- Konu Sahibi buzmavileylak
Merhaba kızlar
forumda dolaşırken tesadüf yazınızı gördüm ve gözüm korkmadı değil.Tam 8 gün sonra sözleniyorum.Yazarken dahi heyecanlanıyorum.O gün nasıl olurum kim bilir.Sevgilimle aynı şehirde yaşamıyoruz ancak aileme durumu açınca bir resmiyete bağlanması gerektiği konusunda hem fikir olduk ve tarih belirlendi.Gel gelelim nişan mevzu oldu yok sözden sonraki gün olsun yok olmasın.Mayısın ortalarında da nişan olur diye tahmin ediyorum.Konuşmalarımız şu an bu yönde.Ama bilmiyorum resmiyete bağlanınca sorunlarda çoğalır mı?
Şu an zaten aynı şehirde olmadığımızdan görüşemiyoruz bileteknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz.Büyük babamı ninem 4 sene beklemiş askerden dönsün diye eskiden çok mu sabırlılarmış yoksa biz mi acele ediyoruz çözemedim.Allah hepimize sevdiklerimizle ömür boyu mutluluklar nasip etsin...
hayatımın en güzel günlerini nişanlılık zamanımda geçirdim diyebilirim. Tabi ki evlilik bambaşka ama, nişanlılık tam bir harika. Benim ailem nişanlımla her dışarı çıkışımızda "gezin tozun bu günlerin kıymetini bilin" derdi Sanırım öyle de yaptık. Bende kendi yaşadıklarıma bakarak, nişanlılık dönemi uzun olmalı, doya doya yaşanmalı diyebilirim.
Biz eşimle Eylül 2011 'de tanıştık, Nisan 2012'de ailemle tanışmaya geldi evimize akşam yemeğine, Temmuz 2012 'de söz kestik , Ocak 2013'te nişanlandık ve Aralık 2013'te de evlendik.
Bence korkmanıza gerek yok, saygı ve anlayış en büyük yardımcınız olacak. Mutluluklar diliyorum şimdiden.