bence ilk model , altta üstte çok şık ama istanbuldaysan fatihe git derim 600-700e üzderine göre dikiyorlar hemde satılık ve istedigin degişiklikleri falan yapabiliyorsun
Model ve düşünce olarak çok güzel canım ama üstünü ayarlamaları çok zor inşallah istediğin gibi ayarlayabilecek bir terzi bulursun:26:
çok şık bir secim gibi duruyor rengide çok hoş..fiyatıda özel yaptırdıgın için normal
fakat buna benzer cok sayıda hazır elbiseler mevcut onlar üzerindede oynama yapabiliyorlar üstelik daha makul olur..onun dışında secim güzel...ALLAH tamamına erdirir inşallah...
hayirli olsun canim.
iki modelde guzel.
fiyat hakkinda cik bilgim yok ama bir kac yere daha sor derim ben.
bu fiyatakiralik degilde senin olacak sekilde yaptirabilirsin sanirim.
Yalniz gelinli nisanlik satan yerlere degil hazir abiye satan yerlere de bak bu model ve benzerlerinden hazirda gordum ben .
Ayy ben çok beğendimm canımmPrenses gibi ..
Ümrancım, bence de ilk model çok güzel, sanırım sen ikinci modeldeki kadar kabarık olsun istiyorsun, ilk modelin tarlatanı kabarık olursa problem olmaz, ben de ilk modeli beğendim... Bir de canım bu tarz modellerde göğüs bölümünü yukarı çektiğimiz zaman güzel durmuyor kendi gelinliğimden biliyorum, bence olması gerektiği gibi kalsın göğüs.... Çok açık değil zaten.... Ben sana bu modelin yakışacağını düşünüyorum, boyun da uzun fiziğin de güzel, prenses gibi olursun canım benim, kolay gelsin....
Canım benim kınalığım bahsettiğin gibi göğüs kısmı daha yukarıda alt kısmı aynı 850 tl ye satın aldım. Fatih'te kiralık sormuştum benzer model diktirecektim 2000 tl dediler. Neymiş gelinlikle uğraştıkları kadar uğraşıyorlarmış sadece rengi gelinlikten farklıymış. 850 tl'ye diktireceksen gerçekten uygun.
elbisede renkte çok güzel ama daha önce gelinlik hariç bişey diktirmediğim için fiyat konusunda yorum yapamıcam, üstü işlemeli gibi el emeği isticek bişey o yüzden fiyat artıyo galiba
Üstü tek tek elle işlenecek dediyseler bu fiyat az, hoş resmi çok inceleyemedim, o kadar işçilik lazım mı bilmem ama fiyat uygun bence, hem de kadıköy için.
2 elbise de çok hıoş
mutluluklar:)
canımm çok sağolll eminim sende öylesindir prenses gibi :)
elbise çok güzel Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallahhhBu arada İzmirde bu fiyata bunu satın alabileceğiniz yerler var... Kiralık için çok pahalı geldi bana ama ...
hayırlısı olsun canımbenim nişanlığımda böyle sayılır 2 kat hayalet tül attılar kabarık oldu izmirde diktirdim 600 tl ye üstünü hiç boşluk bırakmadan elde diktiler hep süslemelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?