- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.581
dertli gelinlerimiz artıyor :26:
canım sizinki düğün stresindendir ..bizde de oldu zaman zaman .. yorgunluktan olduğunu düşünüyorum .. kafamız bir çok şeyle meşgul .. emin ol düğünden sonra herşey çok güzel olacak
bu arada bizimde imam nikahımız yarın .. bizim resmi nikah haziranda olmuştu
Düzelir aranız canım üzülme.
Arar belki birazdan.
Biz iyiyiz şimdilik şükür. Arada atışmalarımız olmuyor değil tabiki.
Ama görüşmek iyi geldi.
ikimizde çok kırılgan yapılara sahibiz umarım düğünden sonra her şey iyi olur.. mehir isteyecek misin canım yarın? ne kadar ben karar veremedim.
görüşmek gerçekten çok iyi geliyor tartışmalara, kırgınlıklara ..
sevindim tatlım iyi olmanıza
isteyeceğim ama bende miktar konusunda bir fikre sahip değilim .. araba isteyelim mi tatlım
oluuurarabayı duyunca bayılmasın da..
bayılsınmodelini belirtmeyi unutma sonuçta murat'ta bi araba
evet haklısın
evet canım.
inşallah çok sık olmaz sorunlar çünkü insanı yoruyor.
Merhaba kızlar benim düğünüm kasım ayında imam nikahım isteme ve söz akşamı kıyıldı kayınpederim tarafından ben nişanlımdan 30 adet sapsız ata istedim :)
Sizin için fikir olur dedim
Merhaba kızlar benim düğünüm kasım ayında imam nikahım isteme ve söz akşamı kıyıldı kayınpederim tarafından ben nişanlımdan 30 adet sapsız ata istedim :)
hayırlı olsun canım.. 30 ata mı ağırlığınca gram altın istenirmiş eskiden :) ben yine her zamanki gibi kıyamam herhalde 10 istesem iyidir :)
hayırlı olsun canım.. 30 ata mı ağırlığınca gram altın istenirmiş eskiden :) ben yine her zamanki gibi kıyamam herhalde 10 istesem iyidir :)
hoşgeldin canım. sapsız ata ne? ben bilmiyorum da...
30 tane ata altın 19 bin lira civarı tutuyormuş araştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?