Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

aaaa inanmıyorum süpermişşşş
ben o kadar yakın oldugunu düşünmemiştim nedense o yüzden şaşırdım
ee heyecan olması normaldir o zman

süper tabisi :) yakın valla geri sayım başladı bile.evet evet heyecan dorukta valla ne yapıam bilmiyorum düğünde heyecandan bayılmasam bari

Meltem_m benim de çok az kaldı.. 2 tane düğünümüz olucak 26-28 haziran..bende de özellikle bu hafta çok heyecan başladı..bi de ailden ayrılmanın hüznü de çöktü üstüme...tabi sevdiceğime kavuşmanın heyecanı da sevinci de apayrı..çook değişik duygular içindeyim...

Senin de hayırlı olur inşallah canım.Benimde öyle işte ailemle aynı yerdeyim ama yine de başka evde uzak yaşamak beni de ürkütüyor. Farklı bir duygu gerçekten.Aöa sevdiğimizle yaşayacağız güzeldir eminim

fotoğraf konusun da da ben yardımcı olabilirm arkadaşlara özelden mesaj atmanız yeterli
mail adresini belir,tin lütfen ben irtibata geçerim sizinle:)))

Canım biz nişanımda sevgilim şarkısıyla dans ettik. bizim nişanlımla şarkımız tarkanın vazgeçemem . onu düşünüyorum ama daha karar vermedim.Önerin var mı bana yardım edebilirsin bu konuda

ben zuhal olcay pervane düşünüyorum canım ama bilmiyorum henüz bnde karar veremedim sende bi dinle istersen

Bizim herseyimiz allaha sukur cok güzel gidiyordu dört ay sonra dügünümüz var kayinvalidem biraz fazla müdahale ediyor korkuyorum ben :-(

ahh bu kayınvalideler dermişim
benimkiyle aramızda bisorun yok cok şükür ama
neye müdahele ediyo ki :26:

Ben ve nisanlim dügün ile ilgili hersey kendimiz ayarladik salon müzik taki vs hep nasil isterseniz öyle yapin diyor ama arkamdanda nisanlima yok onu ucuza yapin yok bunu ucuza alin artik evine bile gitmiyorum

Son düzenleme:
Ben ve nisanlim dügün ile ilgili hersey kendimiz ayarladik salon müzik taki vs hep nasil isterseniz öyle yapin diyor ama arkamdanda nisanlima yok onu ucuza yapin yok bunu ucuza alin artik evine bile gitmiyorum

eee herseyi siz ayarlıyorsunuz bi de üstüne üstlük fiyatına mı karısıyor ne denir bilemedim :44:
aman takma canm ya herşeyi kendi istedgin gibi yap tadını cıkar hiç bişey içinde kalmasın düğün senin düğünün sonucta

Merhaba kızlar ben yeni uye sayılırım benıde aranıza kabul edermısınızzzz :) Nasılsınız ıyımısınız . nasıl gidiyor bu cıddı donem :) Henuz nısanlı degılım ama cok az kaldı bu ayın 29 unda nısanım var hergun daha heyecanlanıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…