Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ikimizde çok kırılgan yapılara sahibiz umarım düğünden sonra her şey iyi olur.. mehir isteyecek misin canım yarın? ne kadar ben karar veremedim.

Düzelir aranız canım üzülme.
Arar belki birazdan.
Biz iyiyiz şimdilik şükür. Arada atışmalarımız olmuyor değil tabiki.
Ama görüşmek iyi geldi.

görüşmek gerçekten çok iyi geliyor tartışmalara, kırgınlıklara ..
sevindim tatlım iyi olmanıza

Merhaba kızlar benim düğünüm kasım ayında imam nikahım isteme ve söz akşamı kıyıldı kayınpederim tarafından ben nişanlımdan 30 adet sapsız ata istedim :)
Sizin için fikir olur dedim

Merhaba kızlar benim düğünüm kasım ayında imam nikahım isteme ve söz akşamı kıyıldı kayınpederim tarafından ben nişanlımdan 30 adet sapsız ata istedim :)
Sizin için fikir olur dedim

hayırlı olsun canım.. 30 ata mı ağırlığınca gram altın istenirmiş eskiden :) ben yine her zamanki gibi kıyamam herhalde 10 istesem iyidir :)

hayırlı olsun canım.. 30 ata mı ağırlığınca gram altın istenirmiş eskiden :) ben yine her zamanki gibi kıyamam herhalde 10 istesem iyidir :)

Sağol canım hepimizin evliliği hayırlı uğurlu olsun rabbim utandırmasın inşallah :) evet 30 ata istedim.
Ama ben nişanlımla bunu konuşmamıştım hiç o gün söyledim nikahda yani sonra nişanlıma dedim evlendimi her ay yapalım dedim biriksin ilerde çocuğumuz için lazım olur dedim yani meyir kadının ama ben bizim diyorum :)

30 tane ata altın 19 bin lira civarı tutuyormuş araştırdım

30 tane ata altın 19 bin lira civarı tutuyormuş araştırdım

evet 19bin 20 bin civarı tutuyor yani çok değil eşim için :) şuan zaten 70 tane mevcut önceden yapmış şimdi düğünümüz için bozucaz gerçi ama ne kadarı gidecek belli değil yani 30 tanesi kalabilir de :) bileziklerim ve otuz tane ata altınıma dokunulmayacak ama diğer düğünde takılan takılarımla dükkan alacağız inşallah. şuan kiracı eşimde kira ödeyeceğimize birikmişlerle dükkan alırız dedik bakalım henüz belli değil hiçbirşey şimdilik düşüncemiz bu bakalım. düğünde ne takılacak belli değil daha :) inşallah kayda değer bişiler takılırda fazla borca girmeden alabiliriz dükkanımızı hayırlısı ile :)

neyse yarın annemle konuşayım bi bu konuyu ..

günler hatta yıllar nasıl geçti ya bugünleri gördüğümüze inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…