::KK47:

Her ihtimal geliyor aklıma ama o da zorla evlendirilecek değil ya niye kabul etti diye soruyorum sürekli? yani hiç mi etkilenmez insan bu olanlardan, zaman vermez mi kendine
kendi kararlarını veremeyecek kadar kişilik yoksunu çünkü.. annesinin kanatları altında beyfendi..

haklısın banada öyle geliyor büyük felaketten kurtulmuş bence ana kuzu adamla evlılık olmazzzzz

Annesi kabul ettiyse kolaylikla isin icinde parmagi.olabilir uygun gorulen kendisinin kabul ettigi bir gelin ne hos olur degilmi ?Allah cc adildir intikama hic gerek yok hak gectiyse iciniz rahat olsun siz sadece sabredin okurken bile kotu oluyorsun sizi dusunemiyorum insan cok uzulur amma kimse bu kadar yas tutullmayi hak etmez.ozellikle.baskasini hayatina dahil.eden biz kalbimizle duygularimizla hareket ediyoruz onlar batasica mantiklariyla yeterince fedakarlik yapmisiniz kendinizi insanlara.adayamazsiniz.kimse icin degmez sizi istemeyini.istemeyiniz sevmeyeni sevmeyiniz nasil? Fot.larina bir kez bakin kabullenmenizi kolaylastirir sonra.tum.iletisim araclarini ortadan kaldirin onu hatirlatacak birsey kalmasin ortada akliniza gelince salavat getirin gercekten insanin ici cok rahatliyor Allah cc kapilar aciyor (uzuntuye ugrayan beni hatirlasin diyo Efendimiz (aleyhisselam))ve Allaha cc guvenin daha hayirlisi ciksin karsiniza insaAllah

Yerinizde olsam böyle biri için üzüleceğime evlendiği kız adına üzülürüm. Ömür boyu anasının ağzına bakacak biriyle evleniyor çünkü.

Back
X