Nişanlı kızın aşk kaçamağı kabusu oldu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Ankara'da nişanlı bir genç kız, tanıştığı bir başka adamla mesajlaşmaya başladı. Adam bir süre sonra "Mesajlarını nişanlına gösteririm" diye tehdit etti. Genç kız tehditlerden kurtulmak için hem altınlarını kaptırdı hem de adamla bir otelde ilişkiye girmek zorunda kaldı.
Sitene Ekle

Ankara'da inşaat işlerinde çalışan Ü.Ö. adlı adam, tanıştığı A.M. adlı genç kızla bir süre sonra sıkça telefonda görüşmeye başladı.
İkili birbirleriyle cinsel içerikli mesajlar da paylaştı. Ancak A.M.'nin nişanlı olduğunu öğrenen Ü.Ö., genç kızı cinsel içerikli mesajlarını nişanlısına göstermekle tehdit ederek altınlarını ve bileziklerini istedi.
Habertürk'ten Bedirhan Özyiğit'in haberine göre; Ailesi ve nişanlısının durumu öğrenmesinden endişe eden genç kız bilezikleri vermek için Ü.Ö'yü Ulus'a çağırdı. Ü.Ö. buluşma noktasına arkadaşı Uğur P.'yi gönderdi. Genç kız 2 bilezik ve 3 çeyrek altını Uğur P.'ye verdi

İlişkiyi kameraya kaydetti
Bilezik ve altınları almasına rağmen Ü.Ö'nün tehditleri devam etti. Bu kez de genç kızı Ulus'ta bir otele çağırdı ve tehditle genç kızla birlikte oldu. İlişkinin ardından A.M.'nin boynundaki altın kolye ve küpelerini de almayı ihmal etmedi.
A.M. tam kurtulduğunu düşünürken bir hafta sonra Ü.Ö.'den "Otel odasına kamera koymuştum, ilişkimiz kaydettim, nişanda takılan altın setini getirmezsen bunları ailene göstereceğim" mesajı attı.
Genç kız bu isteği de kabul ederek nişan töreninde kendisine takılan altın setini de Ü.Ö.'ye verdi. Toplam 10 bin lira değerinde altın ve takıları almasına rağmen Ü.Ö'nün tehditleri bitmeyince, genç kız polisten yardım istedi.

Yakalandı serbest kaldı
Takip başlatan polis, Ü.Ö. ile arkadaşı Uğur P.'yi gözaltına aldı. Bir cinayet olayı nedeniyle arandığı, bu yüzden ağabeyinin kimliğini kullandığı ortaya çıkan Uğur P. daha önceki suçunun infazı için cezaevine gönderildi.
Şantajcı Ü.Ö ise çıkarıldığı mahkemede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Habertürk / Bedirhan Özyiğit

hayir bir insan nasil bu kadar salak olabilir. bunlar hic turk filmi izlememis mi? santajcilardan asla vererek kurtulamayacaklarini bilmiyorlar mi? bir de gitmis birlikte olmus. suzme salak

bu adamı serbest bırakmışlar işin ilginç tarafı o asıl.
düşenede bi tekme ben atmıcam o yüzden yazmama hakkımı kullanıyorum
çok acımasızsınız kızlar çok : ))

ya şu eşi/partneri olan insanlar, internet üzerinden birileriyle flörtleşmekten ne anlıyor hiç anlamayacağım, kaybettiklerine değdi mi maddi manevi...
hayır hadi flört ettin,tehditlere neden boyun eğiyorsun
ama işin ucunda ailesi nişanlısı,cinsel içerikli mesajları görecek
burası türkiye nasıl izah edicem diye düşünmüştür
yapmış bi hata işin işinden çıkamamış
hayatının hatasını yaptı,yazık.

müstehak buna aslında nişanlısına yaptığının bedelini ödemiş ,bu kadar şey olmadan önce aklın neredeydi neden polisten yardım istemedin be akıllı kız.

en azından o cinsel içerikli konuşmaların birilerine gösterilebileceğini akıl etmeliydi, nasıl güveniyorlar tanımadıkları bilmedikleri insanlara anlamıyorum
üstelik bu kaçıncı haber, kadını erkeğide yok bu işin, kadınlarda kandırılıyor erkeklerde

Medya yaygınlaştı, bir sürü tv kanalları var, internet var, herkesin elinde akıllı cep telefonları var fakat gel gelelim gün geçtikçe insanlar daha cin olacağına saflaşmaya başladı, bizim zamanımızda tv tek kanaldı, öyle nerde internet, pc, cep telefonu falan ama biz daha uyanıktık. Bizim gençliğimizde öyle cep telefonundan biri musallat olacak o bizi tongaya düşürene kadar biz ona pabucunu ters giydirirdik yahu

Neden bi insan esi warken bole bi beyinsizlik yapar ki inanilir gibi degil. Ama kuldur sasar rabbim sen sasirtma nolur yarabbim

Bu adam kıza nişanda altın takı seti takıldığını nereden biliyor kız mı anlatmış bana şu şu takıldı diye belkide takılmadı sonuçta her nişanda set takmıyorlar.

Bu adam kıza nişanda altın takı seti takıldığını nereden biliyor kız mı anlatmış bana şu şu takıldı diye belkide takılmadı sonuçta her nişanda set takmıyorlar.
Kız 7 sülalesine kadar anlattıysa adamda bilir, adam kızın evini bile öğrenmiştir, her sakallıyı babamız sanırsak olacağı bu

keser döner sap döner. gün gelir hesap döner. hak etmiş aslında.

Hadi bi halt yedi sonrasında tehditten korkup altınları verdi, cinsel ilişkiye girme olayı nedir? Zorla ilişkiye girmiş gibi gelmedi bana. Adam ırzına geçmemiş, gayet otelde ayık kafayla birlikte olmuşlar. Yazık ya, nişanlı cinnet geçirip kızı doğradı diye bi haber çıkmasa bari.

Bu kadar da olmaz denilecek hersey olmuş hadi altınları bir şekilde kaptırdin nasıl gidipte birlikte olursun yuhhhh yani salak hem de süzme salak

madem şey düşkünüsün evlenme
önüne gelenle takıl.. hayır yanı nıye kendını bu kadar zora sokuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…