Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ohoo 1 *2 gün yok oldum topik almış başını gitmiş okuyamadım valla yorgunlıuktan temzlk ypıoruz acaip yorgunm ama günm güzel geçtiii yarın kaynanm ,nişanlmın amcası nişanlımın erkk kardeşi ve eşi dedesi babaannesi bize geliyorlar iftra acaip yorgunum yaaaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

Kolay gelsin gülümm...

mayısta nişanlandım canım daha yeniyiz aslında seneye de düğün var daha çok zaman var ama benm şimdiden elim ayaıma karıştı:):)

bende mart sonu nişanlandım canım.
benimde kısmet olursa seneyee...
neden elin ayağın dolandı.
ben rahatım.
almıyom daha fazla bişey.

ruh durumun nasıl şuanda canım?

iftara misafirler vardı kalabalık iyi geldi vakit geçti yarın nasıl olurum bilmiyorum..
içimden geçenleri söylemeye alışkın olduğumdan böyle umursamaz davranarak tuhaf hissediyorum kendimi..sanki kendim değilmişim ona yalan söylüyor gibi..ama bi zaman daha böyle devam etmeliyim..

aynı yorgunluğu bende 1 hfta önce yaşadım Allah yardımcın olsun :)

sağol canım düğün temzliği bayram temizliği bi arada çıkcak bizde bayramdan 1gün sonra çeyizim gitcek büyük yoğunlıuk var yani yarında nişanlımın kalabalık ailesi iftara gelcek 3ünü birden aradan çıkartıyoruz

nişanlılık dönemi süper bişi bence ve ben benimkne fazla çektiriyorum zavallım 17 gün sonra çekmez serbesttt

kolay gelsin çok tatlı yorgunluklar bunlar..güzel şey iftarda gidip gelmeler hele de nişanlının ailesi olursa :) ben de çok isterdim bir arada olunabilsin bu zamanlarda daha güzel oluyor diye ama mesafeler engel oluyor..

kolay gelsin çok tatlı yorgunluklar bunlar..güzel şey iftarda gidip gelmeler hele de nişanlının ailesi olursa :) ben de çok isterdim bir arada olunabilsin bu zamanlarda daha güzel oluyor diye ama mesafeler engel oluyor..

evet bencede çok hoş bişi yorgunluklar olmuyor değil tabii ama ne yapcan başa gelen çekilir mesafe varsa arada çok zor tabi aman boşwer telaşen olmaz evlennce çağrrsn sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…