Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Ayni durumdayiz desene

sanırım evet sana yazmıştım ama görmedin galiba :) sizde de bir davetiye krizi vardı diye okuduğumu hatırlıyorum çözebilmişsindir umarım ki eğer çözebildiysen dinlemek isterdim seni nasıl hallettiğini :)
yurtdışına gidiyorum ben evlenince nasip olursa yani burada ev kurmuyoruz nişanlım orada şu an. ben salon tutucam gelinlik bohçalar valizler fln. benim hazırlıklarım bunlar ama hangisini halletin derseniz gelinliğim hariç diğerleri tam anlamıyla bitmiş değil düğün tarihimiz yeni belli oldu çünkü.

maşallah canım... baya hızlısınız.
amin canım inşallahh...

Yazdigini Görmedim malesef kusura bakma yoksa hemen cvp verirdim ... Malesef hal etmedik ben zaten 2013 geliniyim bir ara cok taktim kafama nasil hal ede bilirim diye ve o konuyu actim ama halen karar vermis degilim malesef ne yapicaz nasil yapicaz bilmiyorum benimki cok zor zaten Babam olacak sahisin taraftarlari dügüne gelmiyecez diye haber yolladilar davetyeye adini yazmazsaniz o derece yani ... :26: Sen ne düsünüyorsun bu konu hakkinda?

Sahil kenarinda yürüdük ama abartdik sanirim

biraz fazlada olmuş bana göre. :)
ama insan sevdiğiyle birlikte olunca yürüdüğü yol rahatsız etmiyor hatta zevkli geliyor.
Ama ben normalde yürümem mesela yalnız olsam o kadar yolu.
sevgiliyle herşey mübahtır .:):)

canım benim ya senin davetiye sorunun daha büyükmüş benimkinden :S ben annemle babam ayrı olduğu için ikisininde isimlerini yazıp babamın soyismini yazmak durumu kafamı kurcalamıştı yoksa bizde ben gelmem etmem durumları yoktu en azından şu an için yok ben büyük bir çıngar çıkarana kadar ! aranızdaki sorun beni ilgilendirmez ben sizin çocuğunuzsam görevinizi yerine getireceksiniz,siz birkaç saat sıkıntı çekmeyin diye ben ömrümün sonuna kadar hatıramda kalacak bir olayda sıkıntı çekemem dedim, sustular.sanırım ben yalnızca x ailesi y ailesi diye yazıcam davetiyeye sana tavsiyem bunlar laftan anlamıyosa ki benimkiler anlamadığı için en son çıldırdım ben sende çıldır arkadaşım neticede biz yıkmadık bu evliliği bizim yüzümüzden bitmedi niçin faturası bize kesilsin kaç yaşında insanlar yaa

maşallah canım... baya hızlısınız.
amin canım inşallahh...

bizimde iş sorunumuz vardı aslında ama nişanlım nişandan hemen sonra yurtdışında iş buldu ve gitti bizde hemen düğün tarihi belirledik :)
sanırım sen 2013 geliniydin yanılıyor muyum ?

Bu zamanin aileleri hicbirseye özenmiyor ya ne üzücü gercekten Bizleri gelin diye aliyorlar hersey bizden bekliyorlar

Aman yok yok ben cildirmim ayrilirlarken cildirmistim birazcik cok az Vallahi dünyaya koydular sesimi Sema babasina kizmis diye hak etmisti tövbe tövbe... Bizi birakti yünan bir kadinla evlendi iki de cocuk yapti daha ben mi haksizim halen anlam veremiyorum vallahi allah kimseyi sasirtip kör etmesin ne diym.... Nasil öyle bir insana hak veriyorlar anlamiyorum ben anlamiyorummmmmmm

bende çalışmıyorum 3 yıldır ama sıkılmaya başlamadım değil :S

ben çalşmıyorumn ev kızıyım yakında ev hanımı olcam

Oh misssss Saka bir yana calisin gecsiniz der teyzem hep... Gerci delimiyim o dur evleniyor sen zaten yorulacaksin

Ama calismamak SIKICI bence ben bir ara isten cikmistim sanki kendimi bir ise yaramaz gibi his ediyordum Sözüm meclisten disariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…