- 22 Şubat 2014
- 685
- 566
- 34
- Konu Sahibi evintekprensesi
eee kızlar kıskandım ama ben düğün tarihleri belli olup gün sayanları=) bizde dertliler burda toplanalım dedim. şu düğün tarihleri belli olsada artık bizde gün saysak artık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz 2015 ekim ayı gibi düşünüyoruz ama gün alınmadığı için tarihi belli değil bu da bende sıkıntı yapıyor işte belirsizlikKesin bir tarih yok ama 2016 yazı senin nasıl belli değil
hosgeldin =) asker yolu beklemek zordur şafak kaçBende inşallah 2016 da muradına ereceklerdeniim. Şuan belli değil gün ay falan yarenim askerde olduğundan :) Merhaba Kızlar..
Zor ne kelime çoook zor ya Hayatımın en zor günleri bile diyebiilirim ... Şafak :270 daha çoook var ..hosgeldin =) asker yolu beklemek zordur şafak kaç
gercekten daha varmış ama sayılı gün gecer hayırlısıyla bitirir gelir inşZor ne kelime çoook zor ya Hayatımın en zor günleri bile diyebiilirim ... Şafak :270 daha çoook var ..
benim belli oldu inş en kısa zaman da sizinde belli olur.evintekprensesi arkadaşım tabiki tek sen değilsin bu durumdan muzdarip bende varım 2015 sonu belki 2016 inşallah
CAnım aynı benimde bu yılın eylül ekimi denildi ama tarih dügün belli degil bende onlardan tepki bekliyorum sormak istemiyorum..biz 2015 ekim ayı gibi düşünüyoruz ama gün alınmadığı için tarihi belli değil bu da bende sıkıntı yapıyor işte belirsizlik
seni o kadar iyi anlıyorum ki bende o süreçte çok sinir olmuştum. ekim 10 a alındı bizim. ekim ayında daha her yer boşmuş bizim orada. sıkıntı yapma yer bulunur. ama su belirsizlik çok kötü. gerci belli oluncada daha cok var nasıl gececek zaman diye ah lanıp vahlanıyosun.CAnım aynı benimde bu yılın eylül ekimi denildi ama tarih dügün belli degil bende onlardan tepki bekliyorum sormak istemiyorum..
Ya benim için problem yok okulum bitiyo yeni ama insanların lafları ne xaman niye belli degil tarih benden çok insanlar sıkıntı yapıyo canımı bu sıkıyoseni o kadar iyi anlıyorum ki bende o süreçte çok sinir olmuştum. ekim 10 a alındı bizim. ekim ayında daha her yer boşmuş bizim orada. sıkıntı yapma yer bulunur. ama su belirsizlik çok kötü. gerci belli oluncada daha cok var nasıl gececek zaman diye ah lanıp vahlanıyosun.
hımm daha okul varsa normal. evet ahh bu etraftaki insanlar. her gördüklerinde nişanlınla aran nasıl diye soruyolar bende ona sinir oluyorum szene kavga ediyoruz dememi mi bekliyolar anlamıyorum ki.Ya benim için problem yok okulum bitiyo yeni ama insanların lafları ne xaman niye belli degil tarih benden çok insanlar sıkıntı yapıyo canımı bu sıkıyo
Aynen öyle canımm içimdekileri söyledinhımm daha okul varsa normal. evet ahh bu etraftaki insanlar. her gördüklerinde nişanlınla aran nasıl diye soruyolar bende ona sinir oluyorum szene kavga ediyoruz dememi mi bekliyolar anlamıyorum ki.