- 18 Haziran 2016
- 45
- 45
- 88
- Konu Sahibi Kusolurgidersin
-
Hayır değilSizin nişanlınız mı?
Hayır değil
O zaman ben size sorayım "Bir kadın neden elelamin nişanlısını, sevgilisini, kocasını dikizler?"Hayır değil
İki üç günde bir sıkılıp profil ayarıyla oynaması saçma gibi geliyo bana şefinizde arızalı değil. Bişeyler gizliyo olabilir ama alt tarafı hesap profili bu yani bilgilerinde de tarih falan yazıyo hayatında biri olduğu belli yaniHmm...
1) Canı sıkılıyor ve sıkıldıkça profil ayarları ile oynuyordur.
2)Telefonunda bir çeşit bozukluk vardır ve hesap ayarlamasını düzgün yapamıyordur.
3)Bir şeyler gizliyordur.
4)Birilerine selektör yapıyor, dikkat çekmeye çalışıyordur.
5)Sizi kıllandırarak, ne tepki vereceğinizi gözlemliyordur.
Elalemin değil kardeşimin nişanlısı olunca banane deyip geçemiyorum malesefO zaman ben size sorayım "Bir kadın neden elelamin nişanlısını, sevgilisini, kocasını dikizler?"
Size ne?
Siz neden dikizliyorsunuz diyoruz? Bu takip neden? Tövbestafurullah.İki üç günde bir sıkılıp profil ayarıyla oynaması saçma gibi geliyo bana şefinizde arızalı değil. Bişeyler gizliyo olabilir ama alt tarafı hesap profili bu yani bilgilerinde de tarih falan yazıyo hayatında biri olduğu belli yani
İki üç günde bir sıkılıp profil ayarıyla oynaması saçma gibi geliyo bana şefinizde arızalı değil. Bişeyler gizliyo olabilir ama alt tarafı hesap profili bu yani bilgilerinde de tarih falan yazıyo hayatında biri olduğu belli yani
Tamam o zamanElalemin değil kardeşimin nişanlısı olunca banane deyip geçemiyorum malesef
Evet kardeşimin nişanlısıO halde niçin sizi alakadar ediyor elalemin nişanlısı?
Kardeşiniz filan mı?
hikaye ekliyor mu?Evet kardeşimin nişanlısı
Evet kardeşimin nişanlısı
Çok nadir ekliyohikaye ekliyor mu?
hikaye ekleyip açıyorsa birinin bakmasını bekliyordur, diyecektim ama çok nadirmiş.Çok nadir ekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?