• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nısanlı olmak

:KK45:konu sahibi biz konuyu çalgılı çengili devam ettiriyoruz sen nerdesin
vefat edelı 1 yıl oldu ama gorumcelerım hala ıstemıyo nısanlımda ertelemek ıstyorum ama sevdgm ınsandan ayrı kalmak daha fazla sorun cıksında ıstemıyorum muamma resmen hayatım herseyın heyrlısı kendı fıkrını soyleyen herkese tesekkur fıkır almıs oldun sagolun

vefat edelı 1 yıl oldu ama gorumcelerım hala ıstemıyo nısanlımda ertelemek ıstyorum ama sevdgm ınsandan ayrı kalmak daha fazla sorun cıksında ıstemıyorum muamma resmen hayatım herseyın heyrlısı kendı fıkrını soyleyen herkese tesekkur fıkır almıs oldun sagolun

Boşverin çalgı çengiyi. Siz nişanlınızın elini tutun ona destek olun. Cok zor bir durum allah sabır versin. 1 yıl da cok kısa bir süre... çalgısız olsun ne olucak birsey eksilmeyecek ki sizden. Önceliği birbirinize verin. Şimdiden mutluluklar

Bana doğru gelmiyor bu şekilde açıkçası. Ölüm başka, düğün başka. Sanki gidelim mezarına tepinelim demişin gibi tepki vermişler, tövbe tövbe. Hayatımızda ölüm her zaman var ve var olacak. Ölüm hayatın parçası. Ölümden sonra yas süresine saygım var, hatta kendim de fazlasıyla duygusal ve hassas bir insanım zaten, yas süresini abartabilecek potansiyelim var, ama sonrasında hayat devam etmeli diye düşünüyorum. Etmiyorsa o patolojik, yani hastalıklı bir duruma dönüşüyor. 1 sene geçmiş. Erteleme fikrine de sıcak bakmamış, zaman istese filan amenna, ama illa ki öyle olacak, demek ki bu insanlar illa ki durgun bir nikah isteyecekler. Sizin de düğününüzü istediğiniz gibi yapmak hakkınız aynı zamanda. Umarım orta yolu bulursunuz, ne diyeyim.

Son düzenleme:
Semazenli bir düğün yapabilirsin , çalgılı düğün ukten içinde kalmasın dıye de kına geceni çok güzel organize et orda oynayabildigin kadar oyna :)

Back
X