Nişanlanmış!

Su gecmis gecmiste kaldi,hala unutamadin mi ,herkes yoluna baksin diyenler biraz empati yapsa ? Kim daha 2 ay once ayni yatagi paylastigi kocasiyla hic hazmedemeyecek sekilde bosanmasini kolayca sindirir ki ?Ben yaparim onume bakarim diyenlere de sapka cikariyorum
Hay ağzına sağlık ne güzel söylemiş, yazmışsın ya. Cidden bende mantıksız buluyorum, hadi bitti bay bay olmuyo

Aramanız sizin için kötü olur. Hiç gerek yok sesini duymaya.
Önünüze bakmaya çalışın kolay değildir elbette 4 ay olmuş boşanalı. Yaptığı kötülükleri düşünerek kendinizi frenleyebilirsiniz.

Eski karım beni aradı kıskanıyor çekemiyor
Nişanlı hanım sizin için bunca zaman nasıl dayanmişsin teselli
Bilumum akraba ohhhh iyi olmuş catlasin
Sizi sevenler bu kız üzülüyor bosanmasamiydı
İzlenimi verirsiniz

E siz yeni ilişkiye başlarken sıkıntı yok, adam nişanlanınca neden var?

Sonuçta aldatma öküzlüğünü yaptığı için, boşanma vaktiniz değil, onların ilişkiye başlama tarihini baz alırsanız uzun bir vakit çıkar. Haliyle de zırt diye nişanlanmış olmaz.

Neresinden tutulursa elde kalıyor adamın yaptıkları, takip etmeye devam ederseniz mutlu olamazsınız.

Eminim iyi niyetle yorum yaptın, bundan gerçekten kuşkum yok :) Ama canımı acıttı yorumun...
Aldatıldığım için boşandım, seviyordum ben. Bana "şok" oldu. Onlar bana ne kadar zamandır boynuz takıyordu bir fikrim yok, ilişkileri ne boyuttaydı inan bilmiyorum, çok bir şey dinlemedim söylemedi de zaten. Fakat nolursa olsun yine de çok taze boşanmamız. Hemen evleniyor.. Benim ilişkiye başlamamsa tamamen spontane gelişen bir durum. Burdakilerin söylediklerinin aksine gerçekten böyle bir düşüncem yoktu. Bu düşünceyi oluşturan kişi tamamen hayatımdaki kişi. O olduğu için başladım bu ilişkiye. İlişkiye başlamış olmak için başlamadım yani.
Neyse ya... Çokta önemli değil, dediğin gibi takip ettiğim sürece mutlu olamayacağım.

Mirgün cabas ve tuba ünsal.. Adamın eski sevgilisi ateş püskürmüştü sosyal medyada hatta. Ama yapacak bir şey yok, demek ki aradığı şey tuba'daymış.

Arkadaşlar müge'ye "pişman olacak kesin ayrılacaklar" falan deyip bu beklentiye sokmamak gerekiyor bence. Ya mutlu olurlarsa, kızın sindirmesi daha uzun zaman alır. Ayrıca yıllar süren evliliğini henüz bitirmiş adamın yeniden nikah masasına oturması kolay olacak şey değil. Seks konusunda istediğini alırken hele. Acı da olsa gerçekleri kabullenmek gerekiyor.

Sen doktora odaklan mügecim. Çok mutlu ol inşallah.

:) Haklısın.. Gerçekten mutlu oldukları ve aşık oldukları, benim belki aylar belki yıllarca saf saf dolandığımı boynuz yediğimi tüm sıkıntılarıma rağmen didindiğimi ama sonucunda karşılık olarak sadece kocaman bir boynuz aldığımı sindirmem kabullenmem gerekiyor. Başka hiç bir yolu yok bunun.

