- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.161
Demi Kulağa hoş geliyor aslında.İnşallah iyi olur herşeyy
evet cok hoş gelıyo hem de kulaga
inşallah inşallah
ayy resmen 18 gün kaldı çok heyecanlıyım ben ya :)
aaaaa düğüne mi 18 gün kaldı
evet canım 22 haziranda evleniyoruum beennnn
aaaa inanmıyorum süpermişşşş
ben o kadar yakın oldugunu düşünmemiştim nedense o yüzden şaşırdım
ee heyecan olması normaldir o zman
süper tabisi :) yakın valla geri sayım başladı bile.evet evet heyecan dorukta valla ne yapıam bilmiyorum düğünde heyecandan bayılmasam bari
hahahaha yok yok salona sag salim girdin mi gerisi gelir
ne güzel ya bende istiyorum artık zman cabuk gecsinnnnn
aYY DEMİ DANSLA Bİ BAŞLADIK MI GERİSİ GELİR İNŞALLAHgeçr geçer çabuk geçiyo vallaaa bi bakmışsın düğün günün gelmiş :)
ayy inşallah
ee karar verdın mı dans şarkınıza falan
Meltem_m benim de çok az kaldı.. 2 tane düğünümüz olucak 26-28 haziran..bende de özellikle bu hafta çok heyecan başladı..bi de ailden ayrılmanın hüznü de çöktü üstüme...tabi sevdiceğime kavuşmanın heyecanı da sevinci de apayrı..çook değişik duygular içindeyim...
Canım biz nişanımda sevgilim şarkısıyla dans ettik. bizim nişanlımla şarkımız tarkanın vazgeçemem . onu düşünüyorum ama daha karar vermedim.Önerin var mı bana yardım edebilirsin bu konuda
Bizim herseyimiz allaha sukur cok güzel gidiyordu dört ay sonra dügünümüz var kayinvalidem biraz fazla müdahale ediyor korkuyorum ben :-(
ahh bu kayınvalideler dermişim
benimkiyle aramızda bisorun yok cok şükür ama
neye müdahele ediyo ki :26:
ben zuhal olcay pervane düşünüyorum canım ama bilmiyorum henüz bnde karar veremedim sende bi dinle istersen
Ben ve nisanlim dügün ile ilgili hersey kendimiz ayarladik salon müzik taki vs hep nasil isterseniz öyle yapin diyor ama arkamdanda nisanlima yok onu ucuza yapin yok bunu ucuza alin artik evine bile gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?