- Konu Sahibi AngelHeart
-
ohoo 1 *2 gün yok oldum topik almış başını gitmiş okuyamadım valla yorgunlıuktan temzlk ypıoruz acaip yorgunm ama günm güzel geçtiii yarın kaynanm ,nişanlmın amcası nişanlımın erkk kardeşi ve eşi dedesi babaannesi bize geliyorlar iftra acaip yorgunum yaaaaaaa
bende yeni üye oldum buraya kızlar ben derya önce tanışmak istedim sizlerle
bende çok memnun oldum.bende nişanlıyım aranıza katılmak istedim :):)
mayısta nişanlandım canım daha yeniyiz aslında seneye de düğün var daha çok zaman var ama benm şimdiden elim ayaıma karıştı:):)
Kolay gelsin gülümm...
ruh durumun nasıl şuanda canım?
aynı yorgunluğu bende 1 hfta önce yaşadım Allah yardımcın olsun :)
meraba hoşgeldinn..keyifler nasıl bakalım :)kızlar merhabaaa
ohoo 1 *2 gün yok oldum topik almış başını gitmiş okuyamadım valla yorgunlıuktan temzlk ypıoruz acaip yorgunm ama günm güzel geçtiii yarın kaynanm ,nişanlmın amcası nişanlımın erkk kardeşi ve eşi dedesi babaannesi bize geliyorlar iftra acaip yorgunum yaaaaaaa
nişanlılık dönemi süper bişi benceve ben benimkne fazla çektiriyorum zavallım 17 gün sonra çekmez serbesttt
sağol canım ben kendi evimizi değilde baba evmi temizliorum düğün içinbazen çok duygusallaşıyorum yaa günler azaldı 17 gün kaldııı ama mutluyumda
kolay gelsin çok tatlı yorgunluklar bunlar..güzel şey iftarda gidip gelmeler hele de nişanlının ailesi olursa :) ben de çok isterdim bir arada olunabilsin bu zamanlarda daha güzel oluyor diye ama mesafeler engel oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?