Biliyorum canım net anlatamadım galiba :) Dedim ya karısını aldatan adamla nişanlanıyor diye..
Aslinda kendini tutmak istedikten sonra tutuyosun aklına bile gelmiyor.
Yeni ilişkine odaklan boşver eskiyi :)

Onun için çok önemli değil bence bu konu, sonuçta ikinci kadında kendisiydi şimdi karısı olanda kendisi :D Bana yapmaz diye düşünüyordur.
Öyle yapmak zorundayım ama dağıldım burda :(

Ooo sen doktorcunun nobetine yogunluguna da sikilmissin ondan o tarafa sarmissin heralde:)))
Bu surec de normal kendine de cok yuklenme yani bu sinir olmalar, meraklar normal ama doktorcuna haksizlik etmemek adina bu merak ve sinir durumunu dizginlemelisin. Yani takibi ve o konulara sinir olmayi birakmak icin motivasyonun eniste olsun:KK66:

Haklısın adamcağıza haksızlık ediyorum böyle de.. Onun böyle karın ağrıları yok hiç, boşanma travmalarını atlatmış :) Ben dedim ama ona hala çok atlatmış sayılmam bak dedim o da benim şifalı ellerime bırak kendini merak etme sen dedi hahah :D Öyle yapim bari :/

Su gecmis gecmiste kaldi,hala unutamadin mi ,herkes yoluna baksin diyenler biraz empati yapsa ? Kim daha 2 ay once ayni yatagi paylastigi kocasiyla hic hazmedemeyecek sekilde bosanmasini kolayca sindirir ki ?Ben yaparim onume bakarim diyenlere de sapka cikariyorum.

Bu arada hemen her konuna yorum yapmisligim desteklemisligim vardir.Sadece son guncelledigin konunda yeni iliskiye basladigini soyledikten sonra yorum yapmadim cunku cok ta mantikli gelmedi bana bu hamle..Cok ta saglikli bir kafayla verilmemis bodoslama bir karar oldugunu dusunuyorum iliskiye baslamani baska biriyle...Hakkinda hayirlisi muge.

Son olarak sakin arama !

Tamam aramıyorum :) Tşk ederim tüm yorumların için, gerçekten..

Hic sanmıyorum o kızı cok sevdiğini falan. Ya kiz hamile ondan bu acele ya da nispet yapıyor.

Aman arama ki hala aklı bende diye düşünmesin. Sonra doktorla fotolarini koyduğunda nispet falan sanmasin.

Ama bu hislerin normal tabi. Evliliğinde cok fazla mutlu olmasan da bi düzenin vardi en azından. Şimdi yeni bir düzen kuruyorsun kendine engel olamayip takip ederdim ben de olsam. Ama elinden geldiğince bakmamaya çalışırsin.

Bana bile burdan en cok tuhaf eski esinden cok arkadaşlarınızin ve çevresinin davranışları. Hemen tebrik etmeleri mesela. Saka gibi. Ailesi elbette oğlunu elinde sonunda affederdi ama bu derece cabuk olmasi. Annesinin mutluluk pozları falan :KK12: cok sinir oldum ya. Bari birkac ay daga gecsin öyle evlenin deseymis ailesi.

Ya aslında şöyle ben evlenerek onun çevresine karıştım, ortak arkadaşlarda edindik tabi bu sürede. Fakat hani mesela benimde çok samimi olduğum insanlar pat diye gitti yorum yaptılar. İnan o kadar şok oldum ki... Tamam önceden onu tanıyo olabilirler ama az mı yedik içtik ya yuh yani. Annesi biz daha boşanma aşamasındayken hevesliydi bununla evlendirmeye. Herhalde kızın kariyerli ve güzel oluşu etkiledi hepsini :) Vakti zamanında dalga geçtikleri kızın yaptıklarına bak..
Tşk ederim tüm yorumların için. Beni yalnız bırakmıyosun canım çok sağol...

Ara müge ağzına bip bırak
Bende öyle yapcam !

Kuzumm... Ah o kadar çok yapmak istiyorum ki!

ulan ne fettan dişli bişeymiş gerçi bu metresler ikinci kadınlar böyle dişli oluyor adama yapmadıgı şeyler yaptırmış, bırak ne halleri varsa görsünler ne arıycan , muhattap olucan bir de , birdaha bakma bence , bitmez çünkü evlenmiş çocugu olmuş vs. binlerce başlık açarsın gereksizler için.

