Nişanlanmışlar..

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
30
Eski konularımdan bilirsiniz belki, bugün arkadaşım onların nişan fotoğraflarını attı. Şaşırdım hem kendime hem onlara şaşırdım. Çok üzülürüm, gözlerim kan çanağı olur kendime gelemem diye düşünürdüm öyle birşey göreceğimi tahmin etsem ama öyle olmadı sadece mutluluklar diliyorum dedim.. İlerleyen zamanlarda halim ne olur Allah bilir.
Ama bana yaşatılanlardan sonra onların böyle mutluluğunu görmek beni üzdü açıkçası.

Bilmeyenler için, sözüme bir hafta kala akrabasıyla aldatılmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakmak zorunda değilsiniz bilenler için söylemiştim. Ayrıca yorum yapmak zorunda da değilsiniz !
İyi de burada kac tane uye var? Bir degil bin degil bi ton insan var. Herkesin konusunu kafasinda tutacak hali yok insanlarin. Millet yardimci olmak icin yaziyor verdiginiz tepkiler de cok komik. "Yazma etme!" hayret bir sey cidden... İyi ben de konundan rahatsiz oldum sen de yazma falan dememiz gerekiyor bu durumda? :KK53: Kafalar olmus paris.

önceki konuları bilmiyoruz. eski sevgilinizle nişanlanan yoksa bir arkadaşınız mı ?

Durumu kabullenmişsin, o Yüzden yıkılmadın görünce. Biraz üzülmüş olman normal, takma kafana yinede. Sonları ne olur bilinmez ama sen senden uzak olması için dua et.
Hesap günün de bile karşılaşmak istemediğim için hakkımı helal ettiğim insanlar var

Durumu kabullenmişsin, o Yüzden yıkılmadın görünce. Biraz üzülmüş olman normal, takma kafana yinede. Sonları ne olur bilinmez ama sen senden uzak olması için dua et.
Hesap günün de bile karşılaşmak istemediğim için hakkımı helal ettiğim insanlar var

Ben etmem oradada hesaplasmak isterim. Yasattiklarini ceksinler m

Ben hesap gününde karşılaşmak istemiyorum bu dünyada çeksinler istiyodum ama artık ilk adımlarını atmışlar mutluluklar dilemekten başka yapcak bişey yok

Eski konularımdan bilirsiniz belki, bugün arkadaşım onların nişan fotoğraflarını attı. Şaşırdım hem kendime hem onlara şaşırdım. Çok üzülürüm, gözlerim kan çanağı olur kendime gelemem diye düşünürdüm öyle birşey göreceğimi tahmin etsem ama öyle olmadı sadece mutluluklar diliyorum dedim.. İlerleyen zamanlarda halim ne olur Allah bilir.
Ama bana yaşatılanlardan sonra onların böyle mutluluğunu görmek beni üzdü açıkçası.

Bilmeyenler için, sözüme bir hafta kala akrabasıyla aldatılmıştım.
pipisicim, simdi eski esimin nisanlandigini duysam, illa ki bi garip olurum, eski zamanlar gelir aklima, hayat.. derim ama o kiza cok uzulurum.. kimlerin icine dustugunu bilmiyor, keske gozu acilsa derim..

X