nişanlı olup düğün tarihleri belli olamayanlar burayaa o zaman....

evintekprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
685
566
34
eee kızlar kıskandım ama ben düğün tarihleri belli olup gün sayanları=) bizde dertliler burda toplanalım dedim. şu düğün tarihleri belli olsada artık bizde gün saysak artık...

biz de 2015 ekim diyorduk.nişanlım bey pek rahat olduğundan askerliğini yapmamıştı.mayısta askere gidecek.kasımda gelecek iş bulacak ev dizecek filan ailesinden fayda yok.yani bizim ki bir kaç yıl uzar yine

CAnım aynı benimde bu yılın eylül ekimi denildi ama tarih dügün belli degil bende onlardan tepki bekliyorum sormak istemiyorum..
seni o kadar iyi anlıyorum ki bende o süreçte çok sinir olmuştum. ekim 10 a alındı bizim. ekim ayında daha her yer boşmuş bizim orada. sıkıntı yapma yer bulunur. ama su belirsizlik çok kötü. gerci belli oluncada daha cok var nasıl gececek zaman diye ah lanıp vahlanıyosun.

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende o süreçte çok sinir olmuştum. ekim 10 a alındı bizim. ekim ayında daha her yer boşmuş bizim orada. sıkıntı yapma yer bulunur. ama su belirsizlik çok kötü. gerci belli oluncada daha cok var nasıl gececek zaman diye ah lanıp vahlanıyosun.
Ya benim için problem yok okulum bitiyo yeni ama insanların lafları ne xaman niye belli degil tarih benden çok insanlar sıkıntı yapıyo canımı bu sıkıyo

Ya benim için problem yok okulum bitiyo yeni ama insanların lafları ne xaman niye belli degil tarih benden çok insanlar sıkıntı yapıyo canımı bu sıkıyo
hımm daha okul varsa normal. evet ahh bu etraftaki insanlar. her gördüklerinde nişanlınla aran nasıl diye soruyolar bende ona sinir oluyorum szene kavga ediyoruz dememi mi bekliyolar anlamıyorum ki.

X