Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

tatlım harikasın ben çalışmasaydım bile o saate kadar yatamazdım annem sağolsun en geç 10 da kaldırır

ne rüyalar gördün bilinçdışında neler varmış

nasıl daha huzurlu mutlu olacaksanız o zaman olsun canım

wuhuuu mantı mı

evet az önce biz ordayken muslukları takıyorlardı diğer herşey bitmiş gel beni temizle diyor yarın temizlikçi gelecek inşallah yarın akşamdan itibaren yerleşiyoruz :13:

Çok sevindim canım. Hayırlı uğurlu olsun.
Pozitif düşüncenin gücü...

hbuldummm nişanlanalı 1sene olck nerdeyse ama anca anca keşfettm bu topiği çkta nişanlı modunda diilim ya anca asker yari modundayım bn gzde bnm adım sennde tuğçe sanırım

Canım zaten ben de bu topiği 1 ağustosta açtım :) çok geç kalmış sayılmazsın.
Evet canım ben de Tuğçe memnun oldum. Bu sayfanın baykuşu.
Allah kavuştursun canım. Ben de geçen yıl bu zamanlar asker beklemeye başlamıştım. Kısa dönemmi?

nasıl daha huzurlu mutlu olacaksanız o zaman olsun canım

tşk ederm saolsasın cnm insn nekdr birbrni sewsede maalesef hytın bi gerçği wr karın tokluğu borç içnde ewlenip huzurszlk çekmktnse böle ii hem bn nişanlılığı müthiş sewdm tadına doyamıorm bi newi ondn dert etmiorm

tatlım harikasın ben çalışmasaydım bile o saate kadar yatamazdım annem sağolsun en geç 10 da kaldırır

ne rüyalar gördün bilinçdışında neler varmış

Kız valla çok garip ama bilinmeyen bir yerdeydim bir sürü oda vardı.
Kocaman bir kapı vardı üstünde arapça harfler yazıyordu. Beni ordan sokuyorlar. Süslüyüm de.
Bir tane adam var. Ben onu görünce ruhumda çok fazla huzur ve sevgi hissettim. sanki bütün dertlerim bitmiş gibiydi. Hayrolsun valllaa... Ben bazen rüyalarımda ya olucakları görürüm yada farklı farklı şeyler işte. psişik bir insanım :)

gerçekten sevdin mi yoksa (!) ünlem mi var kız ben kafayı yemek üzereydim

Ben de senin gibiyim canım. Ben nişanlandığımda nişanlım babasıyla işini ayırmış yani işşsizdi. Şimdi yeni bir dükkan açıcak kısmetse eylülde. Kredi çektiler bilmemne öyle ufak bir dükkan kiralardı işlek bir yerde. Yoksa ben de bu eylülde evlenicektim ama kısmet değilmiş. üzülüyordum ama alıştım üzülmemeye başladığımı hissediyorum. Mevcut dururumumuzdan mutlu olmak lazım.

hayrolsun huzuru hissetmen çok güzel tatlım dediğin gibi dertlerinin bitmesine çok az kalmıştır belkiiiii

dha uzun bi süre dha burda takılcm ztn düğüne kim öle kim kala okdr zmn wr

gerçekten sevdin mi yoksa (!) ünlem mi var kız ben kafayı yemek üzereydim

yk gerçktn sölüorm çk sewidm bn bbm brz problem onun dışında herşy güzel gdio bbm pek alışamadı nişanlı olmama:)) ama diğer herşy çk güzel yani 2sene dha nişanlıyız bn pek dert etmiorm bz çk kwga eden bi çiftken alyanslarımz bze sihirli değnek gbi geldi herşy toz pembe oldu birden ondn çk mutluyum allah bozmasın

zormuş sennde durumun kndi işini kurmak çk riskli büyük sorumluluk allah yar we yardımcınız olsun

hayrolsun huzuru hissetmen çok güzel tatlım dediğin gibi dertlerinin bitmesine çok az kalmıştır belkiiiii

belkide canımm ama işin kötüsü ben rüyamda aşık oldum o adama. sonra kapı kapı onu aradım bir daha bulamadım.
Uyandığımda hem üzgündüm biraz hem de kendimi güçlü hissediyordum.

zormuş sennde durumun kndi işini kurmak çk riskli büyük sorumluluk allah yar we yardımcınız olsun[/QUOTE]
sağol canım. Ben Allahın yardım ediceğine inanıyorum. Allah yuva kurucaklara yardım edermiş. Yeterli kalplerimizi temiz tutalım ve Allahtan yardım istiyelim.
aminn... Allah herkesin gönlüne göre versin canım.

bizde daha az kavga eder olduk ama 2 yıldan sonra sıkıntı olmaya başladı bana bilmiyorum 10 yıldır beraberiz dışarda görüşme, akşam belli bi saatte eve bırakma limitimiz dolmuş olabilir belki bu yüzden

Psişiğim seni çok seviyorumm

belkide canımm ama işin kötüsü ben rüyamda aşık oldum o adama. sonra kapı kapı onu aradım bir daha bulamadım.
Uyandığımda hem üzgündüm biraz hem de kendimi güçlü hissediyordum.

belki o adam nişanlın .. rüyalarda birebir aynı olmaz simgeliyordur belki .. nişanlının sana huzur ve sevgi vermesini istiyorsun o yüzden bu rüyayı görmüşsündür

o yönden haklısın insan ortak bir eve dönmek istiyor bir süre sonra.
neyse zaten o günler de gelicek canım. bu anlarında tadını çıkaralım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…