- 23 Ocak 2012
- 262
- 24
- 118
- 44
- Konu Sahibi AngelHeart
-
Ayni durumdayiz desene
merhaba hanımlar :) kaç gündür taktım kafaya şu evlilik çizelgesine bir türlü olmuyordu sağolsun ilkay10 sayesinde az önce yapabildim sanırım :)
bende 1.5 ay oldu nişanlanalı 1.5 ay sonrada düğünüm var inş. :) çok heyecanlıyım çok stresliyim bu dönemde sizde bu duyguları yaşıyor musunuz acaba çok merak ediyorum?
gerçi benim biraz ailemde sorunlar olduğu için de böyle hissediyorum ama inş. hepimizin rüya gibi evlilikleri olur :)
Hosbulduk
Bol bol calistim vallahi cok yoruldum bu hafta o da yetmemis gibi bugün üc saat yürüdük nisanlimla deli gibi :26: O dur bacaklarim agriyor vallahi
sanırım evet sana yazmıştım ama görmedin galiba :) sizde de bir davetiye krizi vardı diye okuduğumu hatırlıyorum çözebilmişsindir umarım ki eğer çözebildiysen dinlemek isterdim seni nasıl hallettiğini :)
yurtdışına gidiyorum ben evlenince nasip olursa yani burada ev kurmuyoruz nişanlım orada şu an. ben salon tutucam gelinlik bohçalar valizler fln. benim hazırlıklarım bunlar ama hangisini halletin derseniz gelinliğim hariç diğerleri tam anlamıyla bitmiş değil düğün tarihimiz yeni belli oldu çünkü.
ilkönce kız tarafı çağrılır normalde siz gitmediniz mi?? gerçi bizdede son haftaya denk geldği için ilk biz çağırdık bugunde biz gittik cuma onlar bizdelrdi
Bu sıcakta 3 saat nereye yürüdünüz kız?
yok canım gitmedik biz. biz bilmiyoruz öyle.
Sahil kenarinda yürüdük ama abartdik sanirim
tabiki herkese göre değişir... cnm
Yazdigini Görmedim malesef kusura bakma yoksa hemen cvp verirdim ... Malesef hal etmedik ben zaten 2013 geliniyim bir ara cok taktim kafama nasil hal ede bilirim diye ve o konuyu actim ama halen karar vermis degilim malesef ne yapicaz nasil yapicaz bilmiyorum benimki cok zor zaten Babam olacak sahisin taraftarlari dügüne gelmiyecez diye haber yolladilar davetyeye adini yazmazsaniz o derece yani ... :26: Sen ne düsünüyorsun bu konu hakkinda?
bayram öncesi hediye getirdiler mi canım?
maşallah canım... baya hızlısınız.
amin canım inşallahh...
birsey merak etdim Sizler calismiyormusunuz ?
canım benim ya senin davetiye sorunun daha büyükmüş benimkinden :S ben annemle babam ayrı olduğu için ikisininde isimlerini yazıp babamın soyismini yazmak durumu kafamı kurcalamıştı yoksa bizde ben gelmem etmem durumları yoktu en azından şu an için yok ben büyük bir çıngar çıkarana kadar ! aranızdaki sorun beni ilgilendirmez ben sizin çocuğunuzsam görevinizi yerine getireceksiniz,siz birkaç saat sıkıntı çekmeyin diye ben ömrümün sonuna kadar hatıramda kalacak bir olayda sıkıntı çekemem dedim, sustular.sanırım ben yalnızca x ailesi y ailesi diye yazıcam davetiyeyesana tavsiyem bunlar laftan anlamıyosa ki benimkiler anlamadığı için en son çıldırdım ben sende çıldır arkadaşım neticede biz yıkmadık bu evliliği bizim yüzümüzden bitmedi niçin faturası bize kesilsin kaç yaşında insanlar yaa
birsey merak etdim Sizler calismiyormusunuz ?
bende çalışmıyorum 3 yıldır ama sıkılmaya başlamadım değil :S
ben çalşmıyorumn ev kızıyım yakında ev hanımı olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?