Nişan nişanlığım nasıl kızlarr

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Denizliche

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
2.397
757
363
37
nişanlığım hazır aynısı dikildi moda evinde şu an nasıl buldunuz kızlar ..saç ve makyaj konusunda çok kararsızım

Eklentiler

• $NİŞANLIĞIMMMMMM.webp
    $NİŞANLIĞIMMMMMM.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 167
çok beğendim peri kızı gibi olursunuz bunu giyince :) böyle salık bir saç hafif dalgalı çok yapılı olmayan elbiseyi gölgelemeyen bir saçla harika olur sakın abartıya kaçmayın

Hoş valla ben begendim güle güle giy canım:nazar:

teşekkür ederim :16::16::16:

çok beğendim peri kızı gibi olursunuz bunu giyince :) böyle salık bir saç hafif dalgalı çok yapılı olmayan elbiseyi gölgelemeyen bir saçla harika olur sakın abartıya kaçmayın

salık saç değilde enseden bağlamalı bol topuzlar geçmişti aklımdan :44::44::44:

fikir olması açısından ekliyorum :)

Eklentiler

• $kina-gecesi-sac-modelleri-2012-7.webp
    $kina-gecesi-sac-modelleri-2012-7.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 711
  • $untitled.webp
    $untitled.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 216
bende bunları buldum :)
o saç modelini bende çok beğendim eklicektim güzel olur gerçekten

Eklentiler

• $imagesCA15P368.webp
    $imagesCA15P368.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 168
  • $TA6EC5~1.webp
    $TA6EC5~1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 1.649
Sıkıntılı geçmeyen çok azdır emin ol :) hepimiz muhakkak zorluklar yaşıyoruz
Elbisen çok hoş, ben açık dalgalı doğal bir saç ve güzel bir taç tavsiye ederim tam bir prenses gibi olursun :112:

Sıkıntılı geçmeyen çok azdır emin ol :) hepimiz muhakkak zorluklar yaşıyoruz
Elbisen çok hoş, ben açık dalgalı doğal bir saç ve güzel bir taç tavsiye ederim tam bir prenses gibi olursun :112:

haklısın farkındayım :34::34: ama dediğim gibi biz mutluyuz ya herşeye değer.... ilk başta bende öyle düşünmüştüm saçlarım düz ve ince telli uzunluk olarakta sütyen hizasında (harika bi benzetme oldu =) ) olurmu acaba:44::44:

yaa ben bu modeli biliyorum ve bayılıyorum:) kına gecem için diktiricem Allah nasip ederse.. ama fosforlu yeşilini:) ensene spor bi topuz çok hoş olur diye düşünüyorum.. hayırlı olsun.. mutluluklar:)

Çok güzel bence, ben çok beğendim.
Makyaj olarak gümüş rengi ağırlıkta olmak üzere, elbisenin renginde renk attırabilirsin.
Benim nişanımda o tarz simli makyaj yapılmıştı, herkes bayılmıştı.

Ayrıca, tavsiyem saçlarını salık topuz yaptırman.
Straplez olarak giyeceksen özellikle, çok şık duruyor.
Örnek olarak:

images
karisik-topuz-modelleri-1.jpg

gelinin_sac_modeli.jpg

Benim nişanlığım tek omuzluydu, ve bir göğüs kısmında senin elbisende olduğu gibi taşlar vardı.
Saçıma da gümüş taşlı firkete tokalardan 5 adet kadar attılar, topuzun arka tarafına.
Çok şık ve gösterişli durmuştu, fakat bir o kadarda abartısızdı.

İnşallah herşey istediğin gibi olur canım.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun... :34:

yaa ben bu modeli biliyorum ve bayılıyorum:) kına gecem için diktiricem Allah nasip ederse.. ama fosforlu yeşilini:) ensene spor bi topuz çok hoş olur diye düşünüyorum.. hayırlı olsun.. mutluluklar:)

teşekkür ederim bende ilk gördüğümde bayıldım ve hiç nişan kıyafeti araştırması yapmadan kararımı verdim =) yeşilde çok güzel olur ..hangi ildesin izmirdeysen eğer seni elbisemi diken moda evine yönlendirebilirim harika iş çıkardılar ben bile inanamadım

teşekkür ederim bende ilk gördüğümde bayıldım ve hiç nişan kıyafeti araştırması yapmadan kararımı verdim =) yeşilde çok güzel olur ..hangi ildesin izmirdeysen eğer seni elbisemi diken moda evine yönlendirebilirim harika iş çıkardılar ben bile inanamadım

yok canım konyadayım ben. ne güzel içine sinmesine sevindim. dikim işleri insanı endişelendiriyor. olacak mı olmayacak mı diye.. bizim daha düğüne var bakalım o zaman daha geniş bir araştırma yapıcam inşaallah..

Back
X