Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Günaydın kızlar,

En çok da benim düğünüme var galiba

Koskoca 9 ay

Ayyy vakit geçse de kocalarımızın koynunda uyusak bir an önce.

Günaydın kızlar,

En çok da benim düğünüme var galiba

Koskoca 9 ay

Ayyy vakit geçse de kocalarımızın koynunda uyusak bir an önce.

canım ben hem düğün tarihini hem de şafağı bekliyorum.. nişanlım yanımda olsaydı düğün tarihini beklemek bu kadar zorlamazdı.. şimdi o da yok çoook zor oluyor

uzun döneem ve düğün tarihim belli bile değil haliyle sen yine şükret canım benim

evet canım her zaman şükrediyorum da yoruldum biraz .. nişanlandık 3 ay sonra askere gitti şimdi ailesiyle aynı şehirdeyiz.. ailesine git gel yapmak beni çok sıkıyor.. gittiğim de daha kötü oluyorum ama bir yandan da ziyaret etmek zorundayım..

kesinlikle benim nişanlım da aynı şeyi söylüyor zor olabilir ama ben varmışım gibi yine ziyaretlere devam etmeni istiyorum diyor çok önem veriyor buna, yok aramadı yok gelmedi olmasın diye ara bol bol sık sık ziyarete git pek cazip görünmüyor ama yapçak bişey yok malesef

canım nişanlım gideli tam 3 buçuk ay oldu.. 3 buçuk ayda 5 defa gitmişimdir ama yine de mutlu olmuyorlar nişanlım yokken evlerine gitmek çok kötü sanki hep uzak olacakmışız hissine kapılıyorum

İyi canım nasıl olsun, mobilya olayına daldık resmen, şuan ortada sadece yemek odası var diyebilirim..=) Senin hazırlıklar nasıl?

Ben çeyizlerimde eksiklerimi alıyorum canım.
Onun dışında yeri daha kesinleştirmedik.
Ocak ayına kadar belli olur herhalde bakalım.
Hayırlısı olsun her konuda.
Sizin ev hazır mı canım?
Aldıklarınızı oraya mı koyuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…