:)) Haklısın dayanamaz her olaya bir başlık açarım ben :)) Bir şey değil biri gelcek keşfetcek sonra al başına belayı :))

bakmadan duramamanı anlıyorum ama çol da takmamaya çalış (uzaktan söylemek kolaydır bilirim de)

bak sen de mutlusun ne güzel,hatta gerçek mutluluk seninki. gece son konundaki güncellemeni okudum, okurken benim gözlerimin içi güldü, yüzüme kocaman bi tebessüm oturdu. hislerin ne kadar güzel ki ne kadar güzel ifade edebilmişsin.

boşver onları, eden ettigini bulur elbet.
bi arkadaşım vardı nişanlısı en yakın arkadaşıyla aldatmış üzerine kızla nişanlanıp evlenmişti.. çocukları da olmuş hatta hemen ama hemen de ayrılmışlar. çocuk arkadaşıma geri dönmek için yalvarıyordu en son konuştuğumuzda..

Ya varya okadar çok istiyorum ki arkadaşının başına gelenin benimde başıma gelmesini :) Yani öyle geri dönüp yalvarmasını, mutsuz olmasını.. Evet istiyorum ya... Mutlu olmasınlar istiyorum :( Ama ben çok mutlu olayım istiyorum :(

Bazı yorumlarda demekki seni sevmemiş o kıza aşık olmuş diye yazanlar olmuş; ama ben buna pek katılmıyorum, sizi bir zamanlar sevmiş ki sizinle evlenmiş, böyle düşünerek kendinizi üzmeyin bence, sadece ayran gönüllü birine denk gelmişsiniz, ilgisi başka bir tarafa çabuk kaymış, ilahi adalet şaşmaz derler, inşallah onlardan daha mutlu olursunuz..

Eski karım beni aradı kıskanıyor çekemiyor
Nişanlı hanım sizin için bunca zaman nasıl dayanmişsin teselli
Bilumum akraba ohhhh iyi olmuş catlasin
Sizi sevenler bu kız üzülüyor bosanmasamiydı
İzlenimi verirsiniz

On numara yorum. Aynen böyle olur, maalesef.

Ayy şuan resmen sinirden kuduruyorum!..
Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Ben düğünümde pasta kesmemiştim çünkü "kıo gibi pasta mı kesicektik?"
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Kişilik bozukluğu filan mı var acaba? Dayanamıyorum ya. Gerçekten.
Arayıp ağzıma geleni saymak istiyorum.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum :KK43:
Bu yapılan haksızlığı yediremiyorum ya :KK43:
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı :KK43:
Sakın arama
Saçma sapan bakışlar olur daha kötü hissedersin
Onlarınki tamamen gösteriş
Kv gülüşü oğlum iyiki boşandı gelinimi seviyorum diyo ele güne güya
Ex kocada bak ne kadar mutluyum diyo
İstedikleri zaten görsünde huzursuz olsun
Bu kozu verme ellerine iyice göklere çıkmasınlar

o nişan törenindeki herkes rol yapıyor . eski kv klasik bir gösteriş içinde ,eski eşiniz psikolojik araştırmalara konu olacak nitelikte,kadın zaten kendinin ne mal olduğunu başına ne geleceğinin farkında,etrafındakilerde zaten klasik sosyal medya yorumcuları.. körler sağırlar birbirini ağırlıyor. bu size has bi durumda değil bu hep böyledir. böyle insanlar sırtlarındaki onırsuzluk kamburundan hayat boyu kurtulamazlar. bütün o insanlatı boşverin bütün enerjinizi kendinize ve hayatınızdaki yeni insanı tanımaya ve gerçekten samimi bir ilişki edinmeye harcayın.

sizde boşanmayabilirdiniz eminim eski eşiniz siz boşanmasanız boşanmak istemezdi ama siz onurlu olmayı tercih ettiniz onun neyi tercih ettiğide ortada

Genelde öyle olur canım cefasını sen sefasını başkaları sürer :KK12: e bide kadın kabul etmiyorsa öyle bir adamı değismiştir :KK51:

