Nişanlı erkek insagram hesabı?

Kusolurgidersin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
45
45
88
Ya kızlar bi erkek hem de nişanlı bi erkek neden sürekli instagram profilini gizli yapıp açar? Hayır amacı ne olabilir yani niye iki üç günde bir değiştirir?

Hmm...
1) Canı sıkılıyor ve sıkıldıkça profil ayarları ile oynuyordur.
2)Telefonunda bir çeşit bozukluk vardır ve hesap ayarlamasını düzgün yapamıyordur.
3)Bir şeyler gizliyordur.
4)Birilerine selektör yapıyor, dikkat çekmeye çalışıyordur.
5)Sizi kıllandırarak, ne tepki vereceğinizi gözlemliyordur.

İki üç günde bir sıkılıp profil ayarıyla oynaması saçma gibi geliyo bana şefinizde arızalı değil. Bişeyler gizliyo olabilir ama alt tarafı hesap profili bu yani bilgilerinde de tarih falan yazıyo hayatında biri olduğu belli yani

Siz neden dikizliyorsunuz diyoruz? Bu takip neden? Tövbestafurullah.

Milletin profiliyle bu kadar ilgilenmeyin, bırakın herkes istediğini yapsın diyecektim ki kardeşinizin olduğunu söylediniz. O sanki birine sergileyip açıyormuş gibi ama garip

Nişanlı diyosunuz herhalde hayatın da biri var. Kavakla mı nişanlı

Hmm kardeşmis. . O zaman bunu takip eden biri var ve biliyor.

Evet kardeşimin nişanlısı

Bir araya geldiğinizde, kardeşiniz, nişanlısı siz vb. havadan sudan konuşurken, aniden "Aklıma gelmişken merak ettim, instagramın neden bir gizli bir açık oluyor?" diye sorun ve duraksayacak mı, geri soru ile mi cevap verecek, gözünü kaydırma ihtiyacı mı hissedecek bunlara bakın. Alacağınız cevabın yalan olup olmadığını anlarsınız hemen. Bakarsınız artık, açıklaması ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…