- 1 Haziran 2017
- 609
- 478
- 23
- 34
- Konu Sahibi Melos199197
-
Çok rahatsız etti kız bizi ...bana kandırıo gibi geldi sanki neyi şikayet edecek allah allah ya cevap yazmazsın olur biter yani
ne diyor gerizekalıÇok rahatsız etti kız bizi ...
Şikayet eder etmesine ama bence gerek yok..
Onunla mi ugrascam allah aşkına..
Türkiye de bir dava 2 seneden önce sonuclanmiyor ki hesap sahte hiç birşey olmaz ..
Ama kalın kafalı..
Kız bir de beni aradi
Mesajı sildin diye mi bağırıyor? Düşündürücü.Birde dün eski sevgilisi sosyal medyadan mesaj yollamış..
Okudu kendisi de bende mesajı sildim .
Her gördüğümde sinirlerim bozulmasın diye ...
Aradı beni bir bağırıyor..
Neden sildin diye ...
Bende yüzüne kapatıp mesaj attım . .
Bana bak senin sevgilin arıyor..
Bana bir daha bu şekilde ego gösterisi yapar isen bu is biter dedim...
Biraz da sinirim ondan galiba ..
Hem mesaj atıyor hem de ben atmadım diyor...ne diyor gerizekalı
Şikayet etcekmis.Mesajı sildin diye mi bağırıyor? Düşündürücü.
Evlilik çocuk oyuncağı elbette ki değil...Bana aşırı abarttın gibi geldi. Böyle ufak şeylere takılmayın. Aynısını sizde ona söyleyebilirsiniz veya evlilik olur yaşantıniza göre hiç soylemeyebilirsinizde. Ama ben sizin kafa yapinizi hiç beğenmedim. Evlilik çocuk oyuncağı değil her şeyde hemen soğudum bitirsem düşünceleriyle yola çıkılmaz. Her insanın ufakta olsa kusurları olur.
yatmışlar mı ya midem bulandı şuan tövbe tövbe . eşim biz sevgili olmadan önce bi akrabanın kızıyla görüşmüş çok kısa süre sonra ayrılmışlar. benle görüşmeye başladı aradan zaman geçti facebook açmıştık sonra oradan o kızın ablası beni eklemiş kabul ettim ne zaman online olsam yazıyordu . birgün bana dedi ki x ile y iyi arkadaşlardı gibi birşey söyledi ve tartıştık biz bu konuşmanın üzerine kızla. Aradan zaman geçti kayınpederim kızın babasıyla bir tarla için konuşmaya gitmiş bunlar sanmışlar ki kızı istemeye geliyorlar kız süslenmiş filan . Sonra olay ortaya çıkınca ağızlarıyla açıkca söylemişler. Düğün zamanmız geldi. Benim kınam dedem vefat ettiği için iptal oldu eşimin kınasına gittik bahçelerine tabi ailede orada kız nasıl bakıyor filan babasıda o gün kınada ağlamış sigara içmeyen adam sigara içmiş kamera kayıtlarını izleyince bende gördüm gıcık oldum çok kıskanıyorum halaHem mesaj atıyor hem de ben atmadım diyor...
O benim abim diyor
Ama abim dediği adamla yatıyor..
Benden cok once ve yine kendisi mesaj atıp soylemisti..
bende oyleyım , cok ufak seyler benı bumbuz etmeye yeter ..Ben çok net bir insanımdir...
Hayata karşı .
Aileme çevreme herkese karşı...
Ben o anlatıyorum da onun kafasi kalın biraz
Sikayet mi edecekmis ? Mesaj icerigi sikayeti gerektirecek bir mesaj miydi? Bana biraz atiyor gibi geldi.hadi tehdit mesaji olsa savciliga eder nereye sikayet edecekmis.Birde dün eski sevgilisi sosyal medyadan mesaj yollamış..
Okudu kendisi de bende mesajı sildim .
Her gördüğümde sinirlerim bozulmasın diye ...
Aradı beni bir bağırıyor..
Neden sildin diye ...
Bende yüzüne kapatıp mesaj attım . .
Bana bak senin sevgilin arıyor..
Bana bir daha bu şekilde ego gösterisi yapar isen bu is biter dedim...
Biraz da sinirim ondan galiba ..
Bu şey gibi olmuş, sen resmimi beğenince ben düğün salonu tutmaya gittim ..yatmışlar mı ya midem bulandı şuan tövbe tövbe . eşim biz sevgili olmadan önce bi akrabanın kızıyla görüşmüş çok kısa süre sonra ayrılmışlar. benle görüşmeye başladı aradan zaman geçti facebook açmıştık sonra oradan o kızın ablası beni eklemiş kabul ettim ne zaman online olsam yazıyordu . birgün bana dedi ki x ile y iyi arkadaşlardı gibi birşey söyledi ve tartıştık biz bu konuşmanın üzerine kızla. Aradan zaman geçti kayınpederim kızın babasıyla bir tarla için konuşmaya gitmiş bunlar sanmışlar ki kızı istemeye geliyorlar kız süslenmiş filan . Sonra olay ortaya çıkınca ağızlarıyla açıkca söylemişler. Düğün zamanmız geldi. Benim kınam dedem vefat ettiği için iptal oldu eşimin kınasına gittik bahçelerine tabi ailede orada kız nasıl bakıyor filan babasıda o gün kınada ağlamış sigara içmeyen adam sigara içmiş kamera kayıtlarını izleyince bende gördüm gıcık oldum çok kıskanıyorum hala
kızzz o zamanlar adam benle 5 yıldır filan sevgili herkes biliyor o kızla görüşmüyor ki kendi kendilerine nasıl gelin güvey oldular anlamak mümkün değil kına cd sini bi izliyorum allahım kız öyle bakıyor süzüyor anlatamam . Düğünden osnra herkes kv me demişki baby bebek gibi gelinin var filanBu şey gibi olmuş, sen resmimi beğenince ben düğün salonu tutmaya gittim ..
Akıl var mantık var ...
Önce sevgilin ile konuşur anlaşırsin...
Sonra haber verilir o şekilde gidilir ...
Ne tuhafmis ..
Hiç kiskanma ..
Çünkü akıl yok..
Mesaj da iftira ve tehdit vardı...Sikayet mi edecekmis ? Mesaj icerigi sikayeti gerektirecek bir mesaj miydi? Bana biraz atiyor gibi geldi.hadi tehdit mesaji olsa savciliga eder nereye sikayet edecekmis.
kızzz o zamanlar adam benle 5 yıldır filan sevgili herkes biliyor o kızla görüşmüyor ki kendi kendilerine nasıl gelin güvey oldular anlamak mümkün değil kına cd sini bi izliyorum allahım kız öyle bakıyor süzüyor anlatamam . Düğünden osnra herkes kv me demişki baby bebek gibi gelinin var filan
ay ne biliyim skandal ya sen nişanlına küs biraz dünya kaç buçak görsünOndan diyorum akıl yok ki onlar da nesini kiskaniyorsun
Bana da diyor ki ; Sana kimse birşey demesin istiyorsun ...Ben de senin gibiyim. Bizim gibilerin evliliği yürütmesi çok zor bu yüzden dalgaya alamıyorsun bi şeyleri. Eşim de der ki sana kimse bi şey demeyecek mi. Kafaya bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?