Ş
şaşkınkız
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şaşkınkız
-
arkadaşım nişanlılık demek spor ayakkabını onun alacağı anlamına gelmez
neden spor ayakkabı yada bunun gibi ufak tefek şeyler istiyorsun ki?
madem biliyosun nişanlının huyunu niye ufacık şeyler için huzurunu bozuyorsun?
gelinlik ve abisine para verme mevzuu konusunda hak veriyorum
ama sen ne yapman gerektiğini bilmiyorsun
az kafanı çaliştir
1000ytl mi ayirdi gelinlik için
git seç gönlünce
sonra de ki 1000ytlsini sen ver üstünü ben tamamlarım
ehh "tamam olur!" diyecek kadar gurursuz ve odun değildir herhalde....
ya tamam olur derse...artık sen karşılarsın kaydirigubbakcemile3
Bende nişanlıyım ve nişanlandıktan bir ay sonra işsizler kervanına katıldım.Maddi anlamda çok zor günler geçirsemde(aileminde durumu pek iyi değil yani evin sorumluluğununda büyük bir kısmı bendeydi çalışırken) ama buna rağmen ben gurur yapar ne belli ederim, nede isterim.buda pek sağlıklı değil ama benim nişanlımında az buçuk söylenme huyu var ve ben kaldıramam :1closedeyes:
ve asla bana şunu al demedim diyememmmmmmmmm
benim bildiğim nişanlı olmak evliliğin yarısıdır,heleki 4sene geçirmiş ve iyi günleride kötü günleride onunla paylaşmışsanız ona manevi ,çalışırkende maddi konularda destek olmuşsanız,onunda bazı konularda fedakarlık yapmasını beklersiniz ,sizi saymasını değer vermesini ,herkesten ve herşeyden korumasını,adeta pamuklara sarıp sarmalamasını istersiniz,şahsen ben böyle düşünüyorum,çünkü ben böyle yaptım.....sevgi fedakarlık ister, yeri gelldiğinde kendinden kısıp,sevdiğinin istediğini yapmak ister.kimsenin bir ayakkabıya yada üçbeş kuraşa minneti yoktur.belki tek olan bir ayakkabıyla hayatını devam ettirebilirsin ama sana kendinden birşey katamayan bir adamada ömür boyu katlanamazsın.
bben buraya açtığım konuyla yanlış anlaşıldım .4sene çalışmış ve işten yeni ayrılmış biri kesinlikle psikolajik olarak çöker , evleneceğiniz kişinin (aile faktörünü katmadan söylüyorum) maddi manevi konuda yanınızda olması gerekir,hayatınızı paylaşacağınız kişinin mutlaka her konuda yanınızda yer alması gerekir.
eğerki 4senelik bir aşk sözkonusuysa ve herdefasında bizimkisi büyük bir aşk ve çok sağlam deniliyorsa.siz çalışırken ona maddi açıdan sıkıştığında yardım ediyorsanız ,maneve desteğe ihtiyacı olduğunda hemen yanında bitip moral veriyorsanız,eşyanızı beraber almışsanız,herşeyi ortaklaşa yapmışsanız bu zamana kadar,ondan bir ayakabı yada harçlık istemek çok değildir.heleki düğününüze 4 ay resmi nikahada 2 haftanız kalmısşa çok değildir bu istekler.
eğer bunları kendi düşünerek almıyor yada istenilipte almıyorsa bu ilişkide bir bozukluk yada hissedilen aşkta gerileme vardır.şimdiden sorumluluk almıyor yada aldırılmıyorsa evlenincede çok bişey değişmez aynı tas aynı hamam devam eder.sonuç ne olur o kendi çalıştığını yer, siz kendi çalıştığınızı yersiniz ve ortada sözde evlilik kalır.şahsen ben böyle düşünerek açtım bu konuyu . yanlış anlaşıldımı düşünüyorum sizde haklısınız 4 senelik bir ilişkiyi 3-5 satırla anlatmaya kalktım .mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?