Bir haftayı geçti eski kocamı stalklamıyordum fakat şeytan dürttü yine duramadım baktım. Nişanlanmış!.. Bekliyordum sıkıntı yoktu ama stalkın dibine vurunca nişanın detay fotoğraflarını da gördüm..
Ya gerçekten bu nasıl bir iştir ben anlamadım. Son derece lüks bir mekan kapatmışlar, pasta kesmişler ve o pastayı birbirine yedirmişler!.. Şaka gibi :))
Tüm fotoğraflarda sırıtmış, yüzük kesilmiş ve kızı öpmüş.. Bana annesinin yanında "aşkım" bile demeyen bir adamdı bu.
O anası da pişkin pişkin tüm fotolarda sırıtmış, gelinine sarılmış filan. Normalde alkol almayan adam elinde kadehle poz vermiş :)) Ayy resmen sinirlerim bozuldu :)))
Şimdi telefonu açıp bağırıp çağırasım var. Senelerdir beni neden kandırdın? Madem sen böyle bir adamdın ne b.k yemeye başka türlü davrandın diye.
Saysam mı? Çok mu saçma olur ya. Şuan mantıklı düşünemiyorum saçma olur biliyorum :KK43:
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı :KK43:[/
Yine ağlama duvarına çevirdim burayı :KK43:[/QUOTE
Arayip kendini kücük düşürme gecmise bi sünger cek hayatina bak sende cnm ...

Eminim iyi niyetle yorum yaptın, bundan gerçekten kuşkum yok :) Ama canımı acıttı yorumun...
Aldatıldığım için boşandım, seviyordum ben. Bana "şok" oldu. Onlar bana ne kadar zamandır boynuz takıyordu bir fikrim yok, ilişkileri ne boyuttaydı inan bilmiyorum, çok bir şey dinlemedim söylemedi de zaten. Fakat nolursa olsun yine de çok taze boşanmamız. Hemen evleniyor.. Benim ilişkiye başlamamsa tamamen spontane gelişen bir durum. Burdakilerin söylediklerinin aksine gerçekten böyle bir düşüncem yoktu. Bu düşünceyi oluşturan kişi tamamen hayatımdaki kişi. O olduğu için başladım bu ilişkiye. İlişkiye başlamış olmak için başlamadım yani.
Neyse ya... Çokta önemli değil, dediğin gibi takip ettiğim sürece mutlu olamayacağım.

:) Haklısın.. Gerçekten mutlu oldukları ve aşık oldukları, benim belki aylar belki yıllarca saf saf dolandığımı boynuz yediğimi tüm sıkıntılarıma rağmen didindiğimi ama sonucunda karşılık olarak sadece kocaman bir boynuz aldığımı sindirmem kabullenmem gerekiyor. Başka hiç bir yolu yok bunun.

Yaşadığın şey gerçekten çok ağır. Ve seni tanıdığım kadarıyla içinde bir yerlerde hep iyi insanların mutlu olacağına, kimseye zarar vermeden yaşayıp gidenlerin haksızlığa uğramayacağına inanan o çocuk ruhlu kadınlardansın. O yüzden şu anda yaşadıklarını kabul etmekte çok zorlanıyorsun. Hak etmedin biliyoruz, hepimiz biliyoruz hem de. Ama maalesef hayat böyle işte, ortada müthiş bir haksızlık ve yanlış var ama şu anda mutlu olan onlar. Üstelik etraflarında mutluluklarını alkışlayan onlarcasıyla.

Peki ilahi adalete inanan o kadına soruyorum, bunun bu şekilde kalmayacağını adın gibi bilmiyor musun? O içindeki ses söylemiyor mu sana bunu? Güvenmelisin ona. Elbette ki bir yerlerde ayaklarına dolanacak ezip geçtikleri değerler, adanmışlığın.. Benim söylemeye çalıştığım; o günü görmeyi bekleyerek yaşama. Mutlu olmak için motivasyonun onların mutsuzluğu olmasın. Sen devam et müge... Kendi hayatını yaşamaya mutluluğunu kendin yaratmaya odaklan. Belki duyacaksın belki duymayacaksın onların halini, birbirlerini yiyip millete mutluluk oyunu oynayan nice çiftten biri olacaklar belki. Ama senin merak bile etmediğin o huzurlu günlerin gelecek. Bundan emin ol :)

