- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.101
Cesurcvcv hoşgeldin sen de canımm aramıza...
Merhaba canlarımm...
Gece baykuşunuz geldi. Bugün 4 te kalktımm. Aman ne rüyalar ne rüyalarr... Maceradan maceraya atıldım. :)
Bir ara uyandım 2 de baktım daha macera bitmedi rüyamdaki yattım devam ettim gene. :)
Cesurcvcv hoşgeldin sen de canımm aramıza...
bşta bzde öle olsun ddk izne gelir düğün salonu tutarz ddk ama yk çıkamayz işin içnden bide bnm nişanlım gıda teknikeri manisa çk fzla iş sahası yk dışardamı iş bıulck nerde bulck belli diil onun içn beklicz 1sene dha işler rayına oturana kdr
wuhuuu mantı mı
evet az önce biz ordayken muslukları takıyorlardı diğer herşey bitmiş gel beni temizle diyor yarın temizlikçi gelecek inşallahyarın akşamdan itibaren yerleşiyoruz :13:
hbuldummm nişanlanalı 1sene olck nerdeyse ama anca anca keşfettm bu topiği çkta nişanlı modunda diilim ya anca asker yari modundayım bngzde bnm adım sennde tuğçe sanırım
nasıl daha huzurlu mutlu olacaksanız o zaman olsun canım
Çok sevindim canım. Hayırlı uğurlu olsun.
Pozitif düşüncenin gücü...
tatlım harikasınben çalışmasaydım bile o saate kadar yatamazdım annem sağolsun en geç 10 da kaldırır
ne rüyalar gördün bilinçdışında neler varmış
tşk ederm saolsasın cnminsn nekdr birbrni sewsede maalesef hytın bi gerçği wr karın tokluğu borç içnde ewlenip huzurszlk çekmktnse böle ii hem bn nişanlılığı müthiş sewdm tadına doyamıorm bi newi ondn dert etmiorm
tşk ederm saolsasın cnminsn nekdr birbrni sewsede maalesef hytın bi gerçği wr karın tokluğu borç içnde ewlenip huzurszlk çekmktnse böle ii hem bn nişanlılığı müthiş sewdm tadına doyamıorm bi newi ondn dert etmiorm
Kız valla çok garip ama bilinmeyen bir yerdeydim bir sürü oda vardı.
Kocaman bir kapı vardı üstünde arapça harfler yazıyordu. Beni ordan sokuyorlar. Süslüyüm de.
Bir tane adam var. Ben onu görünce ruhumda çok fazla huzur ve sevgi hissettim. sanki bütün dertlerim bitmiş gibiydi. Hayrolsun valllaa... Ben bazen rüyalarımda ya olucakları görürüm yada farklı farklı şeyler işte. psişik bir insanım :)
Canım zaten ben de bu topiği 1 ağustosta açtım :) çok geç kalmış sayılmazsın.
Evet canım ben de Tuğçe memnun oldum. Bu sayfanın baykuşu.
Allah kavuştursun canım. Ben de geçen yıl bu zamanlar asker beklemeye başlamıştım. Kısa dönemmi?
gerçekten sevdin mi yoksa (!) ünlem mi varkız ben kafayı yemek üzereydim
Ben de senin gibiyim canım. Ben nişanlandığımda nişanlım babasıyla işini ayırmış yani işşsizdi. Şimdi yeni bir dükkan açıcak kısmetse eylülde. Kredi çektiler bilmemne öyle ufak bir dükkan kiralardı işlek bir yerde. Yoksa ben de bu eylülde evlenicektim ama kısmet değilmiş. üzülüyordum ama alıştım üzülmemeye başladığımı hissediyorum. Mevcut dururumumuzdan mutlu olmak lazım.
hayrolsun huzuru hissetmen çok güzel tatlımdediğin gibi dertlerinin bitmesine çok az kalmıştır belkiiiii
yk gerçktn sölüorm çk sewidm bn bbm brz problem onun dışında herşy güzel gdio bbm pek alışamadı nişanlı olmama:)) ama diğer herşy çk güzelyani 2sene dha nişanlıyız bn pek dert etmiorm bz çk kwga eden bi çiftken alyanslarımz bze sihirli değnek gbi geldi herşy toz pembe oldu birden ondn çk mutluyum allah bozmasın
Kız valla çok garip ama bilinmeyen bir yerdeydim bir sürü oda vardı.
Kocaman bir kapı vardı üstünde arapça harfler yazıyordu. Beni ordan sokuyorlar. Süslüyüm de.
Bir tane adam var. Ben onu görünce ruhumda çok fazla huzur ve sevgi hissettim. sanki bütün dertlerim bitmiş gibiydi. Hayrolsun valllaa... Ben bazen rüyalarımda ya olucakları görürüm yada farklı farklı şeyler işte. psişik bir insanım :)
belkide canımm ama işin kötüsü ben rüyamda aşık oldum o adama. sonra kapı kapı onu aradım bir daha bulamadım.
Uyandığımda hem üzgündüm biraz hem de kendimi güçlü hissediyordum.
Psişiğim seni çok seviyorumm
bizde daha az kavga eder olduk ama 2 yıldan sonra sıkıntı olmaya başladı bana bilmiyorum 10 yıldır beraberiz dışarda görüşme, akşam belli bi saatte eve bırakma limitimiz dolmuş olabilir belki bu yüzden
belki o adam nişanlın .. rüyalarda birebir aynı olmaz simgeliyordur belki .. nişanlının sana huzur ve sevgi vermesini istiyorsun o yüzden bu rüyayı görmüşsündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?