Sanal bambaska yapyalan bir dünya. O fotograflar donuk anlar. Arkada neler yasandi bilmiyoruz. Ilerde ne olacak bilmiyoruz. Allah herkese vicdan rahatligi versin. Sen bos ver gitsin

Boşveeerrr adamdan ayrılmışsın ne halt yerse yesin canım niye böule şeyler için canınızı sıkıyorsunuz adam dönse sana sanene sende hevesim yoktu bunda var öyle yaptım dese seni kırmak adına daha çok üzülürsün salla gitsin bence sende kendi hayatına bak yeni hayatında eskisinde yapamayıp içinde kalanları yap ozaman

Yine ağlama duvarına çevirdim burayı :KK43:
kıza karşı olmadığı biri gibi davranmaya başlamış. bence bekle. cicim ayları bitip s.çım ayları başladığında eğer hala takipteysen çok eğleneceksin.

Ya aslında şöyle ben evlenerek onun çevresine karıştım, ortak arkadaşlarda edindik tabi bu sürede. Fakat hani mesela benimde çok samimi olduğum insanlar pat diye gitti yorum yaptılar. İnan o kadar şok oldum ki... Tamam önceden onu tanıyo olabilirler ama az mı yedik içtik ya yuh yani. Annesi biz daha boşanma aşamasındayken hevesliydi bununla evlendirmeye. Herhalde kızın kariyerli ve güzel oluşu etkiledi hepsini :) Vakti zamanında dalga geçtikleri kızın yaptıklarına bak..
Tşk ederim tüm yorumların için. Beni yalnız bırakmıyosun canım çok sağol...

Aynen işte aradan biraz zaman geçse neyse yine diyeceğim de hemen de milletin kabullenme moduna girmesi şaşırttıci gerçekten.

Bırakmayız seni yalnız canım merak etme :) Her türlü gelişmeleri bekliyoruz, yorumlar bizden :KK200:

Simdi mutluluk pozu verirken inşallah sizin fotoları görünce çatır çatır catlasin, pismanliktan kudursun, kiskancliktan patlasin, amin :KK45:

Sakın arama. .
Unut onu . .
İyi olsaydı ayrılmazdın. .
Ne hali varsa görsün. .

Arayıp ne diyeceksiniz ki?
Bana pasta kestirmedin, ona kestiriyorsun. Bana aşkım demedin, onu öpüyorsun diye tek tek tüm farkları mı sayacaksınız, "bana yapmadığını ona yapıyorsun" mu diyeceksiniz?

Her halükarda arayıp fotoğraflara baktığınızı, aradaki farkları bulduğunuzu, dayanamayıp aradığınızı göstermeniz, o boşanma sürecinde dimdik ayakta duran kadını yerle bir eder; eski eşinizi, eski kayınvalidenizi geçtim, o kadının gözünde bile kıskanç, aklı fikri hala onda kadın konumuna sokarsınız kendinizi. Yapmayın. Hiçbir şey için değilse bile o kadının gözünde bunu canlandırmamak için yapmayın.

İkincisi ben buradaki çoğu görüşün aksine sırf size nispet için mutluluk tablosu çizdiklerini düşünmüyorum açıkçası. Evet öteki türlü yazmak çok daha teselli edici ama adamın gerçekten mutlu olabileceği ihtimalini ne kadar çabuk kabullenirseniz, o kadar çabuk huzura erişirsiniz.

Siz evliliğiniz bittikten birkaç ay sonra yeniden aşık olabildiniz, eşiniz de aşık olmuş olabilir. Ha bunu evliyken yapması tabii ki insanlığa sığan bir davranış değil; ama eşinizin mutsuz olacağı anı kollamak, hala o adam için boşa vakit harcamak olur.

Siz yolunuzu çok güzel bir biçimde ayırdınız, yeni bir aşkınız bile oldu :) Bırakın onlar kendi dünyalarında, sizden uzak yaşasınlar. Siz yeni bir hayata başladınız, eski yüklerinizi taşımayın yeni hayatınıza.

Back
X